Wkenl

Hoe je beter met je pistool (pistool)

Oefenen en fine-tuning van uw formulier en acties met een pistool is een uitdagend proces. Hoe meer je oefent, hoe beter je krijgt, en hoe sneller je krijgt. Veel van de volgende oefeningen kunnen worden uitgevoerd in droge practice (een ongeladen pistool), maar het is bedoeld om de bewegingen te perfectioneren en maak procedureel geheugen (spieren geheugen) zodat die acties absoluut noodzakelijk feilloos te voeren, alles juist uitgevoerd en snel.

Stappen

Hoe je beter met je pistool (pistool). De meeste mensen kunnen gebruiken die een tiende van een seconde om dat gegarandeerde hit in plaats van gewoon een stel gaten zetten in de muren achter de slechterik.
Hoe je beter met je pistool (pistool). De meeste mensen kunnen gebruiken die een tiende van een seconde om dat gegarandeerde hit in plaats van gewoon een stel gaten zetten in de muren achter de slechterik.

Storingen

Storingen (vaak ten onrechte, bekend als "jam") zijn een manier van leven in semi-automatische pistolen. Hoewel de meeste moderne geweren zijn relatief betrouwbaar is, is het altijd een goed idee om te worden opgesteld omdat storingen lijken te gebeuren op de meest ongelegen tijden. (Murphy's Law heerst.) Leer hoe je clearing storingen te oefenen door het lezen opnieuw laden van een pistool en duidelijke storingen.

 1. 1
  Type-1 storingen: dit is een mislukking bij brand (FTF) storing. Je haalt de trekker over en je krijgt een "klik" in plaats van een "boom." Dit is het eenvoudigste type storing, het meest voorkomende type, en het makkelijkst op te lossen: gewoon leidingwater, rack / flip.
 2. 2
  Type-2 storing: een gebrek-aan-werpen is een veelvoorkomend probleem op oudere 1911s en andere vuurwapens met kortere uitstoters. Dit soort storing is liefkozend een 'kachelpijp. "
  • Het symptoom van deze storing is een "dead trigger" (geen klik, maar een klein beetje van de beweging), en waarschijnlijk enkele koperen steken van uw schietmond (maar niet noodzakelijk), en de glijbaan is niet volledig in de batterij (alle de weg vooruit). Lossen met behulp van dezelfde methode op een Type-1 defect: tap, rack / flip.
 3. 3
  Type-3 storing: dit staat bekend als "de moeder van alle Storingen" (MOAM) door sommigen. Dit is een toevoer-wijze stilstand, waardoor te veel koper in de kamer tegelijkertijd.
  • Als je dat doet krijg je een soort-3 defect onder vuur, zullen veel pistool meesters vertellen u alleen maar om te grijpen voor uw back-up. Natuurlijk, als dat geen optie is moet je dekking te zoeken voor het uitvoeren van de open plek.
  • Om duidelijk: grijp uw dia en zet deze terug (dit is optioneel op veel pistolen). Drukt het blad uit te werpen, pak het tijdschrift en gooi het op de grond ("strip" is). Pak de glijbaan weer en rek het moeilijk drie keer. Bereiken voor een frisse tijdschrift, zet het in het geweer (zelfde als de tactische reload) en rek de schuif nog een keer om een ​​ronde te laden in de kamer. U kunt ook leren om het magazine u hebt in je pistool, houd lees dit.
 4. 4
  Type-4 storing: dit is vrij ongewoon, en als het ooit gebeurt met je als je oefenen met je pistool bij de waaier, gooi het pistool weg en krijg een ander model! Deze storing is bij de dia gaat niet terug in de batterij na het bakken.
  • Dit kan gebeuren omdat je leistang of geleiderails zijn echt gegomd omhoog (tot het punt waar het lijkt alsof er een prop van Juicy Fruit in daar), uw gids de lente is te zwak of uw kamer-ontwerp is slecht. Hoe dan ook, moeten moderne semi-automatische pistolen nooit gebeuren. Een wapensmid (of u) in staat zijn om het probleem te diagnosticeren en op te lossen, maar een pistool dat een type-4 krijgt geen betrouwbare pistool! (Edit * Het kanon kan op en top betrouwbaar en hebben nog steeds een type 4 storing. A goede reiniging kan het probleem oplossen of je terugslag veer verzwakt is en vervangen moet worden, of zoals vermeld neemt het vuurwapen naar een wapensmid)

Punt schieten en flash waarneming

Point-schieten is een zeer controversiële kwestie. Wat is dit eigenlijk beschrijft is de mogelijkheid voor een shooter om te kunnen een doelwit schieten zonder richten met de bezienswaardigheden.

 1. 1
  Terwijl geluiden point-opnamen als een geweldig idee (om te kunnen natuurlijk wijzen op een doel), het is (voor 99% van de mensen) een heel slecht idee. Afgelopen drie of vier meter, kan het onmogelijk zijn om betrouwbare hits op het midden-massa van een doelwit. En vergeet niet, zeggen zij: denk aan de ergste dag in het bereik, zal je twee keer zo slecht als die in het midden van een vuurgevecht!
 2. 2
  flash waarneming flash>. Dit betekent dat je het wapen trekt aan de standaard positie schieten; moeilijk concentreren op de voorkant van je geweer en wanneer de eerste paal (zicht) ligt ergens tussen de achterste bezienswaardigheden, je vuur! Het maakt niet uit waar, bij 3-7 meter zelfs de ergste flash waarneming krijgt midden-massa klappen.
 3. 3
  Studies bij politie-afdelingen die trainen met flash waarneming tegen afdelingen die point-shooting leren hebben aangetoond onthutsend resultaten. De flitser waarneming politie raakte hun doelstellingen vier keer zoveel als degenen die wijzen-shoot. Gemiddelde eerste schot keer waren minder dan een tiende van een seconde langzamer (voor degenen die het zicht knipperen).
 4. 4
  De meeste mensen kunnen gebruiken die een tiende van een seconde om dat gegarandeerde hit in plaats van gewoon een stel gaten zetten in de muren achter de slechterik. Flash waarneming is iets dat moet rigoureus worden opgeleid, anders dat u zou terugkeren naar point- schieten.
 5. 5
  Uiteindelijk is de "punt van het pistool" (genoemd in het kiezen van een goede sidearm ) is nog steeds belangrijk omdat het de hoeveelheid tijd die nodig is om zicht knipperen afnemen, maar omdat je nog steeds gebruik van de bezienswaardigheden is het minder belangrijk.
 6. 6
  Als alternatief, zijn werkelijke bedreiging gewapende ontmoetingen plaatsvinden op minder dan 21 voet, en de aanvaarde hit rate in de schietpartij gemeenschap is <20%. En aangezien de meeste PD's hebben en nog steeds trainen in het gebruik van slechtzienden vuur, het is uiteraard niet of is niet beschikbaar voor gebruik door de BAR en het is van invloed op het gezichtsvermogen en fijne motorische vaardigheden coördinatie. Aldus een kennis van en praktijk in Point Shooting kan zorgen voor de verzekering en de zekerheid dat men in staat om hits te maken van dichtbij kwartaal reeksen zal zijn. En het is geen bar van het gebruik ziende schieten methoden als de omstandigheden hen in staat stellen om te worden tewerkgesteld.

Pistool grip, houding, gericht, en andere basics

Quick-draw

Leren hoe ze effectief quick-draw. De meeste vuurgevechten zeer onverwacht, en daarmee de snelle-draw is een vaardigheid die moet worden geperfectioneerd. Hier is de techniek om te tekenen. Er zijn vijf stappen en hebben elk een heel bewuste doel. Meer gedetailleerde instructies betreffende de quick-draw zijn beschikbaar in de Doe een tactische setje met een pistool artikel. Tenzij je in het assortiment, en zijn in staat om een ​​doel te schieten (tijdens het volgen van al gamma regels) deze praktijk moet worden gedaan met een ongeladen wapen. Als je in staat bent om een ​​doel te schieten na je tekent, kan dit een goede praktiserende zijn. Probeer timing jezelf van je draw naar de eerste goede hit op doel.

 1. 1
  Positie 1: Trek uw steun hand in de buurt van uw lichaam (het aanraken van je maag is een geweldige plek). Uw afvuren kant beweegt boven uw pistoolgreep en weer neer op het aan een goede afvuren grip op het pistool (terwijl in het holster) te krijgen. Laat alle retentie systeem u kan hebben.
 2. 2
  Positie 2: Trek het pistool recht omhoog (voor passieve-retentie holsters, een rechte, stevige ruk nodig is), een paar centimeter uit de holster.
 3. 3
  Positie 3: Draai je pols en lager uw elleboog van uw vuren arm. Deze krijgt het pistool wees naar beneden bereik bij uw doelgroep. Ontkoppel alle veiligheid je hebt. Vanuit deze positie bent u in staat om een ​​zeer nauwe doelgroep (indien nodig) te schieten.
 4. 4
  Positie 4: Beweeg je geweer naar voren recht naar het doel (bezienswaardigheden niveau). Wanneer het pistool gaat je maag, beweeg je steun hand naar het pistool en voor je afvuren hand om een ​​goede afvuren grip op te krijgen.
 5. 5
  Positie 5: Voltooi de motie, breiden afvuren arm om een goede afvuren positie. Houd uw steun elleboog laag (recht naar beneden is het beste).
 6. 6
  Eenmaal in de vuurpositie moet je terug te trekken met uw steun en terwijl vooruit te duwen met je afvuren de hand. Dit creëert "isometrische druk" die de snuit flip controleert en voelde terugslag van het wapen.
 7. 7
  Re-holsteren moet worden gedaan in de tegenovergestelde volgorde. Trek terug naar contactstand 3 sluit, leg je hand op je buik, veiligheid op, draai je je pols en hef je elleboog, duw pistool recht naar beneden in holster en veilig. Zoals eerder vermeld, een tactische herladen voordat je re-holster is een uitstekende keuze en gewoonte om in (te lezen om erachter te komen hoe je een tactische reload doen).
 8. 8
  Als je eenmaal hebt geoefend (perfect, beginnen langzaam!) Tekenen ongeveer 500 tot 1000 keer (geen grap - dat is over hoe lang het duurt voor het proces om procedurele spier-geheugen worden) vindt u zeer snel te tekenen. Beginnen met oefenen tekening en schieten een doel (indien mogelijk).

Vuurposities en deksel en verzwijging

Oefenen afvuren terwijl vatbaar, knielen en terwijl achter deksel is gezond verstand. In een vuurgevecht, mag je niet staan ​​de hele tijd. Crouching is uiterst belangrijk als de dekking die u kunt ervoor kiezen kan uw lengte niet.

 1. 1
  Vatbaar: Je moet oefenen op de grond liggen. U zult merken dat de rij staan ​​uw gezichten heel anders en snelvuur geworden moeilijk te controleren zal zijn. Uw houding op de grond moet zodanig zijn: leg op je buik. Dan rollen iets naar afvuren kant. Plaats uw steun knie en elleboog op de grond. Je zal een beetje opzij, maar je afvuren arm zal volledig gelijk met de grond met je hoofd rustend op het naar beneden de bezienswaardigheden zijn. Dit maakt last-vrije ademhaling en een zeer stabiel platform.
 2. 2
  Crouching: Dit kan je een zeer stabiel platform voor het fotograferen nauwkeurig te geven. Zet uw vuren been achter je en in wezen gaat zitten op het helen van je voet. Uw afvuren knie zal liggen op de grond en je teen. Rust uw steun elleboog op uw steun knie. Je bent in een statief staat (steunvoet, vuren teen en het afvuren van de knie), en je bent in een arrangement waarin u snel kunt bewegen (oefenen periodiek verplaatsen van en naar de hurkende positie).
 3. 3
  Cover en het verbergen: Verbergen achter afdekking in een vuurgevecht lijkt een slim idee, maar denk niet dat je onoverwinnelijk achter de meeste materialen zijn. Er is een groot verschil tussen de "cover" en "verhulling". Objecten zoals auto deuren en wanden mogen alleen dienen u zicht onttrokken je tegenstanders '(verhulling) te houden, maar in de meeste gevallen kogels kan doorboren via deze objecten. Het is meer aan te raden om te zoeken naar iets dat kogels kan stoppen als verberg uw verblijfplaats (cover). Schieten vanuit dekking moet worden gedaan terwijl het blootstellen van zo weinig van je lichaam mogelijk te maken. Als de kap toelaat, niet je lichaam voortdurend bloot aan dezelfde kant.

Tips

 • Tijdens het oefenen voor tactische bereidheid of voor zelfverdediging, moeten de meeste praktijk snelle remise en flash-waarneming in plaats van langzamer tempo sight-opnamen zijn. Afstanden moet 15 yards of minder (verder, en flash zicht schieten onbetrouwbaar).
 • Next: leren om de juiste pistool en kogels te kiezen, en er zeker van te oefenen met je pistool met boren (bijbehorende artikelen).
 • Hoe meer je oefent, hoe beter je krijgt.
 • Altijd onderhouden van uw pistool correct en vaak.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u weet wat er beneden bereik. Kogels kunnen reizen voor mijlen of kan stuiteren en ricochet in onbedoelde richtingen.
 • Alle beoefenen moet worden gedaan op de schietbaan gehoorzamen alle veiligheidsregels, of in een juridische en een eigen locatie met een ongeladen pistool (of u kunt de rondes vervangen met snap-caps).
 • Vuurwapens mag alleen worden geschoten in een veilige en legale locatie. Wees je bewust van de staat en lokale wetten over het gebruik en het vervoer van een vuurwapen en volg ze nauwkeurig. Wetten drastisch veranderen tussen staten en kan veranderen tussen provincies of zelfs steden.
 • Een pistool kan ernstig letsel of zelfs de dood toe te brengen. Zorg ervoor dat u altijd wijzen het pistool in een veilige richting en richt deze nooit op iets wat je niet van plan bent om te schieten.
 • Veiligheid eerst! Vuurwapens zijn zeer gevaarlijk bij onjuist gebruik. Als u niet een ervaren schutter, zorg ervoor om een ​​gecertificeerde vuurwapens instructeur of een zeer ervaren schutter direct toezicht van hebt.
 • Pistolen zijn zelden de beste wapen van keuze voor gevechtssituaties. Geweren en shotguns doen veel meer schade dan pistolen. Pistolen zijn het beste voor doelen op 0-10 yards, jachtgeweren zijn het beste voor doelen op 2-50 yards, en geweren zijn het beste voor doelen op 4-1000 meter.