Wkenl

Hoe een verslaving te overwinnen

Er zijn vele soorten van verslavingen en verschillende methoden van behandeling zullen verschillende mensen. Als je dit artikel leest, een ding dat je waarschijnlijk al weet is dat het proberen om je verslaving helemaal alleen te overwinnen niet heeft gewerkt voor u. Lees verder voor een aantal eenvoudige tips over hoe om te gaan over het vinden van hulp om je verslaving te overwinnen.

Stappen

Hoe een verslaving te overwinnen. Toegeven dat er een probleem is en bereid zijn en open voor verandering.
Hoe een verslaving te overwinnen. Toegeven dat er een probleem is en bereid zijn en open voor verandering.
 1. 1
  Toegeven dat er een probleem is en bereid zijn en open voor verandering. Als je echt niet wilt nog te stoppen, dan gewoon gaan door de stappen om een ​​verslaving aan iemand anders tevreden te overwinnen, of omdat je denkt dat je zou moeten, is slechts gaat om uw tijd en die van anderen te verspillen.
 2. 2
  Beoordelen hoe bereid om u te veranderen werkelijk bent. Meestal is dit afhankelijk van hoe ernstig je verslaving is geworden en hoeveel van je leven is vernietigd door het, hoewel dat niet geldt voor iedereen. Het maakt niet precies hoe bereid uit - alleen dat je eerlijk met jezelf over hoe bereid je bent kunnen zijn. Bepaal of u bent een beetje gewillig, gezond bereid of bereid om absoluut alles om je verslaving te overwinnen doen.
 3. 3
  Als je een beetje bereid dan waarschijnlijk wat bekend staat als de gemeenschap gebaseerde behandeling zou het beste zijn voor jou. Deelnemen aan een nieuwe club, sportploeg, of andere soort gemeenschap groep helpt u nieuwe vrienden te maken en start een nieuw hoofdstuk van je leven waarin verslaving maakt geen deel uit. Positieve sociale interacties kan het vrijkomen van neurotransmitters die gevoelens van geluk en tevredenheid wekken zonder de noodzaak van geneesmiddelen te stimuleren.
  • Als u wilt proberen om extra krediet dan kun je ook proberen een soort van therapie of begeleiding door een therapeut die niet gespecialiseerd zijn in 12 stap recovery - zeker om te vragen!
  • Anti verlangen geneeskunde kan ook aan uw wensen als je een beetje bereid omdat het de lichamelijke afhankelijkheid aspect van je verslaving kan verwijderen. Als je het combineert met de gemeenschap gebaseerde behandeling dan zal je ook iets dat kan helpen je bezig te houden en je afleiden van geestelijk verlangen de focus van je verslaving.
 4. 4
  Als je een gezonde bereidheid om te veranderen dan counseling of therapie misschien past bij uw behoeften. Cognitieve gedragstherapie (CBT), gedragstherapie, Motivational Interviewing, Gestalt technieken en sociale vaardigheden behoren tot de technieken die bewezen succesvol voor wie op zoek is naar verslavingen te overwinnen. Een therapeutische setting zorgt ervoor dat je privacy te hebben en dat de behandeling zal worden gebaseerd op uw specifieke behoeften en doelstellingen.
  • Alternatief SMART Recovery of Rational Recovery misschien past bij uw needs.These methoden gebruiken rationele, seculiere aanpak om verslaafden om vertrouwen te winnen, de leiding nemen en laten hun verslaving achter.
 5. 5
  Als u bereid bent om absoluut alles om je verslaving te overwinnen doen zijn dan 12 stap herstel kan aan uw wensen voldoet. 12 Step is een spiritueel programma van herstel op basis van niet-commerciële beurzen van verslaafden en is niet voor iedereen. Maar met Anonieme Alcoholisten hebben met succes geholpen hopeloze dronkaards overwinnen hun verslaving in de eerste helft van de 20e eeuw, toen er niets anders werkte, het Step 12 programma is een methode de voorkeur van verslaafden van alle soorten. Narcotics Anonymous biedt een 12 stap programma voor verslaafden en er zijn ook kleinere beurzen voor rokers, overeaters, seksverslaafden en vele anderen.
 6. 6
  Word lid van een internet-groep of website die ondersteuning biedt, middelen en informatie om te helpen bij uw herstel..

Tips

 • Zelfs als je een slechte dag, geef niet op en denkt dat je je verslaving niet overwinnen.
 • Laat je vooroordelen en hebben een open geest.
 • Join inch Als u wilt iets nieuws te brengen in je leven dan moet je er een weg naar binnen te geven
 • Volgen suggesties. Hoeveel je krijgt zal variëren, maar de meeste therapeuten verwachten dat je wat huiswerk en de traditionele suggestie te doen voor 12 Stap nieuwkomers is om een ​​huis groep krijgen, vinden een sponsor en werk de stappen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig wanneer dingen beginnen om beter te worden. U kan een van de vele verslaafden die zichzelf saboteren wanneer het goed gaat.