Wkenl

Hoe bloedtoevoer naar de hersenen

Doorbloeding is het belangrijkste ding voor je hersenen. Blood Glucose levert aan de hersenen, die als energie. Uw hersenen gebruikt 20% van het bloed van iedere hartslag. Het duurt slechts ongeveer een seconde zonder bloedtoevoer naar Brain schade veroorzaken! Dat is hoe belangrijk bloed is voor je hersenen. Het verbeteren van de bloedtoevoer naar je hersenen zal je verbeteren Brain Power, het verminderen van het doet precies het tegenovergestelde. Lees verder voor tips over hoe je de doorbloeding te verbeteren naar je hersenen, en met je hersenen zijn uw meest waardevolle bezit je nodig hebt om het goed verzorgd. Zoals het spreekwoord zegt "use it or lose it"

Stappen

Hoe bloedtoevoer naar de hersenen. Seks hebben, of meer seks.
Hoe bloedtoevoer naar de hersenen. Seks hebben, of meer seks.
 1. 1
  Doen aerobics. Welke betere manier om de bloedstroom te verhogen om je hersenen dan door de uitoefening van uw hart? Of het nu gaat joggen, dansen, sporten, seks, skischansspringen, etc. zult u uw hartslag te verhogen, het verzenden van een golf van bloed naar je hersenen bij elke hartslag. 30 minuten ten minste drie keer per week is voldoende en elke sessie zal een groeifactor in uw hersenen die u helpt om nieuwe cellen en Dendrieten groeien los! (3 uur per week is het beste voor optimale prestaties)
 2. 2
  Seks hebben, of meer seks. Seks niet alleen verhoogt de bloedtoevoer naar je hersenen, maar het brengt ook hormonen en chemicaliën die mentale prestatie te verhogen. Seks helpt ook met sociale aansluiting, door het activeren van de Deep limbisch systeem en het verbinden van de betrokken partners. Niet alleen dat, onschuldig, leuk seks is altijd goed voor je hersenen en een ander voordeel van het hebben van seks is het vrijkomen van endorfines die helpen de pijn te verminderen en verhoogt de cognitieve functie ook het zich ontdoet van stress dat is altijd een goede zaak!
 3. 3
  Train je hersenen. Brain Exercise verhoogt de bloedtoevoer naar je hersenen door een kleine mate. De regio gebruikt in de oefeningen meer bloedstroom te ontvangen als gevolg van de harde werkende neuronen. Dit verhoogt Brain Power hoewel lichaamsbeweging en een verhoogde bloed! Mensen die ongeveer 30 minuten van Aerobics, dan gebruik maken van hun hersenen naar buiten komen om veel, veel slimmer omdat ze ten volle te profiteren van de voordelen van de Growth Factor vrijgegeven tijdens de lichaamsbeweging.
 4. 4
  Mediteren. Diepe ademhaling Meditatie verhoogt de zuurstof naar de hersenen, die ook helpt bij het verhogen de bloedtoevoer naar de hersenen door een klein beetje. Je zult in staat zijn om de slagaders pulserende als je focussen op je ademhaling te voelen. Meditatie is weer een van die top van de lijst activiteiten ter verbetering van Brain Power.
 5. 5
  Stoppen met roken. Nicotine, niet aan de andere chemische stoffen in sigaretten te noemen, beperken slagaders, krimpen je grijze massa. Stoppen met roken zal de bloedstroom weer normaal, wat grote stappen neemt in het verbeteren van je hersenen.
 6. 6
  Stoppen met de cafeïne. Cafeïne in kleine maatregelen is gezond voor de hersenen, maar in matige tot grotere doses, zal de cafeïne de bloedtoevoer beperken, veroorzaakt cognitieve verlies.
 7. 7
  Eet gezond voedsel. Sommige voedingsmiddelen, zoals Groenten en fruit zijn gezond voor je hart en je hersenen. Voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten zoals bosbessen, of bessen in het algemeen zijn ook gezond voor je hart. Wat is gezond voor je hart, is gezond voor je hersenen.
 8. 8
  Neem supplementen. Supplementen zoals Ginkgo Biloba, werken door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen, aanzienlijk te verbeteren cognitieve prestaties.

Tips

 • Het is niet moeilijk om activiteiten die je hartslag te verhogen, proberen te experimenteren om te zien welke het beste werkt voor u te vinden.
 • Vergeet niet te rekken voor en na uw oefeningen!

Waarschuwingen

 • Sommige activiteiten die je hartslag verhogen kan ook zorgen dat je je hoofd gestoten. Your Brain is zeer zacht en gevoelig, bescherm het zoals het is uw meest waardevolle bezit.