Wkenl

Hoe de mannelijke borsten te verkleinen

Vergrote borsten bij mannen kan worden veroorzaakt door verschillende dingen. De eerste twee die te binnen schieten zijn hormonale stoornissen en overgewicht.

Stappen

Hoe de mannelijke borsten te verkleinen. Gynaecomastie is een zeldzame hormonale disbalans bij volwassen en adolescente mannen die borstweefsel veroorzaakt te ontwikkelen op een manier die vergelijkbaar is met borstweefsel gevonden bij vrouwen.
Hoe de mannelijke borsten te verkleinen. Gynaecomastie is een zeldzame hormonale disbalans bij volwassen en adolescente mannen die borstweefsel veroorzaakt te ontwikkelen op een manier die vergelijkbaar is met borstweefsel gevonden bij vrouwen.
 1. 1
  Ruim je dieet. Het eerste ding om te doen is zich te ontdoen van al het junk food, fast food en vetrijke voedingsmiddelen uit uw dieet, met inbegrip van alles wat gefrituurd, zeer verwerkt, zeer verfijnde en hoog in verzadigd vet. Eet fruit, groenten, volle granen en magere eiwitbronnen, en veel water drinken.
 2. 2
  Gynaecomastie is een zeldzame hormonale disbalans bij volwassen en adolescente mannen die borstweefsel veroorzaakt te ontwikkelen op een manier die vergelijkbaar is met borstweefsel gevonden bij vrouwen. In geval van volwassenen of oudere tieners, kan het een teken zijn van een ernstige onderliggende gezondheidstoestand zoals kanker van de hypofyse, bijnier (s), of testikels zijn. In jonge tieners, is het meestal een tijdelijk probleem veroorzaakt door de hormonale veranderingen die gepaard gaan met de puberteit.
 3. 3
  Doe wat cardio. Voer aërobe oefening 3-4 keer per week gedurende 45 tot 60 minuten. Het kan joggen, fietsen, zwemmen, roeien, trapvorming of wat je maar leuk vinden.
 4. 4
  Doe push-ups. Werken de borstspieren bouwt je borst, vlakt uw borst en ook wat calorieën te verbranden omdat spier is metabolisch actief. Ga liggen op je buik. Plaats je handen naast je schouders met uw ellebogen gebogen. Houd je lichaam recht als je push je lichaam in de lucht totdat je armen uit te sluiten. Nu langzaam lager jezelf tot je vlak boven de grond en herhaal.
 5. 5
  Doe bankdrukken. Liggen op een training bank met de bar op de veiligheid rek. Plaats je handen ongeveer net voorbij schouderbreedte uit elkaar. Til de bar en strek je armen over je lichaam boven je borst. Langzaam zakken de bar tot het ongeveer een centimeter boven je borst. Til het terug op en doe een reeks herhalingen.
 6. 6
  Zie een plastisch chirurg. U kunt een operatie krijgen om het weefsel te verwijderen in een poliklinische procedure. Als het weefsel is vet, kan liposuctie worden gedaan. Als het weefsel is stevig, zal het moeten worden weggesneden en verwijderd.
 7. 7
  Maak een afspraak met de dokter. Gynaecomastie is een aandoening waarbij er een onbalans van oestrogeen en testosteron in het mannelijk lichaam, wat resulteert in borstvergroting. Uw arts kan een medicijn dat kan helpen de balans van uw hormoonspiegels voorschrijven.

Tips

 • Om push-ups gemakkelijker te maken, te beginnen met je handen op een tafel, stoel of doos. Blijf werken je weg naar beneden tot je bij de vloer. Een ander eenvoudiger variant begint met je knieën op de vloer. U kunt dit ook doen bankdrukken met dumbells, hetzij op een bankje of op een Zwitserse Bal. Vergeet niet te ademen goed bij het doen van borst oefeningen. Adem in op het verlagen van gedeelte en adem uit op de inspanning. Voor het geneesmiddel bal borst geven, als je geen partner hebt, gebruik dan een muur in plaats daarvan. Zorg ervoor dat het een massief blok muur, zoals beton en betonblokken.

Waarschuwingen

 • PLEASE arts raadplegen indien dit wordt veroorzaakt door hormonale afwijkingen zoals het syndroom van Cushing. Ook een plastisch chirurg kan van pas komen voor diegenen die van plan gastric bypass operaties.