Wkenl

Hoe gaat u naar een ochtendroutine

Het hebben van een ochtend routine is essentieel voor het hebben van een goede start van de dag. Gebruik de onderstaande stappen om uw ochtendroutine die je helpen vliegende start van je dag goed samen.

Stappen

Hoe gaat u naar een ochtendroutine. Naar bed gaan om een redelijke tijd elke dag met alles wat je klaar voor de ochtend nodig.
Hoe gaat u naar een ochtendroutine. Naar bed gaan om een redelijke tijd elke dag met alles wat je klaar voor de ochtend nodig.
 1. 1
  Naar bed gaan om een redelijke tijd elke dag met alles wat je klaar voor de ochtend nodig. Zorg ervoor dat u uw tas hebt gepakt, uitgezocht kleding en een alarm voor een passende tijd hebt ingesteld.
 2. 2
  Druk niet op de snooze-knop. Als je niet enthousiast over vroeg wakker te verzekeren dat uw alarm is buiten bereik. Bij voorkeur heb het ergens verstopt in uw kamer, zodat het uit te schakelen moet je opstaan. Het enige wat je hoeft te doen is nu opblijven.
 3. 3
  Ga weg uit je slaapkamer. De verleiding om terug te gaan slapen is het gemakkelijk als je in een kamer waar je de neiging om te associëren met slapen. Hebben zelfdiscipline en jezelf dwingen om te vertrekken.
 4. 4
  Een glas koud water om te helpen jezelf te ontwaken.
 5. 5
  Strek of doe een vorm van lichaamsbeweging voor een paar minuten. Niet alleen zal het helpen om je in beweging, maar zal ook grote voordelen voor de gezondheid.
 6. 6
  Neem een douche. Tenzij, je nam een ​​douche de avond tevoren. Als je kort voor tijd bent, een persoon waarschijnlijk een alarm mist of slapen, is het best om een ​​douche te nemen voordat je gaat slapen, zodat u niet geconfronteerd te laat in de ochtend of eropuit onrein.
 7. 7
  Was je gezicht, je tanden poetst, kam het haar en op deodorant. Ook passen alle make-up, indien aanwezig, voor de dag met zorg en snelheid.
 8. 8
  Get gekleed voor de dag.
 9. 9
  Hebben een gezond ontbijt. Het is de belangrijkste maaltijd van de dag en moet u voorzien van alle energie die u nodig hebt tot aan de lunch.
 10. 10
  Niet poetsen je tanden weer gewoon nog niet: Gebruik mondspoeling, mondspray of kauwgom. Eten en drinken natuurlijk verzwakt de beschermende glazuur op je tanden en poetsen direct na kunnen kleine deeltjes van emaille weg te worden geborsteld veroorzaken. Is het best niet om uw tanden te poetsen tot minstens een uur na het eten.
 11. 11
  Laat vijf minuten eerder dan je nodig hebt om en controleer of het transport werkt. Als je reist met het openbaar vervoer check dat uw route niet wordt vertraagd, en hebben altijd een alternatieve route te reizen met het geval dat.
 12. 12
  Houd uw routine. Hebben zelfdiscipline en vergeet niet dat als je eenmaal elke dag iets gedaan hebt voor een maand, wordt het een gewoonte.

Tips

 • Hebben zelfdiscipline en streven om elke taak die u tracht te doen voltooien.
 • Geef jezelf een bepaalde hoeveelheid tijd om elke taak te doen, maar vergeet niet overboord te gaan met de tijd, houd het redelijk en realistisch met hoeveel tijd je nodig hebt. Elke persoon heeft een andere hoeveelheid tijd klaar te krijgen.
 • Op langere vakantie, zich in uw ochtendroutine ten minste een of twee weken voordat je weer naar school of werk.
 • Als je nog nooit veel van een ochtend routine in plaats gehad, elke avond maak een lijst van de dingen die je wilt doen de volgende dag. afvinken elke taak als je het doet.
 • Herinner aan een goede gezondheid ontbijt Voorbeeld Toast met toppings zoals PB, Jelly Nutella hebben enzovoort. Eieren of havermout iets gezond!
 • Probeer niet te slapen met muziek of een tv aan. Het kan uw slaappatroon verstoren. Ook proberen om elke technologie uit je kamer te verwijderen, zodat u niet in de verleiding.
 • Word wakker en ga slapen op hetzelfde tijdstip iedere dag, zelfs in het weekend.
 • Probeer het drinken van een kopje water voordat je wakker wordt omdat je sliep 7-8 uur en uw lichaam uitgedroogd dus je zou willen om een ​​beker te drinken!
 • Eet een gezond ontbijt en krijgt veel van voeding!