Wkenl

Hoe een kind discipline met ADHD

Omgaan met een kind met ADHD kan heel moeilijk zijn. Kinderen met ADHD zijn vaak meer dan gedisciplineerd voor dingen die ze niet kunnen controleren. Deze kinderen zijn zeer uniek en moet uniek discipline technieken. Ze kunnen zeer frustrerend en vereisen speciale geduld.

Stappen

Hoe een kind discipline met ADHD. Zijn een beloning die komt van hen doen wat je vraagt.
Hoe een kind discipline met ADHD. Zijn een beloning die komt van hen doen wat je vraagt.
 1. 1
  Zijn een beloning die komt van hen doen wat je vraagt. Overgangen kan moeilijk, en uiteindelijk zullen ze gebruikt worden om te doen wat je ze vraagt ​​te doen, maar het zal tijd vergen. "Als je omhoog gaat en je tanden poetsen nu, zal ik je een verhaaltje voorlezen, maar als je langer wachten zal er voldoende tijd zijn."
 2. 2
  Neem controle van een situatie zonder het maken van dingen erger als je kind iets verkeerd doet. Vergeet niet, kinderen met ADHD moeten anders worden parented dan die zonder.
 3. 3
  Blijf rustig. Vraag uw kind in een kalme stem wat het is dat is gebeurd. Als de reden hij / zij iets verkeerd deed, was uit frustratie, zijn er opties om wat ze kunnen nu in plaats van te doen gericht op het feit dat je hem niet wilt / haar te blijven wat ooit het was dat gefrustreerd hem / haar. "Nadat we dit opruimen, misschien kunnen we samen een verhaal te lezen."
 4. 4
  Maakt niet uit hoe gek je bent, moet je kalm blijven en niet schreeuwen. Uw kind werkt zo hard elke minuut van elke dag om hun koel te houden, ze zijn impulsief, dus je moet niet vergeten dat ze was niet mijn bedoeling om te doen wat ze deden. Spreken rustig, vertel je kind waarom wat ze deden verkeerd was. Niet beschamen het kind. "Ik weet dat je waar gefrustreerd en dat is waarom je over het speelbord klopte, maar we hebben allemaal gefrustreerd spelen van games, en het is niet OK om dit te doen." Krijg hem / haar betrokken bij het maken van de situatie recht. Bieden iets dat hij / zij kan doen om te helpen, in plaats van hem / haar te straffen. "We moeten om schoon te maken deze puinhoop. Als je het doet, zal ik je helpen." Maak een voorbeeld van wat passende maatregelen eruit ziet.
 5. 5
  Geef uw kind iets energiek te doen. Kinderen met een stoornis hyperactiviteit kan niet rustig zitten. Hun hersenen vechten om balans te vinden. Als uw kind is voortdurend iets zoals luidkeels zingend of onnodige geluiden, in plaats van schreeuwen tegen hem doet / haar, bieden andere opties die hem / haar zal afleiden van wat hij / zij verkeerd doet, of zelfs gebruik maken van wat hij / zij is doen om iets positiefs te doen. Zitten ze neer met speelgoed of om rustig te spelen gewoon niet zal werken. Ze hebben een hoop stress energie af te blazen. Kinderen met ADHD zijn impulsief en hebben een zeer korte aandachtsspanne. Ze leven in het moment. Zij hebben behoefte aan onmiddellijke aandacht.
 6. 6
  Niet in verlegenheid te brengen van uw kind door te schreeuwen naar hen, enz. Een kind met ADHD is al zeer in verlegenheid gebracht omdat ze weten dat ze iets verkeerd deden. Een kind met ADHD zal heel vaak willen kruipen in een gat totdat iedereen vergeet wat ze deden, dus je wilt niet om ze te laten voelen nog erger. Nogmaals, je moet niet vergeten dat je kind niet doen op doel.
 7. 7
  hoe meer je kind voelt alsof ze de controle, hoe meer ze zullen je vertrouwen. Elk kind, vooral een met ADHD, kan niet willen luisteren, omdat ze niet als wordt verteld wat te doen. Als je een rustiger stem te gebruiken en geef ze meer van een keuze, zullen ze leren om goede beslissingen te nemen, en zullen wennen aan het luisteren naar jou. Je kunt zeggen: "Johnny, vergeet het boek lezen we," Handen zijn niet voor het raken '? Goed, moet je niet met je handen om je zus te raken. Denk je dat ze het leuk vindt als je haar geslagen? # Geef ze waarschuwingen. Kinderen met ADHD ofwel niet weten wanneer ze iets verkeerd doen, of zal uw limiet te testen. omdat je altijd duidelijk met hen moeten zijn, als ze weten dat ze gestraft zullen worden en wat de straf zal zijn, zijn ze meer kans om te luisteren. "Johnny, als je je zus sloeg nog een keer, zult u naar uw kamer gestuurd voor 5 minuten."
 8. 8
  Gebruik alleen 1 waarschuwing. Als je ze meerdere kansen, zullen ze nooit leren dat je meent wat je zegt.
 9. 9
  In plaats van ze te vertellen aan een slecht gedrag te stoppen, vertel ze wat ze moeten doen. Bijvoorbeeld, in plaats van te zeggen: "Stop springen op de bank", zeggen: "Ga rustig zitten op de bank."
 10. 10
  Elke actie heeft een gevolg. Als uw kind blijft misdragen, geven gevolg.
 11. 11
  Geef nooit een kind met ADHD een time-out. Dit is in feite een vorm van marteling voor hen, want het is bijna onmogelijk voor hen om stil te zitten. Integendeel, stuur ze naar hun kamer of mee te nemen een stuk speelgoed. Veel mensen denken dat dit niet een goed genoeg gevolg, maar een kind met ADHD zal het niet leuk, omdat ze niet graag de overgang van het hebben om te vertrekken wat ze doen. Het is ook een goede gelegenheid voor hen om te kalmeren.
 12. 12
  Geef ze een bepaalde tijd van hoe lang ze daar moeten blijven, en duidelijk maken dat ze moet rustig zijn als ze terugkomen. spreken kalm.

Tips

 • Blijf rustig. altijd spreken met uw kind in een kalme stem. Als je overstuur bent, zal je kind alleen maar meer overstuur en meer uit de hand te worden.
 • Het is aan jou om een ​​voorbeeld van wat passend gedrag eruit ziet maken. Hij / zij leert van je gedrag.
 • Maken "afspraken" voor dingen, en kom niet te laat! Een kind met ADHD heeft deze structuur en zekerheid.
 • Gebruik niet de woorden misschien wel, misschien. Dingen moeten duidelijk zijn.
 • Gebruik hun afleidbaarheid in uw voordeel. een kind met ADHD is het makkelijker om te verleiden tot het doen van iets anders wat je niet wilt dat ze doen. Het aanbieden van andere opties is altijd belangrijk, vooral als iets anders wordt geleverd met een beloning.
 • Accepteer alle excuses, je kind is echt spijt en deed niets met opzet doen.
 • Nogmaals, blijf kalm! een kind (vooral een met ADHD) reageert het beste wanneer je ze met respect behandelen en hen niet beschamen.
 • Vergeet niet dat een kind met ADHD kan nog steeds heel slim en productief. In feite, soms zelfs productiever dan andere kinderen.
 • sturen duidelijk van "opbouwende kritiek". een kind met ADHD weet wat ze verkeerd hebben gedaan, en dit maakt hen alleen maar slechter voelen door hen te herinneren aan hun problemen.
 • Bieden manieren waarop uw kind kan helpen bij het verbeteren van de situatie.
 • Deze stappen zijn ook effectief bij kinderen die geen ADHD hebben.
 • Zorg ervoor dat er een tijd en plaats voor alles. Op deze manier uw kind zal nooit ruzie met je, dat je ze niet de tijd om te praten, of je niet je beloften te houden.
 • Maak overgangen positieve en bieden beloningen.
 • Vergeet niet dat het niet de schuld van je kind. Het is bijna onmogelijk om te begrijpen hoe moeilijk een kind met ADHD probeert om dingen goed te doen als je geen ADHD hebben. Hij / zij zal best reageren als je ze niet kwalijk nemen, maar bieden alleen oplossingen, zodat ze dit niet opnieuw te doen.
 • Nooit raakte een kind.

Waarschuwingen

 • Niet schreeuwen. ADHD kinderen zijn al zeer hyped up en om te helpen hen te kalmeren ze moeten worden gedisciplineerd door een volwassene die is kalm en in controle.
 • Niet te veel waarschuwingen niet geven. ADHD kinderen hebben geen natuurlijke grenzen en zij zullen testen van jou tot het uiterste. Als je op een dag geven vier of vijf kansen en de volgende dag twee of drie te geven, zullen ze elke dag en elke keer gewoon om te zien hoeveel je geeft deze keer testen u.
 • Gebruik geen lange termijn straffen. Het heeft geen zin hen aarding van het bijwonen van dat feestje volgende week. ADHD kinderen leven in het moment en hebben directe gevolgen.
 • Nooit, nooit, nooit een kind te vertellen met ADHD om harder te proberen. ze proberen zo hard om dingen die zo eenvoudig voor u, dus gewoon geloven dat ze proberen lijken. je hebt geen idee hoe hard ze echt proberen.
 • Geef nooit inch Alleen maar omdat een kind met ADHD moet meer voorzichtig worden gedisciplineerd betekent niet dat het in plaats daarvan rustig en duidelijk aangeven waarom zij niet iets kunnen doen en bieden andere dingen die ze in plaats daarvan kunnen doen.
 • Niet negeren slecht gedrag. Dit maakt het kind denken dat ze ermee weg en het zal nog veel erger worden.
 • vertel ze niet weet hoe ze zich voelen, of denkt dat je kunt begrijpen. geloof me, dat kan niet.
 • Geen pijn of slaan hen of ze slechter zal worden.