Wkenl

Hoe hockey te spelen

Niets is meer voldoening dan afranseling een kleine, harde bal, met een grote, harde stok. Maar hockey kunt u dribbelen die bal, flick het, rol het, schuif het rond en tussen de benen van de mensen, het glijden, en doorgeven. Niet voor de bangeriken, of die met eierschaal schedels. Hockey is een teamsport die wordt steeds populairder per jaar. Er zijn veel gewonden betrokken. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril te dragen!

Stappen

Hoe hockey te spelen. Get uitrusting minstens een stok en een bal.
Hoe hockey te spelen. Get uitrusting minstens een stok en een bal.
 1. 1
  Get uitrusting minstens een stok en een bal. Wilt, of. Er zijn tal van merken, rondkijken en vind een stok die van een comfortabele gewicht en lengte voor u, niet slechts een, dat is mooi. De grootte van de stok moet komen om je middel. Shin en / of enkel bewakers zijn een goed idee, ook. Net als in vele sporten, is een gebitsbeschermer meestal nodig als je wilt krijgen in competitie. Zie dingen die je nodig hebt aan de onderkant voor de lijst. Zorg ervoor dat u een geweldige stok te kopen!
 2. 2
  Get a grip. Met je linkerhand, grip je stok op de top met knokkels opgesteld en duim omlaag richting de haakvormige beetje de stok, ruwweg in lijn met het beetje dat is omhoog. Haak duim rond handvat desgewenst (mensen zijn bekend om 'em te breken aanrijding). Je rechterhand moet je stok vast te grijpen op een punt lager op de stick die comfortabel is voor u. Je moet in staat zijn met de haakvormige uiteinde grazen de grond, de platte kant naar buiten te gaan staan. Laat alle vingers grip van de stok en de praktijk gaan laag in een ineengedoken houding, en krijg iemand te laten zien hoe je Indiase dribbelen.
 3. 3
  Vergeet niet dat uw linkerhand doet de geleiding van de stok, je rechterhand is er voor ondersteuning. Als je linkshandig bent is het de rechterhand hanteren de meeste van de stok, terwijl de linkerhand ondersteunt.
 4. 4
  Neem een houding. Linkervoet wijzen voor, rechter voet steun in de rug. Buig je knieën lichtjes, streven naar de bal, die moet in overeenstemming zijn met je linkervoet of kort daarvoor, maar niet vooruit. Het is belangrijk om te onthouden om niet buig je rug zo veel als houd je knieën gebogen. Anders zal u zeer pijnlijk de volgende dag! Oefen het krijgen van de rand van de platte kant op de grond als een stop.
 5. 5
  Val de bal. Veel mensen zetten hun stokken neer, parallel aan de grond (om obstructieve oppervlakte te maximaliseren), maar met de praktijk zul je in staat zijn om gewoon achter de bal. Om de bal te stoppen, want het komt naar je toe, naar achteren, te vertragen de bal voordat hij wordt afgezet. Net houden van de stok nog vaak betekent dat de bal zal rollen over de stok, en het raken van de bal zal vaak leiden tot het haywire gaan in een compleet andere richting.
 6. 6
  Perfect de Indische dribbel of omgekeerde stick. Wanneer de bal is aan uw linkerhand, draai de stok met uw linkerhand, zodat de platte zijde wordt weer naar buiten gericht correct. Laten gaan van je rechterhand als u het ook wendt, grip nogmaals stok in positie is. Zorg ervoor dat u nooit de bal aan te raken met de bolle kant van de stick, altijd gebruik maken van de platte kant. Wat dan ook en je zult een krakeling zijn.
 7. 7
  Hit it! Beweeg je rechterhand dichter bij je linkerhand (ie omhoog) (maar let op: dit is geen golf), moet de bal wel in lijn met uw voet naar voren. Er zijn verschillende soorten shots:
  • Slap-shots: stikken onderaan uw recht en doen alsof je speelt cricket. Wees wel voorzichtig, soms de bal kan een andere richting gaan naar de manier waarop u van plan bent het ook als je geen ervaring hebt met het raken. Alleen de bal in een wanhopige omstandigheden, of wanneer u opnamen maakt voor een doel.
  • Duwt: grip moet tussen dat zijn voor een hit en een slap-shot; bal moet recht tegenover de platte kant van de stick, die ergens rond je achterste voet moet zijn. Overdragen gewicht van achterste voet naar voorste voet, mager erin en duw. Een druk wordt vaak gebruikt voor passeren, omdat het snel en gemakkelijk.
  • Haak variatie: plaats stok bijna parallel aan de grond, verslaafd gedeelte gebogen liefdevol rond de bal. Bal en de haak einde van de stok moet achter de achterste voet. Overdragen gewicht van achterste voet naar rechtervoet, trek harde duw in een vloeiende beweging.
  • Flicks: hands in slap-shot grip, graven rand van stok eronder bal, zoveel als je zou teen schep een voetbal, tillen en duwen, het overbrengen van het gewicht van de achterste voet naar voorste voet.
  Schijven: Houd beide handen aan het eind van de grip, als een golfclub, breng het veld hockeystick terug tot ongeveer de taille-hoogte, en swing in de bal met alle kracht.
 8. 8
  Een groot deel van het spel is het uithoudingsvermogen. Zorg ervoor dat je in vorm te houden door het uitvoeren van ongeveer 3 mijl per dag in het seizoen, vooral als je een middenvelder. Dit zal u toelaten om te draaien zonder vermoeiend de lengte van het spel. Vergeet niet je bent niet gewoon lopen het hele spel, maar het lopen en het gebruik van uw stok vaardigheden die je slijt net zo snel
 9. 9
  Get comfortabel met je spullen. Bounce de bal langs de vlakke lengte van uw stok. Dribble het naar beneden gangen. Walk it. Achtvormige het. Alles helpt. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt! Vergeet niet dat.

Tips

 • Geniet ervan. Uw vaardigheden zal verbeteren als je speelt, en om te spelen een stuk zorg ervoor dat u genieten van het spel. Laat je niet onder druk worden gezet of gestrest, en vind een team u genieten van het spelen met.
 • Bij het kiezen van een stok zorg ervoor dat het de juiste maat. U kunt dit doen door het houden van de stokken omhoog naast je been en het zien als het op je heup. Als het is, de stok is de juiste maat. Als het onder je heupen dan is het te klein is. Als het boven je heup dan is het te groot.
 • Er zijn verschillende namen voor dezelfde passen. Moet u kijken op andere pagina's over de passes.
 • Markeer altijd iemand (zorg ervoor dat ze niet kunnen krijgen om de bal) vooral wanneer het andere team is het nemen van een vrije slag, en een schot op doel.
 • Komen te zitten in! Laat niet je teamgenoten doen al het werk - het zal zo veel leuker zijn als je meer te betrokken!
 • Heb een stick en bal handig in uw woonkamer. Tijdens het wachten op andere dingen te gebeuren, of wanneer als je je verveelt, neem het uit en speel ermee. Door dit te doen regelmatig zal je balcontrole te stimuleren en het gevoel voor het spel.
 • Hebben gewoon leuk! Geniet van het spel en vertrouwen hebben in jezelf. Vergeet niet om altijd de platte kant van de stick. Veel oefenen want oefening baart kunst!

Waarschuwingen

 • Schoppen van een hockey bal kan je voet ernstig worden geschaad; doe het niet!
 • Zorg ervoor dat u ten minste 7 meter afstand van iemand als ze het nemen van een hit-out of een lange / korte hoek niet alleen voor uw veiligheid, maar omdat het in de regel!
 • Bij het aanpakken, niet gelijk afhakken stok de tegenstander persoon. Raak alleen de bal.
 • Stop de bal nooit met je voeten. Dit is nooit toegestaan.
 • Sla niet te hoog van de bal in de lucht, zal je worden gestraft.
 • is het tegen de regels om de platte kant van de stick te gebruiken.
 • Niet OOIT zet je voet op de bal of stok als je misschien je enkel breken.

Dingen die je nodig hebt

 • Stok
 • Water
 • Bal
 • Gebitsbeschermer
 • Scheenbeschermers
 • Klampen
 • jersey, als het spelen van games
 • Goalie Pads en Helm (voor keeper)
 • Extra Slap Shot Grip (optioneel)
 • Beschermende handschoenen (optioneel)
 • Beschermende oogmasker (in sommige competities)
 • Een Team.