Wkenl

Hoe de Olympische Spelen online te bekijken

De openingsceremonie voor de Londen 2012 Summer Games is op 27 juli, en alle ogen zullen op Londen als atleten uit de hele wereld strijden in deze historische gebeurtenissen. Hier ziet u hoe de online om te werken rond de tijd verschillen en werkschema's events kijken.

Stappen

Hoe de Olympische Spelen online te bekijken. Kijken naar de Olympische Spelen via de BBC.
Hoe de Olympische Spelen online te bekijken. Kijken naar de Olympische Spelen via de BBC.

Kijken in de europa

 1. 1
  Kijk naar de Olympische Spelen op de website van NBC's op http:/ / www.NBCOlympics.com. Als je in de Europa, NBC is de officiële uitzending partner van de Olympische Spelen 2012. Zij zal het aanbieden van de uitzending versie, online streaming content van de meeste van de gebeurtenissen, en duizenden uren replays - allemaal in HD-kwaliteit. Als u meerdere apparaten, je kunt zelfs bijhouden van verschillende evenementen te houden in een keer!
  • Er zijn een paar vliegen in de zalf, echter. NBC heeft besloten dat als u wenst om de Olympische Spelen of streamen via hun Olympische website (NBCOlympics.com / LiveExtra bij kijken http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra ), moet u een kabel-abonnee te zijn met een van hun partner providers. Als u een kabel-abonnee, je bent in grote vorm. Gewoon naar de Olympische Spelen plaats NBC op http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra, klik op de grote rode knop, en loggen U hoeft alleen een keer te doen.
  • NBC zal niet worden streaming elke gebeurtenis - sommigen zullen alleen televisie-zijn. Ze hebben verstrekt een handige manier om via de lokale krijgen op http://www.nbcolympics.com/get-local/tvlistings.html # die moeten helpen uw kijkervaring schema te plannen.
  • Alle NBC streams zullen de Microsoft Silverlight plugin nodig. Controleer uw systeem op voorhand, zodat je niet zitten in de voorkant van uw laptop met een zak chips en een biertje, alleen worden teleurgesteld.
  • NBC is ook het aanbieden van mobiele en tablet apps om de games zowel voor iOS apparaten volgen - iPhone en iPad - en Android-apparaten. Dit is dezelfde inhoud dat ze aanbieden op hun site: hoogtepunt clips. Maar ze zijn in QuickTime, zodat u niet Silverlight nodig.

Kijken in het Verenigd Koninkrijk

 1. 1
  Kijken naar de Olympische Spelen via de BBC. Bezoek http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video.
  • Je moet in het Verenigd Koninkrijk om deze BBC stream. Als je niet in het Verenigd Koninkrijk en zou je toch graag naar kijken, kunt u een proxy IP-adres te gebruiken om te doen alsof je er bent. Check out dit artikel.

Kijken in australië

 1. 1
  Kijk dekking NEGEN netwerk van de games. Ga naar http://wwos.ninemsn.com.au/london-olympics voor Australische dekking.
  • Klik op het tabblad Video bovenaan.
  • Download Microsoft Silverlight als je niet al hebt. Silverlight is nodig om video te kijken via NINE Network.

Kijken in canada

 1. 1
  Krijg CTV dekking van de Olympische spelen te kijken in het Engels. Ga naar http://www.ctvolympics.ca/.
  • Klik op Nu kijken in de linkerbovenhoek.
  • Download Microsoft Silverlight, als je nog niet hebt. Silverlight is nodig om de dekking te kijken via CTV.
 2. 2
  Kijk Frans-Canadese dekking door CTV. Bezoek http://www.rdsolympiques.ca/.
  • Download Microsoft Silverlight, als je nog niet hebt. Silverlight is nodig om de dekking te kijken via CTV.

Kijken in frankrijk

 1. 1
  Krijg spelletjes dekking door francetv. Bezoek http://www.francetv.fr/sport/les-jeux-olympiques-2012/direct.

Kijken in Nieuw-Zeeland

 1. 1
  Kijk kanalen prime (free-to-air) of lucht (abonnee) voor de televisie-uitzendingen.
 2. 2
  Kijk isky. Co.nz voor online dekking.

Andere europese

 1. 1
  Kijk eurovision op http:/ / www.eurovisionsports.tv/. Dit vereist dat u naar kijkt vanuit de EBU (European Broadcasting Union), en moet je die eis te voldoen, is het aanbieden van live-verslaggeving van alle belangrijke gebeurtenissen, voor gratis. (Klikken op het Eurovisie koppeling aan het begin van deze paragraaf zal een foutmelding genereren als je niet in de EBU of achter een proxy)

Alternative / "pirate" methoden

 1. 1
  Als de bovenstaande methoden niet werken voor u, kunt u een paar alternatieven. Sommige van deze enige technische vaardigheid vereist om te werken. Deze kunnen voor u werken, of ze kunnen niet.
 2. 2
  Zoeken naar alternatieve video feeds op plaatsen als justin. Tv op. Zoek "Olympische Spelen" of de naam van de gebeurtenis die u zoekt.
 3. 3
  Kijk het voer uit landen die minder beperkend kijkervaring regelingen dan uw eigen provincie te hebben. Sommige landen genieten fenomenaal goede online bekijken voor de Olympische spelen. Het web stroom van de BBC in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld toont alle gebeurtenissen leven en kunt u gemakkelijk schakelen tussen gebeurtenissen. Terwijl u bent niet de bedoeling om de toegang tot de BBC voer krijgen, tenzij u zich bevindt binnen het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de website te laten denken dat je in een andere plaats dan je eigenlijk bent.
  • Maak een Virtual Private Network (VPN) met een server in de geografie u wilt doen alsof je bent inch Er zijn vele manieren om dit te doen, waaronder het betalen van 5 -15€ / maand voor een van de vele VPN-aanbieders op het web. Voordat u zich aanmeldt voor een account te bevestigen dat de VPN een server in het land waarvan de uitzending die u wilt bekijken.
  • Als je niet echt in een ander land, kunt u proberen met behulp van een proxy zodat het lijkt alsof je naar de streaming servers. Met behulp van uw favoriete zoekmachine, zoek een gratis proxy-adres door te zoeken naar "proxy lijst." Zoek een IP-adres voor het land van uw keuze, dan is het instellen van uw computer te sluipen in de achterdeur. Als u kiest voor een proxy in de EBU, kunt u het testen met de bovenstaande link.
  • Gebruik een dienst als Unblock.us die eveneens werkt aan een VPN naar websites die u zich in een ander land dan je je fysiek bevindt gek.

Kijken replays en hoogtepunten

 1. 1
  Kijk replays op NBC's youtube-feed. Zowel het IOC bij http://www.youtube.com/user/olympic?feature=results_main en NBC op http://www.youtube.com/user/2012nbcolympics?feature=results_main zijn het aanbieden van video hoogtepunten van de games op YouTube. In het geval van het IOC YouTube-kanaal, zijn ze ook het aanbieden van video's van historische momenten in de Olympische geschiedenis.
 2. 2
  Volg de Olympische spelen op sociale netwerken. Noch Facebook of Twitter zal het aanbieden van live feeds, maar beide zullen voortdurend worden bijgewerkt door NBC, fans, en elke nieuwsbron in de wereld.

Download apps voor highlights en scores

 1. 1
  Ontvang de officiële Londen 2012 treden in app. De Join In app kan worden geïnstalleerd op uw iPhone, Android of Blackberry, en bevat diepgaande informatie en gidsen voor de games.
 2. 2
  Download de officiële Londen 2012 resultaten app. De resultaten app geeft je direct toegang tot Olympische scores, evenals bios voor alle atleten die deelnemen aan de spelen.

Bekijk verleden spellen

 1. 1
  Toegang tot de IOC-archief. Om de hoogtepunten van vorige Olympische Spelen te bekijken, het Internationaal Olympisch Comite heeft een "archief" van de vorige Olympische Spelen van die video's van de hoogtepunten kan worden benaderd.
  • Ga naar de Olympische Spelen deel van de IOC website op: http://www.olympic.org/uk/games/index_uk.asp.
  • Klik op de Olympische Spelen die u wilt bekijken in de sectie "Verleden Olympische Spelen" van de pagina.
  • Ga naar de sectie "Video's".
  • Kies de video die u wilt bekijken.
 2. 2
  Zoek in de archieven van een bepaald land. Als alternatief, een aantal landen houden individueel land records online via archivering of speciale gebeurtenissen sites.

Tips

 • In het algemeen zult u waarschijnlijk merken dat online bekijken zal niet zo boeiend of vervullen als het kijken naar de gebeurtenissen op een groot tv-scherm. De suggesties hier zijn aanbevelingen vooral voor inhaalslag op gemiste gebeurtenissen.