Wkenl

Hoe de snelheid en nauwkeurigheid van uw schoppen verhogen in tae kwon

Leer hoe u de tijd die het kost om je voet zetten op je tegenstander gezicht, nek, knie, etc. Als je deze stappen te gebruiken, binnen 2-3 weken moet je geen moeite schoppen iemand hebben voordat ze kunnen zelfs halverwege naar schoppen je lager. Tenzij, natuurlijk, ze zijn het beoefenen van deze techniek.

Stappen

Hoe de snelheid en nauwkeurigheid van uw schoppen verhogen in tae kwon. Stretch, stretch, stretch.
Hoe de snelheid en nauwkeurigheid van uw schoppen verhogen in tae kwon. Stretch, stretch, stretch.
 1. 1
  Stretch, stretch, stretch. Als je opstaat, begin uw dag met een warme douche of bad, dan strekken terwijl je lichaam is warm en ontspannen. Focus op je benen en zorg ervoor dat uw voeten, enkels en tenen te strekken. Breng minstens 10 minuten elke ochtend stretching. Niet over-stretch in de ochtend, gewoon ontspannen en rekken door het houden van een positie waar je net begint te voelen een brandwond. Stretch agressiever ergens tijdens de dag (niet als je het koud hebt), en daarna goed te rekken voor het slapen gaan.
 2. 2
  Maak een hoog doel met behulp van een spijker, touwtje, tennisbal en een klein plastic boterhamzakje. Leg de bal in de zak, gebruik dan de string te binden de zak gesloten is en zorg ervoor om een ​​paar extra meters van de string te verlaten. Rijden de spijker in een plafond of, als je niet kunt zakken dan 5 1/2 voeten, zal een deurkozijn werken. Bind de string uit de zak van de nagel in het plafond, zodat het naar beneden hangt ongeveer 6 centimeter lager dan je kunt schoppen.
 3. 3
  Schop de tennisbal minstens 100 keer per dag. Hoeft schop het niet moeilijk, gewoon ontspannen en raak de bal met de voet zo snel als je kunt met behulp van een schop je wilt, en spreidt ze uit over de dag zo veel als je wilt. Proberen om het doel te verhogen elke zaterdag door een centimeter of twee.
 4. 4
  Koop enkel gewichten uit een sportwinkel of warenhuis. Als je regelmatig naar vechtsporten klassen, te beginnen met een £ 10 set, £ 5 voor elk been. Als je dat niet doet, dan beginnen met een £ 5 voor 2 1/2 pond per stuk been.
 5. 5
  Niet de praktijk schoppen op volle snelheid met gewichten op, je zult zware knieblessure riskeren als je dat doet. Zet op een dikke paar sokken. Zet op de enkel gewichten nadat u zijn gekleed in de ochtend en draag ze constant gedurende de dag, zelfs tijdens het rijden, of werken als je kunt. Als ze zich ongemakkelijk voelen bij het punt dat u deze niet meer kunt verdragen, neem ze af voor een paar minuten zet ze dan weer aan.
 6. 6
  Terwijl het dragen van de gewichten, vasthouden aan een tafel of muur om uw saldo en de praktijk heel langzaam schoppen. Het moet 10 seconden om elke trap te voltooien. Gewoon oefenen elke beweging voor elke trap die je kent minstens twee keer. Doe dit elke dag.
 7. 7
  Merk op dat wanneer u hebt getraind lang genoeg om goede controle te hebben, plaatst u een Pringles blikje of andere onbreekbaar object op een tafel in een open ruimte en de praktijk schoppen binnen 2 centimeter van de pringles kunt zonder het raken van het. Praktijk niet je voet neer te zetten in tussen kicks, en niet te laten je voet raken de tafel of het kan. Kick 20 keer met elk been zo snel als je kunt zonder te raken het elke dag.
 8. 8
  Kijken om te zien dat na 2-3 weken zul je dus veel sneller op schoppen als ze niet dragen van uw gewichten die je in staat zijn om te wachten op iemand om te beginnen met je kick, en je zult in staat zijn om ze eerst te schoppen.

Tips

 • Het verplaatsen van uw been maakt niet uit als deze niet nauwkeurig en met het juiste gebruik van de spieren bewegen, of je je evenwicht verliest. Dat is de reden waarom de trage kicks zijn nuttig.
 • Toen toen hij de bal, probeer niet om het te schoppen hard, maar probeer te schoppen zo snel als je kunt. Als je leert te ontspannen, kunt u veel sneller schoppen. Als je werkt aan de macht, gewoon oefenen aanscherping van al je spieren op het moment van impact.
 • Door strekken, je trek je spieren te verminderen tegen het schoppen bewegingen die u probeert te maken. Dit betekent dat u sneller schoppen met minder risico op letsel en met minder weerstand.
 • Leren vertrouwen uw controle zal je sneller omdat je niet aarzelen uit angst voor pijn uw sparring partner. Dat is waarom je moet de praktijk niet toen hij de Pringles kan.
 • Doe agility oefeningen buiten elke dag.
 • Wanneer u voor het eerst opstijgen van de gewichten, zal uw voeten voel me erg licht. Dit is een goed moment om de bal opknoping van het plafond te schoppen.

Waarschuwingen

 • Wees zeer voorzichtig bij het dragen enkel gewichten voor langere perioden. Als je niet oppast, je ernstig letsel te riskeren om je enkels of knieën. Als je het gevoel consistente pijn in je gewrichten, stoppen met het dragen van de gewichten en raadpleeg uw arts.
 • Raadpleeg een arts voordat u begint met een trainingsprogramma.
 • Schoppen en ponsen met een tegenstander kan gevaarlijk zijn en u ernstig letsel riskeren wanneer je de praktijk.