Wkenl

Hoe bouw ik een sneeuw pinguïn

Als je eenmaal hebt afgestudeerd aan de bouw van de alomtegenwoordige sneeuwpop, is het tijd om te vertakken en krijg echt creatief. Pinguïns zijn van nature wezens van de sneeuw, dus is het zinvol om een ​​pinguïn te maken van sneeuw en alles wat er nodig is een aantal listige beeldhouwen op basis van de fundamentele sneeuwpop.

Dit artikel bevat de instructies voor het wijzigen van een sneeuwpop, zodat het eindresultaat lijkt op een grote witte pinguïn. De kinderen zullen genieten van het helpen met deze.

Stappen

Hoe bouw ik een sneeuw pinguïn. Controleer de sneeuw conditie.
Hoe bouw ik een sneeuw pinguïn. Controleer de sneeuw conditie.
 1. 1
  Controleer de sneeuw conditie. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste sneeuw voor sneeuwbeeldhouwwerk. Het moet stevig maar niet te ijzige noch modderig zijn. Test het door rollen in een kleine bal en zien hoe de bal vormt en bij elkaar blijft. Als het vormt gemakkelijk en blijft in vorm, de sneeuw is goed te gebruiken.
 2. 2
  Rol een (zeer) grote bal van sneeuw, net zoals u zou doen voor het bouwen van een sneeuwpop. Hierdoor wordt de basis van de pinguïnlichaam. Wanneer het wordt groot is, zal het beginnen te kwadraat-off krijgen op de hoeken. Dit is prima, alle onvolkomenheden zullen later worden vastgesteld.
 3. 3
  Stel de grote sneeuwbal met de platste kant naar boven. Herhaal nu de voorgaande stap om een ​​andere bal van sneeuw te maken, maar deze maken ongeveer twee derde van de grootte van de eerste. Schik deze nieuwe sneeuwbal op de top van de basis (voorzichtig, het is zwaar!).
 4. 4
  Maak nog een laatste sneeuwbal voor de pinguin's hoofd. Deze moet veel kleiner zijn dan de andere twee sneeuwballen. In feite, maakt het ongeveer de helft van de tweede. Het is ook belangrijk dat deze is zo rond mogelijk. Plaats op de top om de pinguïn hoofd vormen.
 5. 5
  Momenteel is deze structuur lijkt op een traditionele sneeuwpop. Vanaf deze stap voorwaarts, wordt het een pinguïn. Pak sneeuw en vullen de gaten tussen de sneeuwballen met deze sneeuw, het effenen van de stapel van sneeuw in een continue, gestroomlijnd oppervlak. Blijven toevoegen sneeuw naar de ruimtes tussen de sneeuwballen tot ze lijken op de typische peer-vorm van een pinguïn's lichaam. Kinderen zullen genieten van deze stap, want het is eenvoudig en de moeite waard om te blijven vormgeven van het.
 6. 6
  Voeg de pinguïn voeten. Verzamel sneeuw van rond de pinguïn basis en maak er twee grote voeten. Plaats de voeten steken uit, een naar rechts en een links van de voorkant van de pinguïn. Als je extra gemotiveerd bent, gebruik je vingers of een stok om streepjes te vormen tussen de klauwen, zodat ze lijken op zwemvliezen.
 7. 7
  Craft vleugels van de pinguïn. Penguins algemeen houden hun vleugels aan hun zijden, en zo zal deze sculptuur. Uit tussen het hoofd en het bovenlichaam sectie, beginnen een groove die opgevouwen vleugels suggereert vorm te geven. Blijven om uit te spitten de groef totdat het onderscheidbaar. Pak sneeuw stevig op de nieuwe "vleugel" gebied, laten elke toevoeging ingesteld voordat er nog meer toe te voegen. Blijven lichtjes pakken totdat de vleugels zijn duidelijk gescheiden van het lichaam. Herhaal aan de andere kant.
 8. 8
  Maak nu de snavel. Deze stap vereist de lichtste aanraking en de meeste geduld. Verzamel sneeuw en maak er een kegel-achtige structuur. Verpak het stevig in je handen totdat het voelt solide aan. Druk dit voorzichtig aan de voorzijde-bodem van de pinguïn hoofd. Houdt het daar met een hand (licht), het verzamelen van sneeuw met de andere om het daar te pakken tegen het hoofd en de "lijm" het. Het maakt niet uit of de extra sneeuw vernietigt de ronde vorm van het hoofd, dat zal worden vastgesteld. Voeg voorzichtig meer sneeuw tot aan de snavel blijft stevig bevestigd. Kleine snavels worden aanbevolen omdat langere snavels neiging om gemakkelijk afbreken.
  • Deze stap kan worden enigszins steviger als een stick wordt gebruikt als de drager in de bek. Om een ​​stok te gebruiken, vindt een van een geschikte lengte voor een snavel, plus extra lengte te porren in de kop van de pinguin. Poke de stok in het hoofd van de pinguïn op snavel niveau, dan pak sneeuw rond de bek, vorm te geven in een snavel vorm als je gaat.
 9. 9
  Voorzichtig schep weg een deel van de overtollige sneeuw gebruikt om de snavel cement, en glad de rest, zodat de bek stroomt over naar de kop.
  • Wees geduldig en volhardend. De snavel is het moeilijkste deel van het maken van de sneeuw pinguïn en het kan vallen net wanneer je denkt dat je het goed hebt. Gebruik een zeer zachte aanraking toen beeldhouwen en laat het instellen voordat er iets anders toe te voegen aan het hoofd.
  • Als het hoofd misvormde in dit stadium is geworden, zal het moeten worden herschikt om de rondheid te herstellen. Meer sneeuw kan worden toegevoegd indien nodig.
 10. 10
  Maak een staart. Maak nog een snavel-achtige structuur, maar groter, en bevestig deze aan de achterkant onderkant van de pinguïn basis. Als het is makkelijker, maar vormen de staart rechtstreeks van de achterkant van de pinguïn basis op de sneeuw.
 11. 11
  Voeg gelaatstrekken aan uw sneeuw pinguïn. Creativiteit wordt hier gestimuleerd. Voel je vrij om accessoires zoals sjaals of hoeden voegen. Ogen en wenkbrauwen voegen zelfs.
 12. 12
  Neem een momentopname van uw unieke sneeuwbeeldhouwwerk. Gefeliciteerd, je hebt gemaakt een sneeuw pinguïn.
 13. 13
  Afgewerkt.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw sneeuw is de juiste soort voor sneeuwbeeldhouwwerk.
 • U kunt versieren. Wees creatief!
 • Heb geduld bij het maken van de snavel. Het kost tijd en een lichte aanraking en het is aansprakelijk te vallen en breken soms

Waarschuwingen

 • Draag de juiste hoeveelheid kleding voor buiten in de sneeuw. Het wordt aanbevolen dat u een goede waterdichte maar flexibele handschoenen in plaats van het aanraken van de sneeuw met je blote handen, om warmte te bewaren en om bevriezing te voorkomen gebruiken. En een thermoskan warme koffie of chocolade kan helpen om je warm te houden als de oefening zelf niet doet de truc!

Dingen die je nodig hebt

 • Sneeuw van de juiste consistentie
 • Stok
 • Ogen (steentjes, ronde stukken van een vlees-bak, speelgoed ogen, enz.)
 • Accessoires