Wkenl

Hoe je borstspieren en abs te krijgen

Het krijgen van een brede borst en zes pack abs is iets wat iedere man wil winnen, simpelweg omdat het maakt dames smelten, en het kan je majorly helpen op vele, zo niet alle, sportieve activiteiten. Maar het kost tijd om harde nieuwe spieren te krijgen, en eindeloze crunches en push-ups zal niet de truc doen. Volg deze stappen voor het fantastische abs en pecs

Stappen

Hoe je borstspieren en abs te krijgen. Varieer uw oefeningen voor je buik.
Hoe je borstspieren en abs te krijgen. Varieer uw oefeningen voor je buik.
 1. 1
  Varieer uw oefeningen voor je buik. je spieren kan gaan vervelen van het doen van crunches. Doe nieuwe oefeningen om je buikspieren te werken op elke mogelijke plek. Zo kon ik de woodchop, plank en reverse crunch voor een week, en knieën omhoog te doen crunches, Russisch wendingen en side planken de andere week.
 2. 2
  Brace je kern. Bij het tillen van zware gewichten moet je altijd draai je buik naar rug letsel te voorkomen. Het kan ook u op weg helpen om je grote abs en pecs. Ook denk niet dat uit te werken elke dag zal helpen. Je moet altijd minstens een dag rust tussen de trainingen.
 3. 3
  Eet veel eiwitten. Eiwit is de belangrijkste spier bouwer in je eten, dus eet veel, maar niet zoveel dat je koolhydraten, vet en andere lichaamsdelen brandstoffen uitgesneden. Supplementen kunnen helpen bij spieropbouw als goed, als het gebruikt wordt op het juiste moment.
 4. 4
  Doe bankdrukken. Het bankdrukken doen is de beste zet voor het verkrijgen van een sterke borst en weer in combinatie met andere borst gebouw bewegingen zoals flyes, push-ups en pull-overs, het kan je de borst geven u wilt.
 5. 5
  Altijd warm-up en warm neer. Het is essentieel dat je op te warmen en warm neer omdat het helpt je bloed pompen voor de training door het doen van cardio, en het helpt zich te ontdoen van melkzuur na de training door het doen van statische strekt.
 6. 6
  Oh en nog een ding, niet alle andere spiergroepen weglaten, omdat je niet wilt dat een echt gespierde bovenlichaam hebben, maar echt magere benen, zodat elke spier trainen om een volledige goed uitziende lichaam te krijgen met beach body abs en pecs

Tips

 • train je hele kern, niet alleen je bovenste buikspieren
 • rekken
 • Het hebben van een goede houding kan helpen op vele manieren
 • Gebruik altijd een spotter bij het gewichtheffen. Als u een bench press om je borstspieren te bouwen doet, moet u de spieren te werken aan uitputting. Zonder een spotter, je riskeert ernstig letsel, of erger. Je moet iemand zijn die kan pak de barbell als je niet kunt optillen terug op de bar. Want als je het bouwen leren hoe je je borstspieren correct te bouwen, moet je herhalingen doen tot je niet nauwelijks in slagen om de gewichten weer omhoog op de bar.
 • gewichten toe te voegen aan uw crunches zodra ze zijn te makkelijk
 • Met behulp van de sportschool bal kan profiteren veel

Waarschuwingen

 • Hebben altijd een spotter bij het doen van heavy lifts, zoals het bankdrukken