Wkenl

Hoe intelligent te zijn

Intelligent te zijn, moet je hard werken. Alleen maar omdat iemand recht krijgt A's betekent niet dat hij / zij is intelligent. En je hoeft niet per se om de rest van je dagen opgesloten in je kamer studeren, met deze stap voor stap instructies te besteden, zal je lijkt intelligent, bijvoorbeeld door het gebruik van grote woorden in de goede zin, terwijl nog steeds het maken van grammaticale zin.

Stappen

Hoe intelligent te zijn. Probeer een nieuwe taal leren.
Hoe intelligent te zijn. Probeer een nieuwe taal leren.
 1. 1
  Verhoog uw woordenschat. Hoewel dit klinkt misschien als een gedoe, zal twee nieuwe woorden per dag verrassend u helpen een hoop.
 2. 2
  Probeer een nieuwe taal leren. Neem een ​​uitdagende hobby. Het verlaten van je comfort zone zal je hersenen te testen op nieuwe manieren.
 3. 3
  Opzoeken van een paar actuele gebeurtenissen elke dag. Het enige wat je hoeft te doen is na het controleren van uw e-mails en dergelijke, gaan naar een nieuwssite zoals CNN en lees een beetje whats going on die u interesseert.
 4. 4
  Vertel een vriend over iets interessants je gehoord en ook enkele feiten in het zo goed.
 5. 5
  Lees een pagina van iets wat je interessant vindt in een encyclopedie. Bijvoorbeeld, als je van video games, te weten een beetje meer over hoe ze worden gemaakt en wie de mensen zijn die ze maken.
 6. 6
  Speel logische puzzels en spelletjes, zoals sudoku of kruiswoordraadsels of schaken. Als je geen fan bent van deze het kan moeilijk zijn, maar een Sudoku puzzel per dag zou perfect zijn.
 7. 7
  Vraag mensen - Wat zou je doen als er niets was deelbaar, vergelijkbaar, bindweefsel, stoor-vermogen, herschikken-staat, vervangbaar, of bevredigend?
 8. 8
  Onderzoek. Elke keer als je een vraag hebt over iets. Vele malen dingen die je wilt weten, anderen willen zo goed kennen. Dus degene zijn om het onderzoek te doen, en je zal intelligent worden beschouwd.
 9. 9
  Gezonde voeding en lichaamsbeweging: Het is een bewezen feit dat een gezond dieet en lichaamsbeweging helpt hersencellen. Een gezonde geest in een gezond lichaam
 10. 10
  Voor het slapen gaan proberen om de nieuwe dingen die je die dag geleerd. Maak een goede gewoonte van het leren ten-minste een nieuw ding per dag onthouden

Tips

 • Niet te hard proberen, te beginnen met het leren van de achtergrond van wat jij interessant vindt.
 • Zet een veelbetekenende glimlach op je gezicht bij het luisteren naar iemand.
 • Leer foto denken.
 • Als je een Nintendo DS, koop een educatief spel, zoals Brain Age of Big Brain Academy voor je geest werken.
 • Probeer het leren mini feiten van iets wat u misschien geïnteresseerd in om het u gemakkelijk te maken.

Waarschuwingen

 • Denk eraan, niet afkeren van intellectuele belangen om te populairder. Intelligentie is veel belangrijker dan populariteit, vooral op de lange termijn. Heel vaak ze gaan hand in hand.