Wkenl

Hoe het opzetten van een voetbal pool

Het organiseren van een voetbalpool voor grote wedstrijden, met name de Super Bowl, is een veel geliefde tijdverdrijf voor veel voetbalfans. Of je nu met een voetbal feestje, of gewoon het organiseren van een kantoor voetbal pool, zal dit artikel uitleggen hoe het opzetten van een voetbal pool, bepalen wie er wint, en geven advies over hoe te splitsen van de pot.

Stappen

Hoe het opzetten van een voetbal pool. Schrijf in het team namen.
Hoe het opzetten van een voetbal pool. Schrijf in het team namen.
 1. 1
  Ken de wet. In sommige Europese staten, wetten zijn in plaats verbieden elke vorm van gokken, waaronder zwembaden die resulteren in geen winst aan de organisator. Als dit het geval is, zult u niet in staat zijn om dit te doen voor financiële beloning, of met geld.
  • Als het spelen voor geld is niet toegestaan, spelen voor iets anders, zoals gewoon winnen en in staat om op te scheppen! Het kan nog wel een goed excuus voor een feestje.
 2. 2
  Maak een. Teken een raster op dik karton, dat bestaat uit 10 rijen breed en 10 kolommen hoog. Gebruik een liniaal om het recht te houden. Zorg dat er voldoende ruimte voor namen of initialen in elk van de pleinen.
  • Afwisselend, afdrukken van een voetbalpool raster. Deze zijn te vinden doen van een online zoekopdracht (kijk voor "afdrukbare voetbal grid" om er een te vinden) en kan worden afgedrukt op een 8-1/2 inch x 11 inch (21,5 cm x 27,9 cm) stuk papier, bestaande uit 100 pleinen.
 3. 3
  Schrijf in het team namen. Een kant van de grid, schrijf de naam een ​​team, en schrijf de naam van het andere team over de bovenkant van het raster.
 4. 4
  Beslissen over de prijsstelling en. U zult moeten beslissen hoeveel per vierkante in rekening te brengen en hoe te betalen uit de pot.
  • Prijsstelling van de pleinen: Een gebruikelijke prijs is 5€ 0,00 per vierkante, voor een totale pot van 75€ 0,00.
  • Uitbetaling van de pot: De meest voorkomende manier is om iets te betalen aan het eind van elk kwartaal. U kunt zelf bepalen welk percentage van de pot zal worden uitbetaald telkens. Bijvoorbeeld, 25 procent na het 1e kwartaal, 25 procent na het 2e kwartaal en zo verder tot 100 procent van de pot wordt uitgekeerd. Grote Super Bowl Zwembaden kosten kan 75€ per vierkante, (voor een totale pot van 7470€) en betaal 75€ voor elke score verandering. Bijvoorbeeld, aan het begin van het spel, de persoon met 0-0 krijgt 75€. Als de eerste score is een touchdown, dan is de persoon met de juiste 6-0 krijgt 75€. Als de PAT is goed, dan is de persoon met 7-0 krijgt 75€ enzovoort. U kunt betalen 375€ voor de eerste drie kwartaal scoort, dan betaalt de knappe saldo aan de persoon met de correcte uitslag.
 5. 5
  Hebben elke deelnemer selecteert lege vierkantjes op de grid. "Verkopen" vierkantjes op het rooster totdat alle 100 vakjes zijn ingevuld met de naam van de koper. Kopers kunnen meerdere pleinen kopen.
 6. 6
  Nadat alle vakjes zijn gevuld met namen, trekken de nummers die zullen worden ingevuld langs de bovenkant en langs de linkerzijde van het raster. Maak 10 kleine vierkantjes van papier en schrijf dan een getal (nul thru negen) op elk stuk papier. de 10 pleinen en zet ze in iets om uit te putten, zoals een hoed of een ijsje container.
  • Kies iemand om een ​​nummer te tekenen op een moment.
  • Omdat de nummers worden getrokken uit, vul ze in op de bovenkant, beginnend van links naar rechts.
  • Vouw ze een back-up en doe hetzelfde voor de linkerkant, boven naar beneden.
  • Wanneer u klaar bent, zullen de nummers in willekeurige volgorde worden naast en onder het rooster.
 7. 7
  Maak kopieën van het raster op uw kopieermachine of printer copier voor elke deelnemer. Plaats het origineel rooster waar iedereen het kan zien, vooral als je een feestje, en iemand die verantwoordelijk is voor hem bijgewerkt.
 8. 8
  Bepaal hoe winnaars worden bepaald. Een veel voorkomende manier is om de "laatste cijfer"-methode te gebruiken. Kortom, neem de laatste cijfers van de score van elk team en vinden waar die nummers kruisen op de grid. Bijvoorbeeld, als de uiteindelijke score is A's 19 en F's 12, line-up van de 9 van de 19 van de A's en de 2 van de kant van de F's. De kruisende plein als je trek uw vingers naar beneden en tegenover 9 en 2 is de winnaar. (Dit is exact dezelfde wijze als voor het uitlezen van een wegenkaart.)
 9. 9
  Geniet van het spel en het betalen van de pot zoals beslist.

Tips

 • Als er niet genoeg van je om alle vierkantjes op een 10x10 raster te nemen, maak een 5x5 een plaats. Als u dit doet, trek twee nummers per vierkante over de bovenkant en aan de zijkant.

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van de regels over gokken in uw rechtsgebied.

Dingen die je nodig hebt

 • Markers
 • Dik karton of poster board
 • Liniaal
 • Schaar
 • Papier
 • Hoed of ijsje container
 • Poster tack voor de pinning
 • Party hapjes en drankjes
 • TV