Wkenl

Hoe bouw je lichaam snel

Als u wilt snel resultaat, grotere spieren, en meer explosieve energie, deze wiki is hier om u te helpen geript snel.

Stappen

Hoe bouw je lichaam snel. Ontwikkelen van een realistisch trainingsschema.
Hoe bouw je lichaam snel. Ontwikkelen van een realistisch trainingsschema.
 1. 1
  Ontwikkelen van een realistisch trainingsschema. Probeer om haalbare doelen te stellen en te beslissen wat je wilt bereiken van uit te werken. Als u nieuw bent bij het uitwerken van zijn of keren terug naar de sportschool na een lange periode van tijd - begin langzaam.
  • Als u nieuw bent bij het uitwerken bent, dan zal het langer duren voor u om resultaten dan iemand die al op een workout plan is geweest en weet wat hij / zij doet zien.
  • De sleutel tot succes is bezig de juiste lichaamsdelen op de juiste tijd, terwijl nog steeds een goede nachtrust en het eten van een verstandig dieet. Veel mensen begrijpen niet dat je niet groeien in de sportschool, je groeit terwijl u slaapt. Als je het raken van de gewichten vijf dagen per week, dan een goede nachtrust is om vermoeidheid en pijn te vermijden.
 2. 2
  Evalueer uw dieet. Uw lichaam zal een gezond, verstandig dieet nodig om uw vooruitgang te maximaliseren. Supplementen moet net dat - supplementen aan uw dieet. Of je ze gebruikt of niet is jouw keuze. Vergeet niet - er zijn weinig (eventuele) juridische supplementen die u enkel voordeel als je niet eet een goede voeding, hard werken en jezelf een goede slaap en hersteltijd. Blijf uit de buurt van fast food of elk type van voedsel met een hoog suiker-en natriumgehalte. Koolhydraten zijn slecht, te wijten aan hen prioritair als lichaam brandstof dan vetten. Voor al degenen die niet weten, worden koolhydraten omgezet in vet als ze niet worden verbrand relatief snel na consumptie. Eet voedingsmiddelen met een goede hoeveelheid vetten, samen met veel eiwitten en vezels, en neem een ​​soort multivitamine, zodat je gezond te blijven en voelen zich meer energie in de sportschool. Ook, als je voelt dat je hebt te veel gegeten een dag voor, je kunt doen wat bekend staat als Intermittent Fasting, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat veel van dezelfde vetverbranding effecten als oefening hebben.
  • Pre-workout en post-workout supplementen zijn een must als je wilt bouwen je lichaam snel. Creatine en eiwitten zijn zeker iets wat je moet nemen. Het nemen van een soort van thermogenics, of vetverbranders zoals zij het graag noemen, zal ook zorgen dat je meer calorieën te verbranden in de sportschool. Probeer naar uw lokale GNC of aanvulling winkel en vraag om advies over goede supplementen. U kunt stapelen uw supplementen wat betekent dat je supplementen die samen werken om te helpen uw lichaam sterker en kijken meer gescheurd nemen. Als u niet wilt dat om supplementen te nemen, je verspilt je tijd aan het lezen van dit artikel en het zal u langer duren om uw lichaam te snel opbouwen. Supplementen zijn een enorme sleutel tot succes als het gaat om uit te werken en als je een snel tempo leven, dan zul je de extra hulp die supplementen geven je wanneer je training nodig hebt.
 3. 3
  U dient uit te werken niet meer dan vijf dagen per week als het gaat om het heffen van gewichten. Dit komt omdat over-training en letsel kan voorkomen en wanneer dat gebeurt, heb je geen resultaten zien omdat je niet steeds groter en je voelt je te pijnlijk om te willen werken. Cardio kan elke dag worden gedaan als u wilt en is zeer belangrijk als het gaat om het afstoten dat ongewenst vet. Heeft cardio na je workout, en niet eerder. Het kost veel uit je lichaam, vooral als je doet een zware cardio workout. Als je besluit om het voor te doen, doe het stationaire fiets of powerwalking op de loopband. Wacht na het opnemen, zodat u kunt doen een meer intensieve cardio workout om meer vet te verbranden.
 4. 4
  Hier is een goede workout plan om ongewenst vet schuur en krijgen enorme spieren snel en effectief. Op maandag en donderdag, het werk van uw borst, triceps en schouders. Op dinsdag en vrijdag, het werk van uw rug en uw biceps. Op woensdag, het werk van uw benen en voeg wat goede cardio aan. Het is aan u om een ​​goede workout vinden en zet het in actie. Proberen en onderhouden van een goede cardio plan met dit door te doen wat soort van cardio op het weekend. Het zal u helpen met het krijgen van u meer energie voor het begin van de week. Bijvoorbeeld, lopen een goede mijl en doe wat ab workouts tijdens het weekend.
 5. 5
  Wees niet bang om hulp te vragen! De meeste sportscholen of fitness clubs hebben medewerkers die kunnen helpen. Leren om efficiënt te werken en het meeste uit uw tijd en inspanningen in de sportschool. Bewaak uw vooruitgang. Eet een goed uitgebalanceerd dieet, blijf goed gehydrateerd en zorgen voor voldoende rust en herstel. Bereiken van je doelen moet zowel geestelijk als lichamelijk belonen. Met hard werken, een verstandige en gezonde voeding en voldoende rust, zal je het lichaam dat je altijd al wilde krijgen. Good luck!

Tips

 • Eet een goede, gezonde voeding
 • Hier krijg je een goede nachtrust
 • Onderzoek een goede workout plan en hou je eraan
 • Krijg een 30-60 seconden rust na elke oefening.
 • Nooit over-trein, zult u geen groter of sterker als je doet
 • Body Building is ongeveer consistentie
 • Een workout partner helpt altijd en zorgt voor een goede motivatie
 • Supplementen: neem hen en zorg ervoor dat je ze gebruikt, correct
 • Stel een haalbaar doel voor jezelf, bijvoorbeeld, het verliezen van gewicht of hardlopen iets langer dan gewoonlijk. Als je dit te bereiken, zult u zich beter voelt over jezelf en willen blijven, met een positieve mentale houding. Good luck!