Wkenl

Hoe je comfortabel slapen op een warme avond

Als het buiten warm is en je hoeft geen airconditioning, kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen zijn. Gelukkig zijn er manieren om koel te krijgen en koel blijven lang genoeg voor je om te dutten. Hier is hoe.

Stappen

Hoe je comfortabel slapen op een warme avond. Verhogen luchtcirculatie.
Hoe je comfortabel slapen op een warme avond. Verhogen luchtcirculatie.

Imiteren van airconditioning

 1. 1
  Verhogen luchtcirculatie. Zelfs een hete nacht is normaal gesproken veel koeler dan je lichaam, dus het verhogen van het verkeer zal helpen de warme lucht voeren overtollige warmte van uw lichaam warmer. Zet even een raam te openen of het veilig is om dat te doen. Meerdere ramen op verschillende richtingen te winden toegeven is nog beter. Opzetten van een fan. Grotere fans, vooral plafondventilatoren, verplaatst meer lucht met minder snelheid en lawaai.
 2. 2
  Blazen lucht over ijs. Koop een commerciële zak met ijsblokjes. Leeg de gehele zak in een heel ondiep container (de water bevatten als het ijs smelt) zoals een braadpan. De container van ijs direct voor de ventilator (tussen de ventilator en u) ter hoogte van de bovenkant van het bed. Het ijs gekoelde lucht merkbaar koeler dan de omgevingslucht voor de hoeveelheid tijd die het duurt voor het ijs te smelten zijn - dat is zo lang als het zou duren voor u om in slaap te vallen!
 3. 3
  Gebruik een "ice handdoek." Hang een natte doek met ijsblokjes uit twee stoelen. Richt een ventilator op de handdoek en bij je in bed. Het smeltende ijs zal nat en koel de handdoek en de ventilator die koude lucht blaast op je. Plaats een opvangbak onder de handdoek om het smeltende ijs water op te vangen. U kunt een thread naar de bodem van de handdoek verbinden met de houder, om storende lekke geluid voorkomen.

Koelen van uw lichaam

 1. 1
  Draag koude sokken. Neem een ​​paar katoenen sokken, spoel ze in koud water, wring ze tot ze vochtig en leg ze op. Koelen van uw voeten verlaagt de totale temperatuur van uw huid en lichaam.
 2. 2
  Slapen in een vochtige t-shirt. Tijdens een extreme hittegolf, neem een ​​licht T-shirt, nat het, wring het uit en draag het. Verdamping van het shirt zal helpen om u koel genoeg om te slapen voor een paar uur te houden. Dit is een zeer eenvoudige en milieuvriendelijke wijze van Staying Cool.
 3. 3
  Slapen in een spread-eagle positie. Op die manier wordt warmte niet verzamelen rond je ledematen.
 4. 4
  neem de lakens uit de bovenste helft van je lichaam.
 5. 5
  Slaap naakt. Merk op dat veel mensen niet eens over de effectiviteit van deze werkwijze. Sommigen beweren dat het koelt je naar beneden. Anderen beweren dat het maakt je zweet blijven op u of uw lakens en maakt je minder comfortabel.
 6. 6
  Slapen beneden. Warme lucht stijgt, dus het is koeler in de lagere niveaus van het huis.
  • Als je een luik naar de zolder of zolder, laat het 's nachts open. Dat zal de warmte gevangen in het huis heerlijk tot rust kunt geven, omdat warme lucht stijgt.
 7. 7
  Neem een koele, bad, of veeg je lichaam naar beneden met een koel washandje. Zonder jezelf volledig drogen, hop in bed, en laat de lucht drogen je langzaam. Dit zal u koel te houden voor een lange tijd, waardoor u in slaap te vallen. Als een douche of bad is geen optie, splash koud water op je hoofd, en geniet van uw handen en voeten in het koele water, indien mogelijk. Je hoofd, handen en voeten zijn uw "radiatoren" en je zal sneller voelen koeler door te focussen op die gebieden. Merk op dat deze methode tijdelijk is, en meer psychologisch klinken dan fysiologisch nauwkeurig, als een koude douche uw lichaam poriën, die op de lange termijn zal je lichaam te verwarmen zal sluiten. Veel mensen ontwikkelen huiduitslag als gevolg van hitte. Toepassing talkpoeder over het hele lichaam na het douchen om het lichaam koel te houden en huiduitslag voorkomen. Er zijn een aantal speciale talkpoeders beschikbaar, zoals douche te douchen of een stekelige warmte poeder.
 8. 8
  Bevochtig je gezicht. Gebruik een vochtige doek of een handdoek om je gezicht of armen nat. Ga voor een fan, of blazen lucht (terwijl je nog vochtig). Deze methode werkt snel en gemakkelijk. Het werkt als uw natuurlijke zweet, maar op een snellere en grotere schaal.
 9. 9
  Run je polsen onder de koude kraan. Uw polsen en de binnenkant van je arm zijn gebieden waar je bloed stromen die het dichtst bij het oppervlak van je lichaam. Loopt ze onder koud water voor een minuut zal uw bloed afkoelen, waardoor je hele lichaam koeler.

Het afkoelen van de bed

 1. 1
  Slapen op een verhoogd bed. Een schorsing van het type bed laat koellucht u te bereiken en zelfs doorstromen van onderaf. Probeer een hangmat of een kinderbedje, ook wel bekend als een campingbedje. Een kinderbedje, aan alle zijden, staat vrij, zal niet kantelen, en zakt minder dan een hangmat.
 2. 2
  Afkoelen uw bovenste vel. Bevochtig een laken of handdoek die groot genoeg is om je te dekken met koud of koud water, en wring het of loopt het door het centrifugeren op een wasmachine totdat het blad is vrij vochtig maar niet kletsnat. U kunt ook gebruik maken van een spray fles water naar de bovenste vel spuiten totdat het vochtig maar niet inweken. Plaats de droge handdoek of laken op je bed onder je lichaam en gebruik de natte plaat als je deken. De vochtige deken zal je koel te houden en als je een fan aan de voet van uw bed toe te voegen, zal het koelend effect nog groter zijn.
 3. 3
  Slapen op een stro of bamboe mat. Deze zijn niet te behouden lichaamswarmte en zijn koel de hele nacht lang. Ze zijn relatief goedkoop en kan gevonden worden in Chinatown of op de Aziatische markten.
 4. 4
  Probeer boekweit kussens of futons. Deze zijn niet te behouden lichaamswarmte en koel aanvoelen hele nacht lang.
 5. 5
  Slapen met "ijsblokken." Het proces mensen gebruikt om te slapen met warm water flessen of bedwarmers keren - ijsblokken toe te voegen aan je bed, die zal smelten gedurende de nacht en afschrikken koele lucht. Hier is hoe het te doen zonder een puinhoop:
  • Hier krijg je een paar blokken van "blauw ijs," normaal worden verkocht in supermarkten. Dit is een rechthoekig plastic blok met een niet-giftige chemische stof die bevriest bij lagere temperaturen dan ijs, en blijft langer koud. Indien mogelijk, krijgt de grotere blokken. Vries ze in de vriezer gedurende de dag en neem ze met je naar bed 's nachts. Ze krijgen niet vochtig toen ze smelten - de chemische blijft binnen. Zet elk blok in een sok of iets, dus het zal niet het gevoel zo koud, en het zal langzamer smelten. Als u warm voelen, legde een hand of voet op een blok, of opkrullen naast een paar. Je zult al snel voelt koeler.
  • Of, gewoon relaxen of te bevriezen een plastic fles water.
  • Breng een zachte ijslaag naar bed. U kunt kopen "sinus packs" of "thermische mouw" in de meeste supermarkten. Deze zijn veel zachter dan de blauwe ijs kompressen en krijgen niet helemaal zo koud (de blauwe gel die kan je ice-burn geven). Slip een koude sinus pak onder je nek of een koude thermische huls over je arm. Afkoelen van de achterkant van je nek helpt het koelen van de rest van je lichaam naar beneden ook.
  • Maak een rijst sok en plaats het in de vriezer en laat het daar ten minste twee uur. Wanneer u in, breng de zak met u om te gebruiken als een koele kompres. Probeer het onder je kussen dus het is leuk en cool als je het over spiegelen. U kunt ook het binnen de kussensloop of in uw kussen als het een opening met ritssluiting.
  • Maak een cold pack. Plaats wat afwasmiddel in een afsluitbare zak stijl container. Vul alleen ongeveer 1/4 van de tas ruimte met zeep, en plaats het in de vriezer. De zeep niet verhardt, maar houdt de koude temperatuur langer dan ijs en / of het blauwe ijs containers. Als je eenmaal klaar voor gebruik zijn, plaatst u in een kussensloop of vouw in een handdoek. Dit maakt het mogelijk verschillende opties voor plaatsing. Omdat de verpakking is niet vast, het zorgt voor veelzijdigheid en comfort.
 6. 6
  Koel uw kussensloop. Zet uw lakens, deken, en slopen in diepvrieszakjes en zet in de vriezer hele dag. Dit kan ook helpen om sneller in slaap vallen, verder te verminderen van uw blootstelling aan de ongemakkelijke hitte.

Tips

 • De optimale slaap temperatuur verschilt per persoon, maar meestal ligt ergens tussen de 60,8 en 68 graden Fahrenheit (16 - 20 graden Celsius).
 • Slapen met slechts een lichte blad en een ventilator blaast op je lichaam (niet het hoofd) en die zelfs kan helpen.
 • Vergeet niet, warmte snelste verlies je door je ledematen, zoals uw voeten. Op zeer hete nachten, vermijd het dragen van sokken. Het zal je aanzienlijk koeler te maken. Op dezelfde manier kunt u ook warmte verliest uit je hoofd, zodat je haar nat te houden.
 • Probeer te slapen op de top van de covers op deze manier zul je koeler.
 • Het is een gangbare praktijk om uw kussen omdraaien naar de andere kant. Veel mensen vinden de koelte comfortabel.
 • Het soort materiaal dat je slaapt in en op zal invloed hebben op hoe heet je krijgt. Poreuze materialen beter ademen en zal u helpen om te voorkomen dat je plakkerig. Lichte katoenen stoffen ademen goed. U kunt ook proberen katoenen stoffen, die vocht weg van de huid trekken en droogt zeer snel. Doe een online zoektocht naar wicking pajams, wicking nachtkleding. U kunt ook proberen wicking beddengoed zoek naar temperatuurregulerende lakens, dekbedden, kussens en matras kussentjes.
 • Zet een koele doek op je voorhoofd.
 • Leg een vochtig washandje over je gezicht.
 • Nog een andere optie is om een grote krachtige ventilator, zoals men op zijn minst 16 "krijgen in diameter en zet het naar buiten gericht in een raam in een andere kamer dan waar u slaapt inch Dan, sluit alle andere vensters in het huis, behalve de men de ventilator is in, en waar mensen slapen in de buurt. De ventilator wordt hete lucht uitlaat uit het huis of appartement en maak een vacuüm, dat zal trekken in de koelere nachtlucht van buiten door de open ramen waar mensen slapen. Prop de deuren in de slaapkamer (s) enigszins naast de jouwe openen, om een ​​pad voor de lucht te creëren om te migreren. Dit is veel effectiever dan het hebben van een luide ventilator blaast dezelfde warme kamer-luchttemperatuur terug bij u. Dit, natuurlijk, veronderstelt het is 's nachts, en dat het is beduidend koeler buiten dan overdag, wanneer uw huis opgewarmd te worden. Als je een heleboel mensen slapen of u wilt meer luchtstroom, krijgt een meer krachtige ventilator, of zet een andere uitlaat fan geconfronteerd een ander open venster.
 • Houd de deur van uw slaapkamer geopend, zodat er een goede luchtcirculatie van andere kamers. Houd in gedachten dat dit niet kan het verbeteren van uw conditie als uw huis, appartement, etc. is dezelfde temperatuur of heter dan uw slaapkamer.
 • Krijgen lichtere dekens, en neem de lakens van je bed.
 • Voor sommige mensen, die je gedachten af ​​van de hitte (bijvoorbeeld televisie kijken of een boek lezen) kan soms helpen om het te negeren.
 • Als je een kelder krijgt een deken voor de vloer en slapen daar.
 • Delen van het lichaam grote hoeveelheden bloed loopt door voortdurend, de nek vooral. Wikkel een koude, natte handdoek om je nek. Het zal zich ongemakkelijk voelen op het eerste, maar uiteindelijk zal je koeler voelen.
 • Als je een waterbed, zet de verwarming op het water bed. Ga liggen op de oppervlakte van het water bed. Zelfs als het bed, en op 85 ° F (29 ° C), het lichaam is 98 ° F (37 ° C), en de warmteoverdracht voor direct contact is ongeveer 100 keer groter dan bij convectie. Wees ervan bewust dat de temperaturen ingesteld onder 85 ° C kan leiden tot onderkoeling bij langdurig contact.
 • Als je gordijnen gemaakt van een licht materiaal, zoals mousseline of netto, week ze in water (of zet ze door de wasmachine en rehang hen). Elke wind helemaal die waait door je raam zal onmiddellijk worden enorm koeler.
 • Bevochtig een haarband. Wring het uit en zet het op als je gaat naar bed.
 • Zet babypoeder over je bed. Babypoeder helpt je af te koelen. U kunt zelfs babypoeder in je shirt of broek voor het slapen gaan.
 • Houd een glas ijskoud water in de buurt van uw bed, zodat in het geval dat je wakker wordt warm en ongemakkelijk, kunt u gemakkelijk weer afkoelen zonder te hoeven opstaan.

Waarschuwingen

 • Uitgaven veel tijd in de directe ontwerp van een fan kan ernstige veroorzaken uitdroging.
 • Een bad of douche die erg koud is mogelijk niet geschikt voor mensen met diverse medische aandoeningen. Om veilig te zijn, neem een ​​koele of licht warme douche.
 • Het verlagen van de temperatuur van een waterbed kan ernstige veroorzaken onderkoeling.
 • In slaap vallen nooit in het bad. Verdrinking of onderkoeling kan optreden als gevolg.
 • Zorg ervoor dat de ventilator niet vallen in een vloeistof, omdat het een elektrische schok kunnen veroorzaken.
 • Wees voorzichtig dat u de ventilator en het snoer op een hoger niveau dan het smeltende ijswater-u niet wilt een elektrische ongeval te houden.
 • Als je lang haar hebt, hebben niet de ventilator heel dicht bij je als je haar kan raken in de ventilator. Misschien zet de ventilator aan de voet van uw bed of op een nachtkastje.
 • Als je een ijsblokje in je mond probeer het geheel niet te slikken wordt het een schokkende gevaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Zak met ijsblokjes
 • Ondiepe container
 • Fan
 • Zout water
 • Water
 • Deken of Sheet
 • Kussen
 • Mogelijk vochtige shirts of sokken