Wkenl

Hoe je aambeien te genezen

Aambeien is een van de meest voorkomende aandoeningen van het rectum, die zelfs de helft van de bevolking met de leeftijd van 50. Lijden aan aambeien is niet alleen pijnlijk, maar pijnlijk ook. Velen willen niet alleen weten hoe je aambeien te genezen, maar hoe je aambeien snel en natuurlijk genezen.

Stappen

Hoe je aambeien te genezen. Reinig het anale gebied grondig na elke stoelgang.
Hoe je aambeien te genezen. Reinig het anale gebied grondig na elke stoelgang.

Genezing aambeien

 1. 1
  Reinig het anale gebied grondig na elke stoelgang. Veeg voorzichtig om niet verder te irriteren de huid met behulp van vochtige, ongeparfumeerde toiletpapier of een pre-bevochtigd babydoekjes voor de gevoelige huid.
 2. 2
  Neem een warm bad. Vul een bad met warm water tot ongeveer 10cm. Maak het uzelf gemakkelijk in het bad voor ongeveer vijftien minuten en achterover leunen met opgetrokken knieën. Deze positie zal maximale blootstelling van het anale gebied om het warme water in staat en zal pijn doden en kalmeren irritatie in het gebied.
  • Voeg een handvol van Epsom zout aan het bad en zorg ervoor dat het water goed roeren tot het zout op te lossen. Bitterzout kan helpen te krimpen en / of kalmeren de aambeien.
 3. 3
  Breng een actueel crème of zalf. Het gebruik van topische crèmes kan sterk helpen bij het genezingsproces. Beschikbaar over-the-counter van uw lokale apotheek of drogist. Voorbeelden Crèmes zijn:
  • Corticosteroïd crèmes met een lage dosis steroïden die bijdragen tot het verminderen pijn en zwelling.
  • Crèmes met lidocaïne te helpen de pijn te verminderen. Lidocaïne is een plaatselijke verdoving.
 4. 4
  Breng een warme, natte theezakje. U kunt dit doen terwijl het zitten op het toilet voor wat extra verlichting. De warmte van het theezakje is rustgevend op zichzelf en de tannine in thee is een natuurlijk bloedstelpend die zal helpen om zwelling en pijn te verminderen.
 5. 5
  Met behulp van toverhazelaar. Deppen de aambeien met een wattenbolletje gedrenkt in ongedistilleerde toverhazelaar zal ook verminderen zwelling en pijn als toverhazelaar staat bekend als een van de meest effectieve tanninerijke kruiden.
  • U kunt ook medicinale vegen pads die toverhazelaar bevatten. Ze zijn meestal vochtig en kan worden gebruikt in plaats van of in combinatie met toiletpapier.

Het voorkomen van aambeien

 1. 1
  Begrijp dat een ounce van preventie is dan genezen waard. Het voorkomen van aambeien van opduiken in de eerste plaats is een goede manier om te voorkomen dat ze te behandelen. Probeer het beoefenen van alle van de volgende methoden om aambeien te voorkomen teistert u.
  • Drinken 8 glazen water per dag. Het drinken van veel vocht zal helpen.
  • Eet een dieet rijk aan vezels, vooral fruit, groenten en volle granen, om stoelgang te verlichten.
  • Wees niet bang om emollientia gebruiken indien nodig.
 2. 2
  Forceer je niet tijdens de stoelgang. Aambeien kan worden veroorzaakt door overmatig persen tijdens de stoelgang. Proberen om de stoelgang te laten passeren zonder inspanning of forceren, want dit kan een onnodige drukopbouw veroorzaken en verergeren aambeien.
 3. 3
  Neem een pauze van zitten elke keer in een tijdje. Als je gaat zitten voor langere tijd, opstaan ​​en bewegen. Constante druk kunnen veroorzaken en / of verergeren aambeien.
 4. 4
  Maak geen krassen op het gebied met aambeien en niet over-vegen. Als het gebied met aambeien jeukt, breng dan een beetje van de toverhazelaar. Bij het afvegen, geen gebruik maken van weefsel om het gebied te jeuken.
  • Gebruik zachtere, niet-verzwarende toiletpapier. Vermijd toiletpapier dat is gekleurd en / of geparfumeerd.
 5. 5
  Draag katoenen ondergoed. Katoenen ondergoed zijn zeer ademende stoffen. Ze hebben ook het voordeel dat ze zachter en minder irriterend dan andere niet-natuurlijke stoffen.

Het zoeken van hulp

 1. 1
  Voor hardnekkige, pijnlijke aambeien, praten met een arts over warmtebehandelingen en andere soorten procedures. Voor aambeien die consequent in de weg van de dagelijkse activiteiten en presenteren een pijnlijke medische aandoening, raadpleeg dan uw arts:
  • Warmte behandeling. Genaamd "infrarood coagulatie," dit warmtebehandeling blokkeert de bloedtoevoer naar een aambei tegelijk, waardoor het uiteindelijk vallen. Slechts een aambei kan tegelijk worden behandeld.
  • Rubber band ligatie. Deze procedure blokkeert ook bloedtoevoer naar aambeien, waardoor ze sterven. Een rubberen band is gebonden rond de aambei om dit te doen.
  • Chirurgische hemorrhoidectomy. Chirurgische hemorrhoidectomy verwijdert individuele aambeien met behulp van een nietmachine of hechtingen.
 2. 2
  Hulp zoeken voor aambeien die omgeving stolsels hebben gevormd. Aambeien kan veroorzaken rondom het bloed in de anus te stollen en de nabijgelegen weefsel te litteken. Als u denkt dat u bloedstolling hebt, zie een arts om te helpen ze te verwijderen en de behandeling van de aambeien.
 3. 3
  Zoek hulp voor overmatig bloederige afscheiding uit stoelgang. Bloed uit de ontlasting kan worden veroorzaakt door aambeien, maar kan ook worden veroorzaakt door een ernstige aandoening, zoals kanker.

Tips

 • Zodra uw aambeien zijn genezen, is het essentieel om te zorgen dat u niet een terugval krijgen. Het vermijden van constipatie is waarschijnlijk het belangrijkste wat je kunt doen in dit verband dus verhoging vezelinname in eerste instantie.
 • Verhogen Water Intake. Onze lichamen zijn opgebouwd uit een groot percentage van het water en we moeten het lang voordat we dorst. Het is essentieel in het verwerken afvalmateriaal door de darmen. Het is wanneer je niet genoeg water en andere vloeistoffen te drinken, dat het proces van het afval vertraagt ​​en er is een achterstand in de darm. Het eindresultaat is de passage van harde ontlasting.
 • Maak geen krassen op uw aambeien. Dit kan schade aan de wanden van de delicate aders en ze slechter in de lange termijn.
 • Er zijn vele manieren om op natuurlijke wijze de behandeling van aambeien en het beter om ze eerder vroeger dan later te behandelen.
 • Probeer het en neem een ​​bad twee keer per dag indien mogelijk vooral als je aambeien zijn bijzonder pijnlijk of jeuken.
 • Actuele crèmes en gels zijn verkrijgbaar targeting verschillende symptomen, bijvoorbeeld als u problemen ondervindt een brandend of jeuk gevoel, zal een verkoelende gel met vitamine E en aloë vera helpen met het krijgen van de snelste opluchting. Als je aambeien veroorzaken pijn, crèmes richten pijnbestrijding is een betere keuze.
 • Zorg ervoor dat u het anale gebied goed droog na het reinigen door deze af of na een bad. Overtollig vocht zal alleen leiden tot vocht-en irriteren of de huid irriteren.
 • In plaats van een gewone bad elke keer, kon je kopen wat wordt genoemd een zitbad. Dit is een stoel-achtige bad waarin de dijen en heupen ondergedompeld in warm water, gewoonlijk als deel van een therapeutische behandeling.

Waarschuwingen

 • Aambeien die onbehandeld kan gaan om complicaties ontwikkelen en verzakte of trombose wanneer een chirurgische procedure gewoonlijk vereist om de aambeien te verwijderen.
 • Elke belangrijke rectale bloedingen, plotselinge pijn of recente veranderingen in de stoelgang moet ook onder de aandacht van uw arts worden gebracht.
 • Actuele crèmes en gels zijn alleen voor uitwendig gebruik. Er zijn zetpillen beschikbaar als het verbranden of jeuk je voelt is in het anale kanaal.
 • Aambeien hebben geen onmiddellijke medische aandacht vereisen. Helder rood bloed in de ontlasting is een duidelijk symptoom van aambeien en u kunt eerst enkele behandeling thuis proberen. Echter moet je donker gekleurde bloed of zwarte ontlasting ervaren contact op met uw arts onmiddellijk als dit een teken van darmbloedingen kunnen zijn.