Wkenl

Hoe de mannelijke ego te begrijpen

Vriendje blues? Manlief problemen? Denk je soms jezelf afvragen wat de heck doen deze jongens denken? Antwoorden op uw brandende vragen misschien dichterbij dan je denkt...

Stappen

Hoe de mannelijke ego te begrijpen. Erkennen dat hij niet van in de war.
Hoe de mannelijke ego te begrijpen. Erkennen dat hij niet van in de war.
 1. 1
  Erkennen dat hij niet van in de war. Mannen en vrouwen zijn veel meer op elkaar dan veel mensen zouden willen toegeven. Hij is een mens net als jij, met gevoelens en gedachten en persoonlijke overtuigingen. Dus niet verstrikt raken in het denken dat jullie twee nooit in staat zullen zijn om elkaar te begrijpen, want soms moet je gewoon elkaars standpunten open te stellen en te accepteren zonder ze te willen veranderen. Mannen hebben net zo breed een scala van emoties als vrouwen. Dat gezegd zijnde, mannen emoties vaak centrum rond verschillende dingen dan vrouwen - sportteams, favoriete kindertijd speelgoed, zelfs speciale tv-shows. De moeite om naar geheime hartstochten van een man te leren kennen en je zult ontgrendelen zijn genegenheid naar andere dingen, zoals jij!
 2. 2
  Je bent niet zijn moeder. Je bent echt niet. Alsjeblieft, probeer niet te zijn. Wanneer artikelen praten over hoe mannen zijn op zoek naar vrouwen die hen te herinneren aan hun moeders, kunt u er vrij zeker van de zeurende, tirannieke harpij veeleisend we schoon onze kamers is niet wat we zoeken. Zelfs als je een man ook, probeer niet om een ​​slordige man te zetten in een nette vent, of maak een rechte geregen man in een booze hound. Wat we echt op zoek is iemand die maakt ons veilig, beschermd, en voor de liefde van Pete, geaccepteerd voelen. Accepteer ons zoals we zijn (en ons vertellen dat u dit doet!), En je hebt een trouwe partner voor zo lang als je hem kunt staan.
 3. 3
  Zijn barrières zijn over het algemeen van eigen makelij. Mensen die gelukkig zijn er vertrouwen in, en dus aantrekkelijker zijn. Mensen met minder vertrouwen over het algemeen tevreden met hun lot in het leven, en dus start een vicieuze cirkel waar hun slechte stemmingen maken ze minder en minder aantrekkelijk. Voor alles wat je mannen lezen, een manier vinden om de cyclus te doorbreken. Hier krijg je een hond, stoppen met je baan, koop een gitaar, wat dan ook. Niets is minder sexy dan pletten zelfmedelijden. Als u wilt een man die lijkt gevangen in een van deze cycli te helpen, probeer hem terug te brengen naar een plaats van normaliteit - een road trip met een goede vriend, een weekendje weg van zijn afleiding, of iets om hem te herinneren van wie hij werkelijk is. Waarschuwing: als zijn probleem is dat je, zal deze oefening verergeren uw problemen, als je echt van hem houdt, je echt moet hem laten gaan.
 4. 4
  Begrijpen waar hij vandaan komt. Alleenstaande mannen zijn het meest emotioneel kwetsbare tijden wanneer het ontmoeten van nieuwe relaties - sociale druk om "de man," emotionele problemen over heden en verleden relaties en seks verwarren beide partijen 'emoties door soms het creëren van de illusie van een verliefdheid die isn' t daar. Communicatie, in plaats van seks, moet rul zijn in het begin van de relatie. Beide partners moeten hun voet te krijgen in relatie tot elkaar, zodat het vervangen van intimiteit met seks is nutteloos. Men zal reageren op seksuele signalen (die niet graag plezier?), Maar vaak zal fundamenteel worden verward met betrekking tot de aard van de relatie als alleen gebaseerd op non-verbale communicatie.
 5. 5
  Hoeft hem niet te snel, zelfs als hij wil dat je. Dit is het duidelijkst in flirten en hofmakerij, waar veel mensen fout verliefdheid en emotionele stormloop voor "echte" emoties, vaak springen hals over kop in emotioneel risicovolle situaties zoals seks, weekend trips, bijeenkomst ouders, enz. Dit haast onvermijdelijk is, en elke poging om verbeteren door het vergroten of te verkleinen intimiteit zullen de mensen niet te geloven hun gevoelens op het moment van hun 'ware' gevoelens ontmoedigen. Zo is het raadzaam niet te radicaal te veranderen uw agenda voor je partner meteen - nemen saaie getting-to-know-je gaat vroeg op om een ​​gevoel van realiteit in beide partners aan te moedigen. Plus, stel de seksuele spanning je opbouwen door zelf lijkt een uitdaging!
  • Maar dat gezegd hebbende, potentiële partners nog steeds verplicht zijn hun bedoelingen duidelijk te maken. Spelers die zijn "gewoon plezier" of "gewoon spelen het veld" moeten weten dat ze dit doen ten koste van de emoties van hun man. Rijgen een man langs voor gratis voedsel of drank, aandacht (zie Waarschuwing op mannelijke validatie, aka daddy issues!), Of het starten terwijl die betrokken zijn bij relaties al kant-projecten, en je hebt een perfecte storm van emotie-pletten. Beschouw het als relatie karma: als je niet wilt worden afgespeeld, niet spelen.
 6. 6
  Krijgen om zijn gevoelens voor seks weten over intimiteit. De meeste iedereen houdt van seks. Men zal hou van seks of het gaat snel of langzaam in de relatie. Laat seks een natuurlijke uitgroei van intimiteit; actief weerhouden uw partner uit springen direct tot seks door het stimuleren van het openbaar intimiteit - de hand-holding, lopen arm in arm, en andere familie-vriendelijke PDA. Pair-bonding is een fundamenteel sociale ervaring, dus als je niet comfortabel kussen je man in het openbaar, moet je niet beddegoed hem in prive.
 7. 7
  Deel private gegevens uit je verleden. Vraag je man terug te doen, je zou verbaasd zijn, zelfs vernederd, door de eerlijkheid van je man. Veel jongens zijn wanhopig op zoek naar iemand om te begrijpen wat ze hebben meegemaakt, dus een grote intimiteit-builder is privacy-sharing. Merk op dat je niet wilt overboord met deze...
  • Wees op uw hoede in privacy-sharing van "Mr Fix-It." Er bestaat de wens in ieder van ons (zowel mannen als vrouwen) om problemen op te lossen. Traditionele mannenberoepen moedigen vaak probleemoplossende vaardigheden, dus dit zou zeer worden uitgesproken in een ingenieur of een leidinggevende partner. Echter, de meeste emotionele problemen vereisen een luisterend oor, niet een vaststelling van gereedschap, als je niet wilt dat hij om je problemen op te lossen, maar wil hem om te begrijpen waar je vandaan komt, zeg hem dat hij dat deel van zijn hersenen uit te schakelen voor een minuut. Er is niets mis met gewoon te zeggen "Ik moet een minuut te ventileren zonder oordeel of mening, oke?" Ook, zorg ervoor dat u het verschil kent - wikkelen van een probleem in de relatie in de gedaante van een verhaal uit je jeugd is een voorbeeld van een IED (Improvised Explosive discussie - zie sectie Waarschuwing hieronder).
 8. 8
  Realiseer je dat mannen willen zijn speels. Dit wil niet zeggen dat je slordig of lui vriendjes moeten aanmoedigen, maar houd in gedachten dat je niet moet proberen op te ruimen na hem, verandert zijn gewoonten, of enige andere moederen tactiek. Een betere manier om te kijken naar zijn slonzige natuur is dat mannen over het algemeen lang achter een ideaal in hun leven: spelen. Het bereiken van die gelukzalige toestand van onbezorgde spelen is vaak het hele doel van de mannen een loopbaan, of het nu komt door de monetaire veiligheid, gevaarlijke vormen van werkgelegenheid en recreatie, of zelfs alleen maar via een gokken of drinken gewoonte. Terwijl sommige mensen nemen het te ver, zijn de meeste mensen gewoon op zoek om plezier te hebben, zijn videospelletjes, golfclubs, of sigaar collectie kan zijn ticket naar Nirvana te zijn!
 9. 9
  Leren wat hij wil van hoe hij communiceert met zijn vrienden. Mensen overal proberen dit unworried achterhoofd, deze stand van zaken, door middel van spelletjes en hobby's en zelfs relaties, de meeste mannen, wanneer gevraagd, hebben lange termijn partners met hun vrouwen bleven omdat ze rekening houden met de vrouw van een 'beste vriend' - dat wil zeggen, iemand die hun mogelijkheid van speelsheid verhoogt. Als u van de drama-zoekende gebogen (Twilighters!), mag u het niet eens, maar wat belangrijker is - stabiliteit op lange termijn, of de tijdelijke krankzinnigheid van korte, geladen, vaak zeer seksuele ontmoetingen die steevast eindigen zo snel en emotioneel als ze begonnen? De overgrote meerderheid van de alleenstaande mannen, net als alleenstaande vrouwen, zijn daar op zoek naar een eenvoudiger, gelukkiger, minder tragisch soort liefde.

Tips

 • In dit tijdperk van verhoogd bewustzijn om verkrachting, aanranding en intimidatie, moeten vrouwen wennen aan mensen afstand doen van het maken van de eerste zet. Het is gewoon meer pragmatische voor vrouwen om de eerste stappen te maken bij het vaststellen van relaties. Met mooie vrouwen het onderwerp van genegenheid uit tal van mannen, het is eenvoudiger voor de vrouw om de man die ze wil zijn met, in plaats van dat een aantal mannen vechten om haar alsof ze een hockey trophy te kiezen; dit kan ook de aandacht-zoekend gedrag, als de vrouw in kwestie speelt doelgericht meerdere mannen tegen elkaar voor haar genegenheid (Voorbeeld:.. Bella in de Twilight-serie Ja, ik ging er)
 • Iedereen moet weten inmiddels dat jongens zijn niet mind-lezers, maar ze zijn ook zo koppig als muilezels als het gaat om hun emoties. Gals - wees ervan bewust dat je man vriend zou willen meer dan vriendschap. Als je niet hetzelfde voelt, zorg ervoor dat je hem laten weten zo snel mogelijk Veel jongens draaien in de wind voor maanden, omdat ze niet kunnen (of willen) interpreteren subtiele borstel-off tekenen, of figuur die vriendschap zal ergens leiden uiteindelijk. Je omringen met deurmat jongens die nooit zal handelen over hun verlangen om seks te hebben met je telt niet als het hebben van vrienden, het is gewoon aandacht-zoekende gedrag (zie paragraaf waarschuwing hieronder).
 • Als je een drama queen (of koning), leren om het verschil tussen een feitelijke kwestie of probleem tussen u en uw partner uit een excuus om te vechten of brengen het verleden grieven herkennen. Realiseer je dat dit betoog slechts een dekmantel voor een aantal andere grotere kwestie dat niet openbaar is gegaan en vertrokken te etteren kunnen zijn. De volgende keer dat je voelt dat je niet in staat om jezelf te stoppen van ruzie, vraag jezelf (of je partner) waar deze woede is echt uit. Als uw partner niet in staat is om u te voorzien van een antwoord, beëindigen het gesprek totdat u beiden een kans om te kalmeren en identificeren van de kern van het probleem. Anders zal je kleine relatie holte een enorme ziedende relatie abces geworden!
 • Statistisch gezien, mannen zijn meer single-minded in hun bezigheden dan vrouwen, de voorkeur de ene activiteit op een moment om multitasking. Als u wilt dat uw man om echt aandacht te besteden, niet de moeite verstoren een gaming sessie of poker nacht. Je bent beter af het plannen van sit-down tijd met hem toen geen van jullie zijn afgeleid.
 • Als u wilt praten over iets serieus, maar wil niet Mr Fix-It, sluit uw wens te delen met zijn eigen. Bijvoorbeeld: "Schat, ik moet iets belangrijks met je delen, net als die ene keer dat je me verteld wat er met je gebeurd in de gymles." Opmerking: IED's te vermijden als je wilt een groot gevecht te vermijden - jongens vergeet nooit hun meest beschamende ervaringen, zodat ze niet goedkoper maken door te proberen om punten te scoren in dit betoog.

Waarschuwingen

 • Niet alle mannen ofwel hebt of wilt emoties, net als vrouwen, maar zult u waarschijnlijk in staat zijn om de emotionele mannen onderscheiden van emotie-loze mannen, omdat emotionele mannen geen relaties als een spel te behandelen. Concurrentie, bravoure, machismo - deze zijn emotioneel stunten kenmerken in de menselijke samenleving, het creëren van grenzen, teams, conflicten, en uiteindelijk vijandigheid. Mannen, die genieten van emotionele gevechten zijn over het algemeen niet betrouwbaar op lange termijn partners, omdat ze de neiging om net zo gemakkelijk als hun collega-concurrenten op hun eigen partners te schakelen.
 • Aandacht-zoekende gedrag: Iedereen wil aandacht, en dat is prima. Wat is niet fijn is het manipuleren van de gevoelens van anderen om die aandacht te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn: beginnend gevechten zonder klacht, of op een openbare plaats, instelling ultimatums, ontnemen je partner van hun eigen huis of een eigen bed voor je emoties, het inschakelen van de waterwerken (verbeterde huilen en / of woedeaanval werpen voor effect); krijgen gewelddadig omdat je weet dat hij niet kan of wil niet heen en weer bewegen. Zelfs meer lafhartige gedrag zijn waarbij de kinderen in argumenten (als je ze hebt), beschuldigen de huidige onrust op het verleden van je partner, of (laagste van alle slagen) impugning mannelijkheid van je partner. Als uw partner (man of vrouw) blijft in elk van deze gedragingen, voel je vrij om DTB (Dump Dat B ****, of Bastard).
 • Op het delen van prive gegevens (hierboven besproken): niet concurreren. Als uw man heeft een tragische ervaring, kunt u hem vertellen je nog-meer-tragische ervaring, maar misschien wil je dat detail sparen voor het volgende gesprek. Delen is al moeilijk genoeg voor de mannen in de Europese samenleving - Niet doen zodat het lijkt alsof je zijn ergste slaan met je ergste.
 • IED: Improvised Explosive Discussie, of iets waarvan u weet dat het moeilijk om te praten over zijn, dus je zal het verpakken in iets onschuldigs te zijn passage gemak in gesprek. Wikkelen vragen van 'waar is deze relatie te gaan? " in discussies over welke film om die avond te zien is een voorbeeld. Als je bang bent, zeg hem dat je bezorgd bent. Niemand reageert goed op discussies die snel cursus en betekenis veranderen.
 • Daddy Issues: Man validatie wordt hard ontbreekt in de hedendaagse cultuur - hetzij door de piek in vaderloze gezinnen, de algemene verdwijnen van lokale ondernemers, of de uitbesteding van harde arbeid naar andere landen, we verliezen contact met onze mannen. Sommige mannen proberen te profiteren van dit tekort door te proberen dit gat te vullen voor een rolmodel, vaderfiguur, of big zwetende man-knuffel, helaas, dit is ook manipulatie, als niemand ooit zou moeten worden verplicht om andermans emotionele circuit vervullen. Mannen die dit stimuleren co-afhankelijkheid dient te worden vermeden als de pedo-beren dat ze zijn, en vrouwen die dit soort validatie zoeken moeten hun rotsen uitstappen op een eerlijke baan als een exotische danseres of een prostituee. Boven alles, niet starten of aan een sekte, of een freaky pseudo-polyamorie groep die werft en hernoemt kaders van beïnvloedbare jongeren te zijn snacks voor hun verdorven leiders. Op die manier ligt de donkere kant.