Wkenl

Hoe dribbelen een voetbal verleden een tegenstander

Verschillende verbazingwekkende voetbal dribbelen bewegingen die zijn ontworpen om elke tegenstander te verslaan - schijnbewegingen, bochten, bezuinigingen en subtiele trucs. Oefen deze totdat u ze kunt beheersen om uw voetbal dapperheid te verbeteren.

Stappen

Hoe dribbelen een voetbal verleden een tegenstander. Voer de "stop and go".
Hoe dribbelen een voetbal verleden een tegenstander. Voer de "stop and go".
 1. 1
  Voer de "stop and go". Voor deze stap, de sleutel is gewoon een verandering van tempo. Langzaam joggen met de bal bijna op het punt van stoppen. Meestal is het het beste om dit te doen als een verdediger is naast je en plotseling als u joggen, barsten langs de verdediger. U kunt het effect vergroot als u ook zet de zool van je voet op de top van de bal voor een tweede als je de bal te stoppen, en duw hem vervolgens naar voren met je wreef als je afbreken van de "Fake Shot" te voeren. Kijk omhoog en naar wat uw doelgroep zou zijn. Breng uw been naar achteren alsof je gaat schieten om de verdediging te bevriezen. Trek je been terug alsof je gaat om een ​​pas te maken of neem een ​​schot, en dan stoppen deze motie vlak voor de bal. U kunt dan verder de bal naar links of naar rechts te zetten voor je volgende spel, aangezien de verdediger dacht dat je gaat om te schieten.
 2. 2
  Probeer de "cut back" ("de cruyff"). Snijd de bal terug achter je lichaam met de binnenkant van je voet. Plant je linker voet naar de zijkant van de bal. Dan breng je rechtervoet naar de bal te bezuinigen. Het omgekeerde doen als u het snijden van de bal terug met je linkervoet.
  • U kunt vaak binden dit in met een nep schot. Dribbelen in een open ruimte en fake een pass of schot, en dan hak de bal terug met de binnenkant van de voet je gebruikt om nep van de pas of het schot. Dribbel af in de andere richting op snelheid.
  • Begin met het dribbelen de bal naar voren en plant uw rechtervoet in de buurt van de bal als je linkerbeen omgekeerde voor een grote kick of schot. Echter, in plaats van schieten, breng de rechtervoet naar beneden en "hakken" de bal naar achteren en onder je linkerbeen.
 3. 3
  Doe de "schaar". Zwaai je rechter voet over de bal in een beweging naar buiten en neem de bal met de buitenkant van je linkervoet. De stappen van de beweging zijn hetzelfde, maar in omgekeerde richting als je dit doet bewegen met je andere voet.
 4. 4
  Praktijk van de "omgekeerde stap voorbij". Breng je rechter voet rond en over de bovenkant van de bal naar binnen en plant uw voet op de grond. Terwijl je voet op de grond, schoppen de bal met de buitenkant van je voet naar de rechter. Altijd onthouden om te versnellen na het doen van een zet. Deze stap wordt meestal gedaan terwijl in een staande positie. Doe het omgekeerde voor uw linkervoet. Om de truc uit te voeren sneller, doe voet boren zoals bij joggen achteruit en de bal achteruit te slepen met u of joggen naar voren en de bal te tikken voor je. Probeer en houd de bal dicht bij je.
 5. 5
  Probeer de "dubbele stap voorbij". Als de verdediger niet gaan voor de eerste "stap op", kunt u deze stap proberen. Neem je rechtervoet over de bal, en dan zwaai je linkervoet over de bal. Neem de bal met de buitenkant van je rechter voet - het is twee swingende bewegingen van elke voet over de bal - en dan afbreken bij snelheid.
 6. 6
  Trek de "binnen buiten". Fake alsof je binnen gaat en vervolgens haasten naar buiten. Met de binnenkant van je voet op de bal, dragen de bal een beetje aan de binnenkant een paar stappen (leunend in de richting waarin u wilt dat de verdediger aan dat je gaat). Als de verdediger uit balans is of niet gereed is, duw de bal naar buiten met de buitenkant van je voet, en dribbelen weg bij snelheid. Nogmaals, verandering van tempo is de sleutel tot alle dribbelen beweegt.
 7. 7
  Keer de hierboven voor de "outside inside". Gebruik de buitenkant van je voet. Dit is meestal moeilijker omdat je niet zo veel controle met de buitenkant van je voeten in termen van oppervlakte, dus maak er het slepen van de bal naar de buitenkant van een kortere afstand. Duw de bal naar buiten een paar raakt en dan breken aan de binnenkant met de bal op de binnenkant van je voet.
 8. 8
  Probeer 'laten vallen van de schouder ". Dribble direct aan een verdediger en schijnbeweging met de schouder in een richting en dribbel weg in de andere richting. U bent bukken of leunen je schouder naar beneden een beetje een manier en opstijgen andersom. Dus de reden van de oproep dit de 'Dropping uw schouder "-techniek. Vergeet niet om de bal te raken bij elke stap als je beweegt in de richting van de verdediger, zodat de bal dicht bij u en gemakkelijker te controleren en te raken aan de ene kant of de andere. Als u dribbelen de bal met je rechtervoet, dan moet je gaan om nep met je rechterschouder. Raak de bal aan de linkervoet net nadat je drop je schouder nep.
 9. 9
  Voer de "zool van de voet turn". Dribble rechtdoor met de rechter voet en trek de bal terug met de onderkant van je rechtervoet, barsten weg in de tegenovergestelde richting met een verandering van tempo.
 10. 10
  "Scoop" het! Verleiden de verdediger in duiken voor de bal, en til de bal over de verdediger voet net zoals hij of zij duiken inch Dit wordt meestal gedaan terwijl feinting een manier en dan scheppen de bal de andere kant op, net over de verdediger geplant voet. Zorg ervoor om op te stijgen met een uitbarsting van snelheid nadat je de bal tillen over de verdediger voet. Vaak wil je schep of neem de bal over de verdediger voet op je andere voet, zodat je lichaam zal zijn tussen u en de verdediger nadat u de overstap te maken. Laat de bal op je rechtervoet en schep het over de verdediger voet naar je linkervoet. Je lichaam is dan tussen de bal en de verdediger. Deze stap wordt meestal gedaan als je in een bijna-staande positie, en de verdediger is haasten naar je, of je bent woekerende de verdediger in en vervolgens de bal over zijn of haar mond als hij of zij komt naar u toe te snel.
 11. 11
  Doe de "lean". Leunen naar een kant en dragen de bal met je alsof je gaat om dart ermee weg. Als de verdediger hem niet verwacht, opstijgen in de tegenovergestelde richting die je geneigd. Deze beweging wordt ook meestal gedaan als je in een staande positie, probeert een verdediger verslaan om een ​​kruis te krijgen of afgeschoten bijvoorbeeld.
 12. 12
  Sucker hen. Verleid de verdediger proberen te gaan voor de bal, waardoor de bal alsof de verdediger kan stelen, en als hij of zij maakt een beweging om voor te gaan, knip je de bal weg en opstijgen. Nogmaals, verandering van tempo is de sleutel bij het slaan van een verdediger op de dribbel. Dit is de reden waarom, wanneer training, je de bal elke keer dat u dribbelen aanraakt, zodat u meer controle over de bal kan winnen en maken die scherpe bezuinigingen op de zijkant of achterkant en verleiden, ontwijken, frustreren, en echt ergeren verdedigers.
 13. 13
  Probeer de "zijdelingse verplaatsing nootmuskaat". Terwijl dribbelen, stap op de bal met je rechtervoet, en toen de verdediger leunt op die manier, sloeg de bal met je linkervoet. Het zal "Dwarsaanzet Nootmuskaat" de verdediger elke keer.
 14. 14
  Doe een "fakie". Neem een ​​kleine snelle touch aan de rechterkant, en raak het door nu-geopende benen van de verdediger of om hem of haar, en lopen op het naar een "Fakie" te doen.
 15. 15
  Get "achter de voet". Wanneer je in een jam met een verdediger voor je, probeer deze beweging. Neem een ​​harde halve stap naar de rechterkant van de bal met je rechtervoet. Je wilt je tegenstander neer te steken aan de rechterkant. Trek de bal terug met de zool van je rechtervoet, als hij voorbijgegaan is je linkervoet, tikt u er over de rug van je linkervoet en, indien mogelijk, tikt het naar voren. Als snel gedaan, deze zet werkt erg goed.
 16. 16
  Verkrijg de verdediger om zijn of haar gewicht te verplaatsen. Sleep de bal met je rechterbeen naar je linkerbeen en doe een stepover met je linkerbeen en exploderen naar links. Doe dit soepel en de verdediger zal zijn of haar gewicht te verplaatsen naar de tegenovergestelde richting.
 17. 17
  Probeer de "Okocha". Begin met het nemen van een aanraking van een paar meter voor je neus en rustig tegen je rechter voet op de bal. Draaien 180 graden naar links en trek de bal met de linkervoet als u de rotatie te voltooien. Je moet je rug naar de verdediger. Met de zool van je rechtervoet, trek de bal terug op je linkervoet, dicht bij de binnenkant van je grote teen. Als je tegelijkertijd je linker knie heffen, zal je de bal pop-up rond een of twee meter boven de grond. Op dit punt beginnen om 180 graden te draaien naar links. Halverwege de rotatie van de bal moet op zijn hoogtepunt. Sla de bal met de buitenkant van uw recht opstarten en dan zowel u als uw verdediger en de beweging af door het invullen van de rotatie en exploderende uit je linkerbeen langs de verdediger.
 18. 18
  Doe een regenboog. Schop de bal voor je ongeveer 2 meter, lopen op het, stap er overheen met een voet en gebruik je andere voet om het op zijn plaats houden tegen uw andere voet. Ga dan je voet op de rug van de bal omhoog en schop met je eerste voet. Als je het goed doet zal het varen over uw hoofd en over de verdediger. sprint om hem heen en exploderen van het veld te scoren. WAARSCHUWING-Als u probeert en doet een regenboog, je zal heel waarschijnlijk mislukken, laat het niet aan u! Probeer het opnieuw opnieuw totdat door een wonder u het te beheren!
 19. 19
  Doe de elastico. Duw de bal met de buitenkant van je voet in de ene richting dan snel trekt de bal terug met de binnenkant van dezelfde voet in de tegenovergestelde richting.
 20. 20
  Run op hen! Speel een gewogen bal onderaan gebied langs een verdediger verscheidene voeten buiten hun bereik dan snel gesneden achter hen en ophalen van de bal. Zijn fundamenteel passeren van de bal om jezelf rond de verdediger!
 21. 21
  Hiel tot hiel. Deze beweging is vrij moeilijk om te doen, je bent in het midden dribbelen en je hiel de bal terug naar je achterste voet met je voorste voet. Dan moet je de bal raakt voorwaarts met je achterste voet op je eerste aanraking. Deze beweging, indien goed gedaan, kan volledig nep bijna elke verdediger

Tips

 • Vergeet niet het belangrijkste punt: verandering van tempo na het doen van een beweging! Ga in een traag tempo voordat je de verhuizing en versnellen nadat u de verhuizing toen.
 • U kunt altijd verbeteren en voeg uw eigen stijl om deze bewegingen met de praktijk.
 • Oefen deze bewegingen vaak voor het gebruik in een spel.
 • Zorg ervoor dat je altijd proberen om nep de verdediger uit, en kom niet te dichtbij of te ver weg te komen wanneer u onderweg gebruiken.
 • De "stepover nootmuskaat" is eigenlijk een zeer succesvolle en gemakkelijk te trekken-off beweging. De sleutel is om niet overschatten hoeveel vermogen nodig is. Houd de kicks zacht voor hen enkel duwen door de benen van de verdediger, en op die manier je kunt herstellen de bal voordat iemand anders dat doet.
 • Lopen cross country om je snelheid te verbeteren. Maar maak je niet vermoeien jezelf uit met te veel activiteiten.
 • Probeer deze bewegingen wanneer u een op een met een verdediger. U kunt zien ruimte om op deze manier, als je niet omringd door een groep van verdedigers aan te vallen.

Waarschuwingen

 • Nooit in dubio of hij de truc uit te voeren of niet. Wees altijd vertrouwen tijdens het uitvoeren van een dribbel move.Thus ervaring en praktijk zal je deze trucs onder de knie.
 • Als je toch gek neem dan de stress uit op de bal. Schop het in het doel!
 • Je nodig hebt Geduld! Niet boos worden, want je kunt niet een beweging goed te doen.
 • Zit niet op je bal. Het zal het ei-vormig.

Dingen die je nodig hebt

 • Voetbal bal
 • Open ruimte van 20 meter met 20 meter / 18,28 meter bij 18,28 meter