Wkenl

Hoe groter snel te krijgen

Helaas is er geen manier om centimeter op uw fotolijst direct, of het grootste deel van de wereld zou hebben gebruikt de truc inmiddels. Groeiende groter gaat vooral over genen. Wat dat betekent is het DNA dat je ouders doorgegeven aan u. Ongeveer 20% van de groeiende groter, echter, wordt beïnvloed door hoeveel je beweegt, slapen en eten voor en tijdens je puberteit jaar. Als u wilt groter snel te krijgen, lees dan verder voor een aantal goede tips over hoe je duim ontkiemen op verschillende manieren.

Stappen

Hoe groter snel te krijgen. Begrijpen dat er is geen schande kunstmatig krijgen groter.
Hoe groter snel te krijgen. Begrijpen dat er is geen schande kunstmatig krijgen groter.

Maken van jezelf lijken groter

 1. 1
  Begrijpen dat er is geen schande kunstmatig krijgen groter. Vrouwen, vooral, doe het de hele tijd. U kunt te jong om te beginnen met het dragen van hoge hakken zijn, maar u kunt begrijpen sommige andere tips en trucs van kijken groter, terwijl u wacht op uw groeispurt om volledig te schoppen inch
 2. 2
  Draag nauwsluitende kleding. Het dragen van strakke kleding, zoals skinny jeans, helpt om de lijnen van uw formulier accentueren. Wanneer je draagt ​​wijde kleding, zijn deze lijnen niet echt gedefinieerd, waardoor je lijkt meer gedrongen. Skinny jeans, in het bijzonder, zal uw beenlengte te definiëren en zal mooi vastklampen aan je been vorm, het aantrekken van aandacht voor uw been vorm in plaats van uw lengte.
 3. 3
  Dragen hakken. Het dragen van hakken is een instant boost. U kunt overal groeien van een paar centimeter tot zes centimeter zodra je ze op. Met een paar hakken aan, zullen de mensen naar je kijken of het aan u in plaats van naar beneden aan u. Wanneer u voor het eerst iemand ontmoet, gewoon hun eerste indruk te zijn van uw lengte, maar eerder van uw gelaatstrekken.
  • Lopen op hoge hakken is een ernstige vaardigheid die praktijk neemt. Wandelen rond alsof je op een koord is nauwelijks aantrekkelijk voor jongens. Neem de tijd om echt comfortabel in hoge hakken te voelen voordat je ze rocken. Omdat ze rocken je moet.
  • Lopen op hoge hakken kan gevaarlijk en schadelijk zijn voor uw voeten. Probeer inlegzolen en moleskin, evenals het breken nieuwe schoenen in voordat uitgaan in ze te dragen. Dit bespaart u de schande van dat u uw hielen opstijgen na een uur of twee.
  • Als u niet wilt uiteraard grote hakken te dragen, op zoek naar schoenen met dikke zolen. Of koop schoenen die een beetje te groot, en doe er een paar extra voetzolen daar voor extra hoogte.
 4. 4
  Pronken met je benen met een mooie, strakke rok. Pronken met je benen in plaats van ze te verbergen achter een legging. Sporting een rok zullen helpen hun natuurlijke lengte in plaats van ze te bedekken omhoog accentueren.
 5. 5
  Ga voor middelgrote of kort haar. Je denkt misschien dat langer haar zou zorgen dat u langer kijken. Maar in feite, langer haar neemt de aandacht weg van je nek en hals, waardoor je kleiner lijkt. In plaats daarvan kiezen voor een kort of halflang haar. Deze kapsels zal de nadruk weer op je nek, als je een vrij lange nek, zal deze kapsels zijn azen!
 6. 6
  Draag vermagering kleuren om te kijken groter. Afslanken kleuren zoals zwart, marineblauw, en bos groen zal je helpen verschijnen groter. Hoe? Door het maken lijkt je lichaam slanker. Gaan voor afslanken boven en vermagering onderkant krijgt u het effect verdubbelen.
 7. 7
  Draag verticale strepen. Verticale strepen maken je groter lijken. Voor vrouwen, proberen een paar verticaal gestreepte broek, of misschien zelfs een shirt met kraag. Vermijd de horizontaal gestreepte T-stukken - deze hebben het tegenovergestelde effect van het maken van je kraker verschijnen.
 8. 8
  Layer slim. Gelaagdheid je sluit, geloof het of niet, kan een effect hebben op hoe lang je er hebt. Ga voor een v-hals over uw tank top, bijvoorbeeld om uw borst en lichaam te verlengen. Als lagen met donkere kleuren, altijd de donkere kleur aan de buitenkant, want dit is de kleur die mensen zullen onthouden.

Krijgen groter natuurlijk

 1. 1
  Pas uw houding. U mag niet realiseren van de manieren waarop je houding is berooft je van hoogte. Een lichte instorten van de schouders, voorovergebogen van het hoofd en de nek, en gewoonlijk staan ​​met je gewicht op een been kan al aftrekken van uw lengte. Lopen met een boek op je hoofd naar je lichaam trainen om je rug te houden zo rechtop mogelijk. Sta met je benen recht, en niet verder dan heupbreedte. Steek je kin een beetje. Niet alleen zal het nog wat extra hoogte, maar het zal ook maken dat u er meer vertrouwen.
 2. 2
  Krijgen meer slapen. Wist u dat u alleen groeien wanneer je slaapt? Uw lichaam produceert het hormoon HGH (of menselijk groeihormoon) terwijl u slaapt. Dit hormoon helpt je spieren te ontwikkelen en daadwerkelijk groeien groter. Dus als je serieus bent over het krijgen groter bent, krijg serieus over het vangen van meer Zs.
  • Hoeveel moet je slapen? Volgens de artsen:
   • Schoolgaande kinderen moeten krijgen tussen 10 en 11 uur slaap.
   • Tieners en die net onder de 18 moeten krijgen ten minste 9 tot 10 uur slaap.
 3. 3
  Eet goed. Een evenwichtige voeding gevuld met tal van gezonde voedingsstoffen zal waarschijnlijk een invloed op hoeveel je groeien. Dat betekent dat het wegblijven van de koeken, frisdranken en pizza's en het bereiken van de salades, volle granen en vis. Als u problemen ondervindt bij het motiveren van jezelf om deze "verluchten" voedingsmiddelen, zoeken naar verschillende recepten te eten en te zoeken naar combinaties van voedsel dat u vindt natuurlijk aantrekkelijk.
  • Zet magere eiwitten in uw dieet. Magere eiwitten bevat witte vlees van gevogelte (kip), vis, zuivel en soja producten. Proteïne helpt je spieren te krijgen ook. Een maaltijd zonder eiwit is een gemiste kans om groter te krijgen.
  • Zet zink in je lichaam. Hoewel de studies zijn verre van overtuigend, kan de wetenschappelijke bewijzen wijzen op een mogelijk verband tussen zink tekortkomingen en groeistoornissen. Dat betekent dat krijg je zink of de mogelijkheid van dwerggroei je groei riskeren.
  • Zet calcium in je lichaam. Nogmaals, er is weinig direct bewijs tussen calcium en krijgen groter, maar calcium is een essentieel ingrediënt in het helpen van je sterke botten groeien. Sterke botten zou kunnen betekenen groter botten.
  • Krijgen voldoende vitamine D in je lichaam. Vitamine D helpt je sterkere botten groeien en bevordert de spiergroei bij kinderen. Een tekort aan vitamine D is in verband gebracht met groeiachterstand en zelfs gewichtstoename bij tienermeisjes, heeft een recente studie gevonden.
 4. 4
  Oefenen. Wat je ook doet, neem de tijd om te oefenen. De oefening is een krachtige activiteit die u kunnen helpen bestrijden een lange lijst van kwalen. Als je wilt groeien hoog tijdens je tienerjaren vooral, krijgen in de gewoonte van de uitoefening van uw lichaam. Oefenen zal je dwingen om goed te eten, dat is een hoofdbestanddeel van de groeiende groter.
 5. 5
  Wacht tot de tijd om je groter maken. Als je al van de voorgaande stappen, is er een goede kans dat je je lichaam hebt gegeven het meest u kan geven om groter te groeien. Niet iedereen gaat zijn zo groot als een basketbal speler of model. De keerzijde is dat zijn lang niet alles wat er in het leven, en het overwinnen van die fysieke en emotionele hindernis zou je zelfs helpen op de lange termijn.
  • Uw groeischijven samensmelten aan het einde van de puberteit, dat is wanneer je stoppen met groeien. Wanneer u het einde van de puberteit raken, je kunt door en grote verwachten te stoppen met groeien.
  • Weet dat u kunt gaan door de puberteit en nog steeds niet je groeispurt raken totdat de staart einde van de puberteit. Sommige mensen zijn "late bloeiers" en enige hit hun grote groeispurt als ze weer 17, 18 of daarbuiten.
  • Als je echt bezorgd, zie je pediatrische endocrinoloog. Deze arts zal in staat zijn om u waardevolle informatie over mogelijke medische vakken die je kunt om de lage groei te bestrijden geven.

Tips

 • Wees gezond, en hebben een gezond immuunsysteem en je zal ontkiemen!