Wkenl

Hoe het leven te houden

Het leven is kort, en we moeten allemaal een stap terug en beseffen hoe groot het werkelijk kan zijn. Deze gids zal u om uw leven en alles over het hopelijk helpen.

Stappen

Hoe het leven te houden. Optimistisch te zijn.
Hoe het leven te houden. Optimistisch te zijn.
 1. 1
  Optimistisch te zijn. Denk aan het leven in de best mogelijke manier, kijk naar het glas als half vol, en vind de betere kant van elke situatie. Je zou versteld staan ​​hoeveel meer er is in het leven dan de negatieve.
 2. 2
  Leef elk ogenblik tot het uiterste. Verspil geen een seconde wezen verdrietig, verveeld, of. Wegwezen daar en dans en zing alsof niemand was rond. Je weet nooit hoe lang je hebt om dat te doen.
 3. 3
  Onzelfzuchtig. Geef meer dan je ontvangt, en delen met anderen. Minder doen voor jezelf, en meer voor de mensen om je heen. Ook wanneer u het juiste ding doen krijg je een fantastische gevoel van binnen.
 4. 4
  Lach vaak. Dit is misschien wel het belangrijkste punt in deze how-to guide. Lachen is de nummer een meest belangrijke ding in het leven. Lach veel, en vaak.
 5. 5
  Leven in het heden. Vergeet het verleden, want er is niets wat je kunt doen. Maak je geen zorgen over de toekomst, want wat gaat komen is om te komen, en als je vergeet, zou je verbaasd zijn hoe snel de tijd kan glijden. Elk moment is een kans om een ​​goed gevoel. Gaan spelen met een broer of zus, een kind, of een vriend.
 6. 6
  Plan vooruit. Aan de andere kant, als je doelen te maken en te bereiken hen, als je goed voor jezelf te nemen, als je geld opzij zetten voor een regenachtige dag, zul je een gelukkiger, voller toekomst en geen spijt dat ik u stoor.
 7. 7
  Volbrengen iets gaan lezen dat boek, trek die foto, telefoon die die brief vriend, schrijven. wat het ook is dat je altijd al wilde doen, doe het.
 8. 8
  Wees jezelf. Te voldoen aan uw eigen normen, niet die van iemand anders. Who cares wat anderen denken over jou? Who cares als je niet kunt zingen, kan niet dansen, of als je kleren niet overeenkomen. Doe wat je wilt doen, en zijn wie je wilt zijn.
 9. 9
  Wees vriendelijk voor iedereen. Vriendelijkheid is de sleutel tot het ontsluiten van je eigen geluk en vreugde. Als anderen merken dat je vriendelijkheid, zullen ze dankbaar terug te sturen. Maak zoveel goede vrienden als je kunt, en hen helpen als ze naar beneden, want je weet nooit wanneer je ze nodig hebt om je op te vangen.
 10. 10
  Staan daar. Soms gewoon staan ​​ergens rustig en stil en over wat je hebt bereikt, zijn ongeveer te bereiken, of zelfs willen bereiken; Het zal je raken... een gevoel van het grootste respect voor het leven.
 11. 11
  Doe wat je leuk vindt. Als je altijd al wilde iets te leren, of het gevoel dat de verbetering op iets wat je al doet, ga ervoor! Laat niemand je tegenhouden te doen wat je liefde, en als je je comfortabel te doen voelen dan niet terug te houden. Als je dat doet, zul je er spijt van krijgen.
 12. 12
  Anderen aanmoedigen om het leven te houden. Als je de bovenstaande stappen boven je bent op weg naar een beter leven hebben gevolgd, nu beginnen om anderen aan te moedigen om je heen om ook het leven en de verspreiding van uw boodschap houden.

Tips

 • hou je familie innig en laat hen weten dat.
 • Wees jezelf, wees jezelf, wees jezelf. Het is uiterst belangrijk. Probeer niet om iemand die je niet bent.
 • Veel plezier! Laat niemand zet je neer op de manier waarop je kijkt of handelen!
 • Positieve gedachten leiden tot positieve resultaten.
 • Je bent uniek, speciaal en belangrijk. Je bent geweldig, ongelooflijk, slim, alles! Dit ben jij.
 • !
 • Niet om te lachen - lach over alles, zelfs de slechte momenten, en wees dankbaar voor de dingen die gebeuren voor ze kunnen een spook in de toekomst!
 • Leef elke dag alsof het je laatste is.
 • Het leven is niet een kwestie van het bedrijf de perfecte hand, maar het spelen van een slechte hand ook.
 • Vergeet nooit wie je bent.
 • U bent om voor te leven.

Waarschuwingen

 • Laat anderen niet zet je neer. Wanneer iemand anders voelt de behoefte om iets negatiefs aan u zeggen, het is hun probleem, niet het jouwe, gewoon blijven leven.
 • Niet groot hoofd krijgt, gewoon plezier hebben.
 • Blijf positief de hele tijd. Als je dat niet doet zult u beginnen om het leven in de tijd haten.
 • Blijf vooruit te drukken in het leven en vind dingen die je interesseren.
 • De enige die gaat zorgen voor u is jullie.
 • Hou zoals je nog nooit gekwetst.
 • Blijf niet stilstaan ​​bij zelfmedelijden.