Wkenl

Hoe de macht toe te voegen aan uw baseball swing

Er zijn verschillende manieren om de macht in uw baseball swing te creëren. De eerste stap zou moeten zijn om een ​​goede swing uit een technisch oogpunt te ontwikkelen.

Stappen

Hoe de macht toe te voegen aan uw baseball swing. Neem een kleine stap rechtstreeks in de richting van de werper wanneer u begint te slingeren.
Hoe de macht toe te voegen aan uw baseball swing. Neem een kleine stap rechtstreeks in de richting van de werper wanneer u begint te slingeren.
 1. 1
  Neem een kleine stap rechtstreeks in de richting van de werper wanneer u begint te slingeren. Proberen om het gewicht in balans te houden. Houd ook uw lengte voor nog meer vermogen. Zorg ervoor dat je voorste voet wordt afgesloten wanneer u stap. De tenen van de voorste voet moeten wijzen over de voorkant van je lichaam. Zo niet, ga je draaien in plaats van het creëren koppel als je bovenlichaam draait. Koppel creëert macht.
 2. 2
  Wanneer je de bal, ongeacht of het gaat om een binnen of buiten toonhoogte te raken, je handen blijven dicht bij je lichaam. De bovenste kant van de vleermuis moet de palm naar boven wanneer je contact maakt. Als de top handpalm rolt over op contact dat u zult niet rijden door de bal.
 3. 3
  Het is belangrijk om je handen te houden rond de hoogte van je borst. Als uw handen of elleboog te hoog is, zal je bezuinigen op de bal en sloeg hem in de grond. Uw elleboog moet ongeveer een hoek van 45 graden waardoor u de macht van de vleermuis snel door de zone.
 4. 4
  Weten dat de follow through is belangrijk. Je handen moeten afmaken hoge ervoor te zorgen dat de vleermuis hoofd blijft door de slagzone zo lang mogelijk. Als u klaar bent met hieronder je schouder, dan weet je dat je hebt 'gerold je handen "vroeg die de hoeveelheid tijd die de vleermuis is in de slagzone zal afnemen, daarom waardoor u minder kans van het maken van contact. Zorg ervoor dat u binnen en ga dan punch door met je handen niet zwaaien de vleermuis om je heen. Bedenk ook dat je nodig hebt om al uw lichaam de richting van de werper en niet achterover te vallen, dat is een teken van jullie zetten al uw gewicht op de achterzijde van you.Your hoofd moet omlaag blijven op de bal te allen tijde want als je Trek je hoofd uit je niet kunt zien de bal en je heupen trek als goed dus je kracht afneemt.

Tips

 • Oefen uit een batting tee. In dit land gebruiken spelers de tee tot ze 7 jaar oud en dan beginnen met het opnieuw nadat ze zijn 17. De beginners en professionals gebruiken de tee de hele tijd. Schoolse spelers moeten de tee gebruiken voor het ontwikkelen, onderhouden en perfecte techniek.
 • Als je doorhalen niet boos. In plaats daarvan proberen erachter te komen wat je verkeerd hebt gedaan (of wat de werper deed rechts) om u te helpen bij uw volgende bij-knuppel.
 • Met behulp van de onderste helft van het lichaam is een goede manier om gemakkelijk te produceren extra vermogen.
 • Gewicht opleiding, plyometrics, sprints, zijn dingen die kunnen worden gedaan in het seizoen en buiten het seizoen om kracht en macht te versterken. Blijf weg van afstand lopen als je wilt zijn explosief. Ook moet u zo veel tijd doorbrengen in het gewicht kamer als je swingende een vleermuis. Gewichtheffen zal helpen, maar niet je goed te maken. Je moet een knuppel zwaaien veel aan kracht winnen.
 • Snel bat snelheid zal meer stroom dan een zware knuppel genereren.
 • Leid je swing door het gooien van je heupen in de swing, daarna uw handen met volgen. Dat is de nieuwe manier waarop spelers worden onderwezen. Het is veel krachtiger. Als je erover nadenkt, zal je hele onderlichaam stak je hele romp en armen meer macht dan je opgekrikt armen alleen genereren. Heupen zullen meer bat snelheid te genereren. Je heupen moet uiteindelijk op vrijwel parallel aan de werper voor maximale bat snelheid en te volgen om de macht raken.
 • Swingende neer op de bal zal produceren gemalen ballen en line drives, die goed kan werken voor spelers met een goede snelheid. Een lichte uppercut zal de vleermuis te houden in de slagzone voor een langere afstand, afnemende strikeouts en toenemende macht.
 • U kunt ook houden de handen net boven op de knop als het geeft je een beetje meer vermogen.
 • Overal waar je heupen zijn wanneer u contact dat is waar de bal gaat.

Waarschuwingen

 • Draag altijd een helm voor de veiligheid. Je gaat om een ​​in een spel toch te dragen, dus je kunt ook oefenen met het.
 • Zorg ervoor dat je een sterke base / balans bij het nemen van uw swing. Probeer niet om een ​​lange swing hebben, maar wees snel en compact.
 • Niet zo snel dat u uw evenwicht verliest en trek je hoofd weg te slingeren. Nadat je swing je lichaam nog steeds moet worden afgewogen, zodat je klaar om te draaien zijn.
 • Gebruik geen zware knuppel, Ted Willams bewezen dat je niet een zware knuppel nodig om de omslag te raken off van de bal, gebruiken wat is gewoon recht voor je. Gebruiken wat is comfortabel en maakt je zelfverzekerd. Hoe zwaarder de vleermuis, hoe verder de bal zal gaan, zolang je niet bat snelheid door het gewicht van de vleermuis te verliezen. Als je een boom kan swingen zo snel als je kunt een vleermuis, die de bal zal raken verder zwaaien?
 • Besteden tien minuten bezig met een dynamische warming-up voordat swingende 100%. Vraag een willekeurige coach of leraar lichamelijke opvoeding. U zult letsel te voorkomen en verbeteren van de prestaties.
 • Heb steroïden of drugs niet doen. U zult te weten komen en de bijwerkingen zijn enorm en je zal in een hoop problemen te krijgen en soms zelfs verbannen uit het spel.
 • Niet je swing te veel oefenen zonder batting handschoenen of u blaren krijgt.
 • Niet meer dan swing, zou je je arm ontwrichten of trek een spier.