Wkenl

Hoe je 1000 push ups doen

Doet 100 push-ups is zeker speciaal, maar waarom niet neem het mee naar het volgende niveau? Waarom niet gaan voor 1000 push-ups?

Stappen

Hoe je 1000 push ups doen. Test jezelf op hoeveel push-ups bent u in staat om te presteren, met een perfecte techniek.
Hoe je 1000 push ups doen. Test jezelf op hoeveel push-ups bent u in staat om te presteren, met een perfecte techniek.
 1. 1
  Test jezelf op hoeveel push-ups bent u in staat om te presteren, met een perfecte techniek.
 2. 2
  Schakelen tussen vier verschillende soorten push-ups om je lichaam meer te trainen door het geven van iets nieuws:
  • Wide grip push-ups
  • Diamond persen (triceps en voorschouders)
  • Knuckle push-ups (triceps, polsen en voorschouders)
  • Reguliere push ups, met de armen op de grond geplaatst op schouderbreedte uit elkaar, houden van de ellebogen dicht bij de kant.
 3. 3
  Volg het trainingsprogramma.
  • In de eerste week, kiest u alleen een oefening die je 4-5 sets zal uitvoeren (alle tot mislukking met 45 seconden rust tussen de sets)
  • In de tweede week, kiest u een andere oefening die je 4-5 sets zal uitvoeren (alle tot mislukking met 45 seconden rust tussen de sets)
  • In de derde week, kiest u een andere oefening die je 4-5 sets zal uitvoeren (alle tot mislukking met 45 seconden rust tussen de sets)
  • In de vierde week, kiest u een andere oefening die je 4-5 sets zal uitvoeren (alle tot mislukking met 45 seconden rust tussen de sets)
  • Na de eerste 4 weken, zal uw programma te wijzigen, nu kies je drie oefeningen, een oefening voor elke training. Nu je het verhogen tot 5 sets, te mislukken, en 1 minuut rust tussen de sets. Elke week je je programma door elkaar dus het is nooit hetzelfde.
  • Na de eerste 8 weken, zal uw programma opnieuw te veranderen, nu zul je alle vier de oefeningen in elke training doen, maar in elke training je doet de oefeningen in een andere volgorde op de diversiteit in de training te houden.
  • Neem 3 dagen van rust en opnieuw te testen, waarbij zo veel push-ups mogelijk 'de vooruitgang die je hebt gemaakt zal duidelijk zijn. Als u nog steeds niet 100 push-ups (die de meeste mensen niet zal hebben na de eerste keer dat ze klaar met het programma) bereikt, dan herhaalt de cyclus.

Volgende methode

 1. 1
  Vergeet niet om altijd opwarmen voordat een oefening. Opwarmen vermindert het risico op letsel [1] en krijgt spieren klaar om een ​​push omhoog te doen. Je kunt eigenlijk tillen / duwen / trekken / etc meer als je door een goede warming-up routine in vergelijking met duiken recht in de oefeningen. Zorg ervoor dat u uw armen en polsen rekken - belangrijke gewrichten in push ups.
 2. 2
  Ga uit van een buikligging op de vloer of andere harde ondergrond (bij voorkeur voorzien van vloerbedekking-daarover later meer), dat in staat is om uw lichaamsgewicht te ondersteunen. Houd je voeten bij elkaar!
 3. 3
  Maak twee vuisten en leg ze onder je voor op de vloer, ongeveer op schouderbreedte uit elkaar. Als je op een relatief zachte ondergrond, zoals een tapijt op de vloer, gewoon jezelf te steunen op je vuisten tussen de eerste en de tweede knokkels. Als je op een minder vergevingsgezind ondergrond, overwegen te investeren in een aantal pushup handgrepen (ze zien eruit als handvatten die je op de grond.) Krul je tenen omhoog (richting je hoofd), zodat de bal van je voeten de grond raken.
 4. 4
  Hef zelf met behulp van je armen. Op dit punt, moet uw gewicht worden ondersteund door uw handen en de bal van je voeten. Maak een rechte lijn van je hoofd naar je hielen. Deze positie wordt "plank", die wordt gebruikt voor andere verschillende oefeningen. Dit is het begin en het eindpunt van een push-up.
 5. 5
  Verlaag je bovenlichaam naar de grond totdat je ellebogen vormen een hoek van 90 graden. Houd je ellebogen dicht bij je lichaam voor meer weerstand. Houd uw hoofd naar voren. Proberen om het puntje van je neus wees direct vooruit. Teken een adem als je jezelf verlagen.
 6. 6
  Hef jezelf door te proberen om de grond van je af te duwen. Adem uit als je duwt. De kracht van die push zal onvermijdelijk komen van je schouders en borst. De triceps (de spier aan de achterkant van de bovenarm) ook gecontracteerd maar de primaire oefening voor de triceps niet de push-up. Blijven aandringen totdat je armen zijn bijna in een rechte positie (maar niet op slot).
 7. 7
  Herhaal stap 5 en 6 voor de rest van de oefening.
 8. 8
  Strek de borst-en schouderspieren tijdens uw afkoelcyclus. Goede stretching en cooling-down routines zijn net zo belangrijk als de warming-up, maar, helaas, worden vaak over het hoofd gezien.
 9. 9
  Als je niet kunt gebruik maken van uw knokkels, het is fijn om je handen plat plaatsen voor beginners.

Tips

 • Dit programma kan worden ingevuld door iedereen, en het duurt twee dingen: toewijding en een variatie in het programma. Zorg ervoor dat je niet vast komt te zitten met dezelfde routine twee trainingen op een rij.
 • Het is belangrijk om een ​​goede vorm te houden tijdens de training.
 • Wanneer je in staat om meer dan 400 push-ups doen, zullen een training leeftijden. Daarom moet u een weerstand toe te voegen aan je training, maar het doen van een training per week met een hoge reps.
 • U kunt een grafiek van uw nieuwe records die u gemotiveerd te houden.
 • Het is belangrijk om niet te versnellen het tempo te veel, wat vaak resulteert in een slechte vorm en de belabberde resultaten.
 • U kunt ook uw benen te verhogen op een bed, of doe de push-ups je handen op twee stoelen om dieper te gaan en voeg meer variatie.
 • In het begin zal de trainingen zijn zeer kort, en je moet verslaafd raken om het langer en harder trainen die later in het programma zal plaatsvinden doorstaan.
 • Als deze dingen zijn moeilijk op het eerste, kan je ze toch met je knieën op de grond in wat wordt genoemd "meisje push-ups".
 • Als je (vooral in het begin) pijnlijk na een training voelt, hoeft de volgende training niet overslaan. Vertraagde beginnende spierpijn (DOMS) is zeer vaak voor, en je stopt snel pijnlijk gevoel. Het zal langer duren voor uw DOMS te verdwijnen als je extra pauzes tussen de trainingen te nemen. Macht door het!
 • Er zijn drie soorten push-ups die verschillende spieren te gebruiken. Close-kant, regelmatige en brede-arm. Hoe dichter je handen bij elkaar, hoe meer je zal motiveren van uw triceps, het verder uit elkaar, hoe meer je zal je borst en schouders nemen.

Waarschuwingen

 • Het verliezen van motivatie is de grootste bedreiging.
 • Training die alleen werkt een klein deel van het lichaam kan leiden tot een slechte houding of rugletsel, dus om niet al te gebocheld zorg ervoor dat je een soort van klimmen-beweging om zelfs het uit een beetje te krijgen. Als dit niet een optie voor u, zorg ervoor dat u uw borst te strekken na de training, en houd uw rug recht.
 • Als je dat doet push-ups op de knokkels, zijn zeer belangrijk je het op de eerste twee knokkels (wijsvinger en middelvinger). Anders loopt u het risico gewond uw hand.
 • Raadpleeg altijd een arts of een arts, voordat zij zich in een trainingsprogramma, vooral als u onder de leeftijd van 15 of boven de leeftijd van 40 jaar.
 • Als je dat doet push-ups op de knokkels, kunt u pijn voelen in je knokkels in het begin, maar het zal stoppen na een week of twee.

Dingen die je nodig hebt

 • Pilates bal te rusten op (optioneel)
 • Stoel te rusten op (optioneel)
 • Weerstand, om op je rug, of wat extra gewicht, aan de push-ups moeilijker te maken, als je vooruitgang. (Optioneel)
 • Alle soorten van dingen die de push harder kan goedmaken doen (optioneel)