Wkenl

Hoe een 90ste verjaardag te vieren

Verjaardag kan zinvol en onvergetelijk. Het hebben van een geslaagd feest voor een bejaarde kan een uitdaging zijn.

Stappen

Hoe een 90ste verjaardag te vieren. Onder de senior in de planning.
Hoe een 90ste verjaardag te vieren. Onder de senior in de planning.
 1. 1
  Onder de senior in de planning. Ze kunnen meer comfortabel met een kleine familiebijeenkomst dan met een groot evenement waar tientallen of honderden mensen komen.
 2. 2
  Onder andere memorabilia uit het verleden tijdperken en gebeurtenissen. Video's kunnen worden gemaakt op basis van oude foto's van een bewegend collage te maken. Jongere leden van de familie reciteren prestaties en avonturen van de verjaardag persoon, misschien als foto's worden weergegeven op het scherm, dit zal brengen op een glimlach aan iedereen en zal de jarige wetende dat de jongere mensen gaf genoeg om te begrijpen over het verleden raken.
 3. 3
  Onder andere een "zachte" gebraden en / of het geheugen boek - Vraag iedereen iets over de jarige op te schrijven. Voorbeeld vragen kunnen zijn:
  • Beschamende moment met Martha was _________.
  • Wat me het meest over ______________.
  • Een prachtig ding Martha deed voor mij was ___________________________.
  • De grappigste ogenblik.
  • Iets wat de jarige deed om mijn leven te veranderen.
 4. 4
  Krijgen alle gezinsleden aan boord voor het evenement. Ze dienen allemaal een rol te spelen in zo'n geweldige gebeurtenis. Velen zullen verhalen te herinneren te hebben en zou zelfs hebben speciale foto's, objecten of memorabilia te dragen.
 5. 5
  Vraag eens rond voor goede ideeën (en slechte ideeën te vermijden). Veel van de familieleden zullen waarschijnlijk zich bewust zijn van de dingen die de jarige houdt en antipathieën het meest. Verzamel een lijst samen en kies de beste ideeën en aandacht te schenken aan eventuele waarschuwingen over wat niet te bevatten.
 6. 6
  Reserveer een blok van hotelkamers voor gasten buiten de stad. Als je gasten komen van buiten de stad, vragen of ze wil graag een kamer gereserveerd. De meeste zullen zich waarschijnlijk doen, maar u kunt houden om hen te helpen met suggesties van waar te verblijven. Dergelijke suggesties kunnen worden afgedrukt op een vel en gleed in de uitnodiging.

Tips

 • Vergeet niet dat een oudere persoon zal waarschijnlijk niet willen feesten de hele nacht. Geef de persoon ruimte en zich bewust zijn van tekenen van vermoeidheid. Terwijl veel 90-jarigen kunnen hun eigen te houden aan de rest, het is niet eerlijk om hen meer dan ze bereid zijn te doen. Het betekent niet dat de feesten moeten staken als zij het hoofd af vroeg, kan het feest nog steeds in hun eer. Maar gewoon zeker dat alle ceremoniële aspecten van de partij vroeg in het geval worden uitgevoerd, zodat de jarige volledig is betrokken.

Waarschuwingen

 • Uitnodigingen moeten goed worden verstuurd op voorhand, vooral voor mensen die behoefte hebben om te reizen naar het evenement bij te wonen.
 • Wacht niet tot de laatste minuut om een ​​plaats te reserveren. Kerken, feestzalen en auditoria vereisen vaak deposito's en reserveringen vooraf.
 • Probeer niet om het evenement te lang maken. 90-jarigen mogen niet het uithoudingsvermogen om een ​​hele dag evenement bij te wonen. Hun 50-iets en 60-iets wat kinderen kan ook niet.