Wkenl

Hoe het bouwen van een huis een klimwand

Het bouwen van een klimwand kan een geweldige manier om een ​​training te krijgen en bereid je voor klimmen zonder eruit te komen van het huis zijn.

Veel klimmers gebruiken hun huis klimwand om kracht op te bouwen en te trainen. Huis muren zijn zo groot omdat je niet nodig om een ​​klimhal hebben in de buurt door te klimmen en te trainen.

Stappen

Hoe het bouwen van een huis een klimwand. Bepaal precies wat je wilt uit je rotsklimmen muur.
Hoe het bouwen van een huis een klimwand. Bepaal precies wat je wilt uit je rotsklimmen muur.
 1. 1
  Bepaal precies wat je wilt uit je rotsklimmen muur.
  • Wil je de muur binnen of buiten?
  • Welke vormen, functies en grootte wilt u uw muur te worden?
  • U zult ook willen om te beginnen met het tekenen van het soort muur die u wilt.
 2. 2
  Plan over de bouwmethode die u wilt gebruiken voor uw muur. Je moet een structurele manier van bouwen uw muur om het gewicht van een klimmer te ondersteunen gebruiken, en indien het buiten is, om windbelasting te weerstaan ​​in zwaar weer.
  • Post en balkenconstructie. Dit is de meest structureel gezond bouwmethode. Stel 8 inch diameter die palen in de grond ongeveer 48 centimeter diep. Vul de gaten met stortklaar beton, of zakken van voorgemengde beton gemengd in een kruiwagen. Bolt 4X6 inch balken horizontaal over de berichten met 5/8 tot 3/4 inch verzinkte bouten. Spijker of schroef 3/4 inch triplex over de balken, en de afwerking met verf of structuurverf.
  • Hout ingelijst, hout bedekt. Deze bestaat uit hout framing leden, bevestigd aan een "modder vensterbank" of ingelijst uit een betonnen voet. 2X6 inch (nominaal) hout bij 16 inch centra wordt voorgesteld, met een 3/4 inch buitenkant triplex bevestigd met 2 inch nummer 8 houtschroeven 8 centimeter op centrum. U moet diagonaalverband stevig verankerd aan de achterkant van de wand en de grond achter de structuur voor het rechtop houden bevestigen.
  • Hout ingelijst, stucwerk bedekt. Lijst van de muur hetzelfde als het bovenstaande, dan bevestig draad gips lat met 1 1/4 inch dakbedekking nagels, 8 centimeter op centrum. Bed het latje met 1/2 inch van metselspecie gips, scoren deze "jas" (de schraaplaag), zodat de afwerklaag wil obligatie. Breng een metselspecie of synthetisch gips aflak na de scratchcoat volledig is opgedroogd.
  • Betonblok (CMU). Plaats een betonnen voet, minimaal 8 centimeter dik, 24 cm breed, met versterkende staven, 2 of 3 meter onder rang (maaiveld). Vasthouden nummer 5 wapening pluggen 16 centimeter op midden in het beton, met 48 centimeter naar boven uitsteekt voor cellenblok versterking. Lay-up van uw blok (8X8X16 inch, typisch), het vullen van elke cel die een versterkende staaf met mortel heeft als je gaat. Voeg wapening met een 32 inch ronde, zodat de wapening continu aan de bovenkant van de muur. Backfill het onderste deel van de wand, aan het maaiveld, en compact. Deze aarde te vervullen bij de basis zal helpen uw muur van harde wind en omvalt.
 3. 3
  Bereken precies hoeveel de muur zal kosten, wat levert je nodig hebt en alle technische aspecten. Begin aan uw specifieke cut hoeken, uw kader, gewrichten en andere belangrijke kenmerken van uw wall.Decide achterhalen wat voor soort effecten de elementen zal hebben op uw muur als deze zich buiten. Zal uw muur lijden wordt geregend of gesneeuwd op? Een manier om de levensduur van uw muur te ondersteunen is om mariene boord te gebruiken. Dit is duurder, maar als je woont in een regenachtige omgeving, vindt u het bord om de moeite waard zijn.
 4. 4
  Bouw je muur. Als u genieten van gebouw, zal dit het beste deel zijn. De realiteit van uw muur zal langzaam tot leven komen door dit proces.
 5. 5
  Beëindig de wand, verf, en toe te passen textuur.
 6. 6
  Bedenk wat je val zone gaat worden. Ga je padding zoals matrassen of sportschool pads hebben?
 7. 7
  Crank uw ruimen op en bouw je routes. Als de muur buiten, zijn voorbereid op je bouten over te roesten. Als je niet van plan op te herschikken houdt heel vaak, zal u meestal niet veel zorgen te maken. Als u wilt verplaatsen houdt rond, kan het moeilijk los te zijn zodra ze verroest zijn geworden. U vindt er ook het bezit vrij goedkoop als u uw lokale klimhallen geraakt. Vaak ze hun oude plaats houdt en geeft u of verkopen hun oude houdt tegen een vrij lage prijs. U kunt ook in staat om de laadruimen vinden van fabrikanten die zijn het opruimen van oude stijlen. Zodra u uw muur omhoog, wordt u enthousiast en kan klimmen wanneer u maar wilt. Er zal een tijd komen dat je wennen aan de muur en het is niet zo spannend als het vóór was ooit. Jezelf gemotiveerd door het toevoegen aan de muur en het ontwikkelen van nieuwe routes. Hoe meer uitdagingen je jezelf kunt geven, hoe meer geneigd bent om te trainen op je muur blijven.

Tips

 • Het zou een hoop helpen als je een vriend die is een timmerman helpen je uit zou kunnen hebben.
 • De bovenstaande beschrijvingen over de bouw van de muur zijn slechts suggesties voor technieken die kunnen worden toegepast op dit project, geen gedetailleerde instructies voor de uitvoering ervan.

Waarschuwingen

 • Klimmen is gevaarlijk, en heel voorzichtig de bouw van uw muur. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het is gebouwd om de kracht het zal duren weerstaan.