Wkenl

Hoe het vertrouwen te winnen

Gevoel een beetje neer op jezelf? Een sterk gevoel van vertrouwen kan maken of breken hoe je je voelt over je dag, je baan, of je leven in het algemeen. Hier ziet u hoe een meer positieve gevoel van eigenwaarde op te bouwen.

Stappen

Hoe het vertrouwen te winnen. Lijst van uw sterke punten.
Hoe het vertrouwen te winnen. Lijst van uw sterke punten.

Het verzorgen van jezelf

 1. 1
  Lijst van uw sterke punten. Dit is een eenvoudige taak die u zullen helpen krijgen in een self-positieve mindset, die essentieel is voor behoud van het vertrouwen. Ja, je hebt gebreken - iedereen doet - maar vaak, een gebrek aan vertrouwen is het gevolg van een gebrek aan eigenwaarde. Een opsomming van de positieve in je leven kan u helpen om voorbij de kleine minpunten. Hier is wat te schrijven:
  • Lijst van uw talenten of vaardigheden. Het maakt niet uit als iemand anders lijkt beter bij hen dan jij, of als ze lijken als gewone vaardigheden. Het enige belangrijke is om het deel van jezelf dat fluistert, erkennen: "Ja, ik heb dat talent." Denk aan alles van sportieve, creatieve en werkplek talenten om minder voor de hand liggende dingen zoals de mogelijkheid om een ​​auto te rijden of fietsen. Alles telt.
  • Lijst van uw beste persoonlijkheidskenmerken (of u denkt dat iemand anders zou ze op dezelfde manier te zien). Misschien bent u ongewoon gevoelig, fantasierijk, of natura. Misschien heb je elke dag hard werken en kan een veel straf behandelen zonder klacht. Misschien heb je gewoon weten wanneer te spreken en wanneer te zwijgen. Zoek iets over je persoonlijkheid die je trots kunt nemen, en schrijf het op.
  • Met vragen. Als u problemen ondervindt bij het denken aan iets te schrijven, probeer dan deze triggers:
   • Bedenk wat je dacht dat je goed in als je een jong kind waren waren, en noteer alles wat je vermoedt dat je nog steeds goed in vandaag, of je kan het bewijzen aan jezelf of niet. Bijvoorbeeld, misschien heb je hield het verkennen van uw achtertuin, en nu je goed in het bedenken van plannen of het vinden van verloren voorwerpen bent.
   • Gebruik een "of-of"-structuur om eigenschappen en vaardigheden te breken in categorieën en ga vanaf daar. Bijvoorbeeld, vraag jezelf af: "Ben ik meer van een vergevingsgezind persoon, of een gedisciplineerde, strenge persoon?" Of: "Ben ik meer van een artistieke en creatieve persoon, of een analytische en logische persoon?" Probeer frase elke vraag, zodat er geen duidelijk negatief, en elk antwoord opschrijven als een van uw positieve eigenschappen. Als je niet kunt beslissen welke past het best, tellen jezelf gelukkig en noteer beide.
  • Houd uw lijst ergens veilig. Zet het in een lade of een envelop, of voer het in een mobiel apparaat je meedragen elke dag. Waar het gaat, moet het veilig tegen nieuwsgierige ogen, maar voor u gemakkelijk om toegang te krijgen wanneer je een boost nodig zijn.
 2. 2
  Onderhoud uw aandacht. Wetende dat je positieve eigenschappen en kwaliteiten is een goede zaak, maar zonder benadrukken en zich te concentreren op hen elke dag, zal je al snel glijden terug in de gewoonte van zelftwijfel en zelfkritiek.
  • Een keer per dag, telkens als je een beetje tijd voor jezelf, neem een ​​paar minuten om uw goede kant bekijken en herinner jezelf eraan dat het er nog steeds. U kunt lezen over je lijst, dat door middel van de hoogtepunten van de dag, mediteren, of zelfs hardop aan jezelf.
  • Houd het op. Het lijkt misschien gek, maar de eenvoudige handeling van jezelf dwingen om uw positieve eigenschappen te overwegen elke dag zal helpen om hen stevig in je geest en het verhogen van uw zelfvertrouwen. Voor je het weet, zult u vertrouwd bent met wie je bent en niet bang voor de mening van anderen, dat is een van de belangrijkste kwaliteiten van een echt zelfverzekerd persoon.
 3. 3
  Past u goed op uzelf. Vaak wanneer een persoon ontbreekt het vertrouwen, de houding ten opzichte van hun eigen onderhoud komt neer op "Wie echt cares?" Het antwoord is: u geeft. Jezelf laten glijden op zaken als hygiëne, gezondheid, en time management is een zekere manier om uw gebrek aan zelfvertrouwen nog erger te maken, als uw ideale zelf wordt meer en meer verwijderd van uw werkelijkheid. Door het nemen van betere zorg voor jezelf, zul je worden doorbreken van de cyclus en het geven van jezelf een grote boost zelfvertrouwen.
  • Beheer uw slaap schema. Een regelmatig slaap schema kan moeilijk zijn te handhaven, vooral tijdens je middelbare school-en studententijd. Maar doe het beste wat je kunt om elke avond, en elke ochtend wakker in bed op hetzelfde moment op hetzelfde moment. We bouwen ons wakende leven rond de tijd die we doorbrengen slapen, dus de eerste stap om het organiseren van uw dag is ervoor te zorgen u in staat bent om op te staan ​​op hetzelfde tijdstip elke ochtend om uw schema te volgen. Beogen te worden tot minstens een uur voordat u uw huis te verlaten voor werk of school.
  • Wees zorgvuldig met hygiëne. Met een regelmatige blok van tijd elke ochtend, is het gemakkelijk om bij te blijven met de dagelijkse hygiëne. Tegen de tijd dat je klaar bent om uit te stappen van de voordeur zijn, moet je meer vertrouwen dan normaal te voelen. Blijf op de routine elke dag om dat vertrouwen te behouden.
   • Begin de dag met een douche om je te helpen wakker te worden en voelen fris. Als u nodig hebt om te scheren of je gezicht wassen, doe dit terwijl je in de douche om tijd en moeite te besparen.
   • Maak tijd voor het ontbijt. Na uw douche is de beste tijd om te ontbijten, want je kunt doen terwijl deels gekleed en voorkomen dat je eten op je werk of op school kleren.
   • Terug naar de badkamer om je tanden te poetsen en flossen. Toepassing deodorant, make-up, eau de cologne, of enige andere actuele product dat u willen dragen.
   • Hoofd naar je slaapkamer en afwerking aankleden. Draag schone kleren elke dag, en vouw of hang uw wasgoed om rimpels te voorkomen.
  • Zorg goed voor je gezondheid. Zeer weinig mensen zijn alles wat ze kunnen doen doen voor een verblijf in top conditie. Er is een hele melkweg van advies, wat van het tegenstrijdige, over de beste manier of manieren om piek gezondheid te bereiken, maar voor starters, deze eenvoudige principes in het achterhoofd:
   • Eet een beetje minder algemeen, maar verhoudingsgewijs meer hele granen en groenten zijn dan u gewend bent.
   • Wanneer je dorst hebt, drink water in plaats van andere dranken.
   • Oefenen elke dag. Zowel aërobe oefening en weerstand training zijn belangrijk. Indien nodig, kunt u beide soorten van de oefening in uw slaapkamer te doen zonder extra apparatuur door het uitvoeren van in de plaats of het doen springen aansluitingen, en doet het lichaamsgewicht weerstand oefeningen zoals crunches en push-ups.
   • Ga naar buiten voor een tijdje elke dag. Zelfs op bewolkte dagen, de zonne-energie raken van je huid is gunstig voor je humeur en algehele gezondheid.

Honen je sociale vaardigheden

 1. 1
  Bedien uw lichaamstaal. De woorden die we zeggen zijn slechts een splinter van de manier waarop we eigenlijk met elkaar spreken - de overgrote meerderheid van onze "praten" wordt eigenlijk door zaken als intonatie, gezichtsuitdrukking gedaan, en het lichaam language.People instinctief lezen en interpreteren van uw niet -verbale signalen te allen tijde. Leer te vertrouwen met u door te bewust van je lichaam en het regelen van het zorgvuldig projecteren. Je zou verbaasd zijn om te vinden dat dwingt je lichaam, gezicht en stem te verschijnen vertrouwen zal daadwerkelijk verhogen van uw werkelijke zelfvertrouwen.
  • Als je loopt, houd je hoofd hoog en beweeg je schouders naar achteren. Houd je armen los en je rug recht. Niet snel en nerveus bewegen. Neem de tijd en vertrouwen in uw pas, en dat vertrouwen zal laten zien.
  • Elke keer dat je iemands aandacht te trekken, lachen naar ze. Het is moeilijk om een ​​echte nep lach, en nog moeilijker om een ​​te verbergen. Een echte ogende glimlach begint met de ogen: als je doet alsof je scheel uw ogen van de bottom-up, je gezicht zal uiteraard vouw in een warme en vriendelijke glimlach. Zorg ervoor dat u laat uw tanden te laten zien als je lacht.
  • Spreek luid en duidelijk. "Luid" betekent niet dat je moet schreeuwen, maar eerder, het betekent dat je moet niet beperken of remmen je natuurlijke volume. Om de helderheid van uw woorden te maximaliseren, opzettelijk te spreken en niet haasten.
  • Wanneer je staat of zit, houd je lichaam ontspannen en los. Niet gespannen je schouders of kruis je armen of benen. Handhaaf een goede houding: niets zegt vertrouwen als een rechte rug en een unbowed hoofd.
  • Niet uit de weg oogcontact. Oogcontact moet worden gehandhaafd gedurende tenminste een beknopte seconde voor wegkijken. Iemand die blikken weg zodra iemand naar ze kijkt lijkt verlegen en beschaamd, maar iemand die in staat is om een ​​ander aan te kijken en erkennen het loskomt als zelfverzekerd en comfortabel in zijn of haar eigen huid. Vergeet niet om te lachen wanneer je oogcontact.
 2. 2
  Verbeter uw gespreksvaardigheden. Zoals met lichamelijke gezondheid, vrijwel iedereen heeft ruimte voor verbetering op dit gebied. Geweldige gesprekken afhangen van twee fundamentele dingen: weten wat te zeggen, en weten wanneer te luisteren. Beide zijn vaardigheden die je beter kunt worden in de praktijk.
  • Cultiveren van uw luistervaardigheid. Veel mensen vergeten dat een gesprek is zo veel over het luisteren als het gaat over het spreken. Mensen houden van praten met iemand die luistert veel, en laat de focus van het gesprek te blijven over de luidspreker. De volgende keer dat iemand je vertelt over hun dag of weekend, probeer te luisteren naar het hele verhaal en vragen korte vragen over het wanneer je de ruimte hebt. Onderhouden genoeg oogcontact en probeer enthousiast te klinken. Je zou zeer verbaasd over hoe goed de ander reageert. Dit heet 'actief luisteren, "en het is een krachtig hulpmiddel om nieuwe vrienden te maken en versterken van de huidige vriendschappen.
  • Leren op een manier die de andere persoon te spreken uitnodigt mee te praten. Dit klinkt vreemd aan de oppervlakte, maar het is eigenlijk een zeer eenvoudige en effectieve manier om een ​​goed gesprek te bevorderen. Wanneer u een gesprek te beginnen, leiden af ​​met een vraag, bijvoorbeeld of "Heb je ooit zo'n-en-zo'n film keek" "Heb je wel eens gaan kamperen? ' Als de andere persoon reageert met een 'nee' snel af van je eigen gedachten en probeer het opnieuw. (Bijvoorbeeld, zeggen: "O, het is een geweldige film U moet het eens zien.".) Anders, follow-up met een tweede vraag: "Wat vond je van de film?" of: "Waar vind je het leuk om te gaan kamperen? ' Zorg voor een onderwerp, en laat ze dan eerst over praten.
  • Ontwikkelen doordachte adviezen. Het is niet leuk om te praten met iemand over, laten we zeggen, een boek als alle die persoon zal zeggen is: "Ja, ik dacht dat het goed was" of "Nee, ik vond het niet leuk." Een echt goed gesprek is gebaseerd op het vermogen van beide partijen om in detail treden over het onderwerp en sluit deze aan andere onderwerpen die de discussie mee te bewegen. Iemand met platte, ondoordachte meningen kunnen zelfs loskomen als onbeleefd en afstandelijk. Wanneer u uw gedachten uit te spreken over iets, klaar om het te steunen. Dingen up on the fly als je moet, maar iets te zeggen buiten uw algemene oordeel over het onderwerp.
  • Tred te houden met de actualiteit. Een blik werpen op een online nieuwsdienst of magere een papieren elke dag of twee, op zijn minst. Mensen houden ervan om dingen die nu gebeuren te bespreken. Als je weet wat ze over praten, kunt u meedoen
 3. 3
  Risico's te nemen. Een van de kenmerken van een zelfverzekerd persoon is dat hij of zij bereid is om een ​​gok te nemen op een nieuwe situatie of ervaring, en werken de gegevens als ze komen. Dit betekent niet dat je moet een thrill-seeker geworden, maar het betekent wel dat je moet laten positieve impulsen moet je begeleiden uw acties en interacties. Vergeet niet, niet alles wat je proberen waard zal zijn bezig met een tweede keer, en niet iedereen die je tegenkomt zal net als u, maar je zult nooit weten, tenzij je jezelf in die situaties.
  • Als u een impuls om te gaan naar een dans, partij, of andere sociale functie, of zelfs als je gewoon denkt dat het misschien wel leuk zijn, aarzel niet - ga ervoor. Sleep een vriend mee als je kunt. Als u het gevoel dat het spreken met iemand die je nog nooit hebt ontmoet of nauwelijks gesproken in het verleden, net duik in en doe het. Het ergste dat zou kunnen gebeuren is dat je niet genieten van de ervaring, in welk geval je jezelf kunt verontschuldigen en het zal voorbij zijn. Je weet nooit wat mogelijkheden om met mensen die je zou kunnen missen door toe te geven aan uw zelftwijfel en het vermijden van sociale situaties kennen.
  • Nemen van een kans kan ook betekenen dat het verwijderen van jezelf van situaties die je vermogen om vertrouwen te verstikken. Vrienden die je zeurt met een constante twijfel zou minder worden gezien. Pestkoppen en anderen die kleineren je zijn moeilijker te beheren, maar probeer je gedachten te houden op uw sterke punten en uw ogen op wat de toekomst, in plaats van wat er nu gebeurt.
  • Als je het gevoel gevangen in uw omgeving, is het misschien tijd om een ​​nog meer drastische maatregel te nemen en ga ergens niemand kent je. Soms, alles wat je nodig hebt om je zelfvertrouwen op te bouwen is een kans om te pronken met wie u kunt worden aan iemand die niet zal u beoordelen op basis van wie je vroeger was. Probeer een bezoek aan een sociale of vrijwilliger functie, zoals een dans-of gemeenschappelijke tuin dag, aan de andere kant van de stad of in de volgende stad.

Advies voor omgaan met moeilijke situaties

 1. 1
  Omgaan met afwijzing: Romantisch afwijzing steken, maar voor de meesten van ons, het is een onvermijdelijk feit van het leven. Leer om te gaan met gratie en uw angst ervoor zal verwelken en verdwijnen.
  • Accepteer dat afwijzing zal gebeuren. Iedereen wordt afgewezen op een bepaald punt in zijn of haar leven. Het feit dat de overgrote meerderheid van ons op te halen en verder gaan met ons leven daarna is een goede indicator dat het een beheersbaar eventualiteit, en niets bang te zijn in en van zichzelf.
  • Houd uw woorden en uw emoties als afzonderlijke mogelijk. Je emoties zal uiteraard hoog oplopen als je wordt afgewezen, maar er is geen noodzaak om iets meer dan een beetje teleurstelling. Het zal niets veranderen, behalve voor de andere persoon meer overstuur maken. Ga naar huis en noteer hoe je je voelt later.
  • Leren om sierlijk in afwijzing. Glimlach als je kunt, knikken en zeggen dat je begrijpt. Grap een beetje rond als je liever: "Oke, maar je mist" is een aanvaardbare reactie op afwijzing zolang het joviaal en niet wraakzuchtig wordt gezegd. Het belangrijkst van alles, accepteren wanneer afwijzing gebeurt. Je moet nooit vragen meer dan twee keer. Als het object van je affectie zegt nee beide keren, respecteren hun beslissing en respectvol met hen spreken. U zal komen als een zelfverzekerde, zelfbewuste persoon die niet afhankelijk is van de genegenheid van anderen om zijn of haar zelfbeeld te versterken.
  • Krijg je geliefde uit de weg. Minstens een keer in je leven, bijna iedereen maakt de jeugdige fout van het zitten op zijn of haar gevoelens voor iemand anders totdat ze te overweldigend om te dragen, en dan onhandig vraagt ​​die persoon om hem of haar date. Als je zulke gevoelens die je niet hebt uitgesproken, nu is het tijd om ze te uiten. U zult bijna altijd krijgen afgewezen, maar het is een noodzakelijke stap. Vergeet niet, rond zitten en niets over je geliefde te doen voor de komende tien jaar zal niets veranderen, ook niet, dus je kan net zo goed bespaar jezelf het verdriet en ontdek waar de chips zo snel mogelijk zal vallen. Geen andere afwijzing zal zo pijnlijk als dit eerste, als het eenmaal is gedaan, zal uw leven gemakkelijker te krijgen.
  • Probeer het, probeer het opnieuw. Zodra u hebt hersteld van je gehechtheid aan je laatste grote verpletteren, speel het veld. Uitvragen iedereen die aantrekkelijk lijkt op een bepaalde manier, of je veel van een vonk om hen heen voelen. Stel voor koffie of lunch - wat toevallige die niet vereist tijd doorbrengen om elkaar heen in stilte. Het is nuttig om uit te vragen mensen die je nog niet verbonden aan om twee redenen: ten eerste, het zal je ervaring te geven met afwijzing op een relatief veilige manier. Omdat u nog niet geïnvesteerd je emoties in de mensen die je afwijzen, zal de afwijzingen een stuk minder prikken en je zal snel leren om hen niet te vrezen. Ten tweede, zou u aangenaam verrast worden door een 'ja', en krijg om iemand die je anders misschien nooit hebben gemerkt weten.
 2. 2
  Omgaan met pesten: Accepteer geen pesten als een deel van je leven. Pesten is verkeerd en je hebt het recht om vrij van het leven, ook al duurt het gesprek met de baas van de baas van de hoofdsom van uw school om je situatie te veranderen. Vertrouw op je ouders en persistent.
  • Soms pesters kunnen worden gewonnen of teruggedrongen door een vertoning van vertrouwen, maar als dat niet werkt, dan hoef je alleen maar te taai het uit je tijd om hen heen en de hulp inroepen van gezagsdragers wanneer je kunt.
 3. 3
  Het hanteren van een sollicitatiegesprek: Vertrouwen is koning in de wereld van sollicitatiegesprekken. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar iemand die een "can-do" aura die van nature zal stimuleren mensen om hen heen straalt. Echter, omdat sollicitatiegesprekken zo belangrijk zijn, zelfs anders vertrouwen in mensen soms stikken tijdens hen. Hier zijn een paar tips voor het behoud van het vertrouwen in de hele interview.
  • Rijd je zenuwen als een golf. Het is natuurlijk om de kriebels hebben voordat een sollicitatiegesprek. In plaats van te proberen om ze te onderdrukken, kanaliseren ze in opwinding. Tik je voet en knikt je hoofd in plaats van het friemelen met je handen. Neem grote, kinetische ademhalingen. Lachen of schreeuwen hardop (ervan uitgaande dat je niet in het kantoor te wachten voor je interview, natuurlijk). Loop snel en moedig in het kantoor, en glimlach zo veel als je wilt. Laat je nervositeit serveren u in plaats van remmen je.
  • Haal alles uit uw lichaamstaal. Houd je schouders naar achteren gegooid en je armen wijd en ontspannen. Emote met je handen terwijl je spreekt - laat ze niet zenuwachtig. Maken meer oogcontact dan je normaal zou doen. Spreek duidelijk en luid, en laat uw stem worden geanimeerd. Werkgevers zijn op zoek naar opwinding en enthousiasme voor de functie, niet perfect antwoord op elke vraag en een onderdanige houding.
  • Profiteer van het vragenuur. Toen de interviewer vraagt ​​of je nog andere vragen, wordt hij of zij geeft u een kans om uw mensen vaardigheden en zelfvertrouwen te tonen. Als de lonen, uren, en shift rotaties niet zijn gedekt, nu is het tijd om doortastend en vragen over hen. Probeer vragen over typische ervaring van de interviewer op het werk: hoe zijn de klanten? Is er een taak die vaker dan de anderen is vereist? Hoeveel uur per week de meeste werknemers krijgen? Je kan geen kwaad uw kansen op het krijgen van ingehuurd door het tonen van interesse in de baan, dus zo naar voren als je wilt zijn.
  • Volgen door. Zelfs als je wordt verteld dat je een gesprek in X dagen zal ontvangen, terug te bellen een paar dagen voor die tijd en vragen over de status van uw aanvraag. Als je niet van de baan horen door de datum van de interviewer vertelde, weer bellen en vragen of een vacaturestop beslissing is genomen. Als u niet gekozen voor de baan, wees beleefd en ga naar de volgende prospect. Blijf niet stilstaan ​​bij wat had kunnen zijn. Wees ervan overtuigd dat u een baan die je wilt krijg je te zijner tijd.
 4. 4
  Het hanteren van een openbare toespraak: Er zijn hele boeken geschreven over het onderwerp van het voorbereiden en leveren van een doeltreffende toespraak geweest, maar zoals met de meeste menselijke interactie, een van de belangrijkste elementen van een succesvolle spreken in het openbaar is vertrouwen. Gebruik deze tips om uw vertrouwen te houden als je opvoeren op het podium of het hoofd van de klas om uw toespraak.
  • Denk na over hoe je handelt wanneer anderen geven toespraken. Hang je op elk woord en meedogenloos bekritiseren elk facet van de prestaties van de spreker in je hoofd? Nee? Rusten dan zeker van dat de meeste andere mensen niet doen, ook niet. Er is geen reden om te vrezen een publiek als je iets te zeggen hebt en je gewoon opstaan ​​en zeggen het. De enige keer dat speakers krijgen normaal een slechte menigte reactie is als ze verliezen spoor van wat ze zeiden, en dan trekken extra aandacht aan dat feit door steeds zichtbaar overstuur.
  • Maak goede notities. Het lezen van een voorbereide toespraak van een vel papier letterlijk staat gelijk aan dood door onhandigheid voor alle, maar de meest talentvolle sprekers. Gebruik in plaats daarvan een spiekbriefje met een overzicht van uw toespraak op het, of een kleine stapel kaarten met een belangrijk punt op elke kaart. (Zorg ervoor dat u uw kaarten op orde te houden.) De handeling van het maken van de notes zal je ook helpen om gemakkelijker onthouden de manier waarop u wilt dat uw toespraak te stromen.
  • Ride the wave. Net als bij een interview, neem de nervositeit die je voelt als je opvoeren om te spreken en te kanaliseren in handbewegingen, vocale projectie, en glimlachend. Door het omzetten van uw stress in extra vertrouwen, zul je een meer boeiende spreker te worden en in staat zijn om te herstellen van kleine fouten snel en zonder zet jezelf voor schut.
 5. 5
  Het hanteren van een nieuwe sociale omgeving: Het kan heel moeilijk zijn om het vertrouwen van sommige mensen houden bij het ​​betreden van een volledig nieuwe instelling, zoals een nieuwe middelbare school of grote werkplek. Hier is wat advies om u te helpen vet te blijven en maken het voor indruk je wilt maken op de mensen om je heen.
  • Gebruik je gespreksvaardigheden. De gedachte dat iedereen weet van wanten, behalve voor u kan intimiderend zijn, maar in plaats van zorgen te maken over het, gebruik dat feit als uitgangspunt voor actief luisteren en vraag-gestuurde gesprek. Wanneer uw nieuwe collega vertelt je dat ze heel snel op iets, klinken de indruk en vraag haar om te laten zien hoe je hem net zo snel doen. Wanneer u een nieuwe klasgenoot spreken, erken je nieuw bent in de school zijn en vraag hem zijn mening over de sociale scène. Door te laten andere mensen het gevoel dat overheden over onderwerpen u geïnteresseerd bent in, zul je snel een goede indruk op hen.
  • Uitzonderlijk uitgaande. Glimlach en jezelf voorstellen aan iedereen die je ontmoet. Ga uit de weg minzame en enthousiaste recht om uit de vleermuis, en dat is de reputatie die blijft plakken met u voor de rest van je tijd daar. Het lijkt misschien moeilijk, maar vergeet niet dat niemand veel van een advies van u heeft gevormd nog, en nu is het de beste kans die je ooit zal hebben om de adviezen die zij binnenkort informeren.

Tips

 • Vissen op flatterende meningen is een teken van een laag zelfvertrouwen. Vergeet niet om zich te concentreren op de eerste respect jezelf. De meningen van anderen zullen volgen in de tijd.
 • Lichaamstaal is heel belangrijk, maar er is geen noodzaak om het te bestuderen in minutieuze details. Omarm een ​​paar basisbegrippen, en uw ontluikende vertrouwen zal de rest van het werk voor u doen.
 • Geen aandacht besteden aan mensen die blijven om u af te zetten. Het beste ding om te doen is om ze te negeren.