Wkenl

Hoe je computer meditatie doen

Een geleide meditatie terwijl het nemen van een pauze van het werken op de computer is een snelle manier om ontspanning te vinden. Door middel van eenvoudige yoga bewegingen geassocieerd met positieve zinnen, kunt u oplossen innerlijke blokkades en laad je geest positief. Get vrede, macht, liefde en geluk in vijf minuten.

Stappen

Hoe je computer meditatie doen. Vind vrede in het gebed met je god.
Hoe je computer meditatie doen. Vind vrede in het gebed met je god.
 1. 1
  Vind vrede in het gebed met je god.
 2. 2
  Stuur licht of bidden voor ( geluk, vrede, liefde) om alle wezens: ".. Ik stuur licht om... (naam) Mogen alle mensen gelukkig zijn Moge de hele wereld gelukkig zijn."
 3. 3
  Begin met dien verstande dat deze computer meditatie is gericht op mensen van alle religieuze denominaties en het kan ook worden beoefend door atheïsten. Gebruiken of aanpassen van de zinnen die voor u werken. U kunt ook herformuleren de mantra's en maakt ze geschikt voor u. Je kunt God op je eigen manier te definiëren als een opperwezen of als een kosmische kracht of levenskracht. U kunt de mantra "Om God" weglaten als het niet past voor jou. Daarom is het aangeraden dat de rest van het artikel te lezen in dit licht.
 4. 4
  Verbind jezelf met de verlichte (heiligen) of god (of andere entiteit) zeggen: "... Om alle verlichte meesters Om God ik smeek om leiding en hulp op mijn weg"
 5. 5
  Krijg innerlijke vrede. Zeggen: ". Ik neem de dingen zoals ze zijn ik vloeien positief met mijn leven."
 6. 6
  Rust je geest. Spreken (of denken) een minuut de mantra: "Om Shanti Om Vrede.".
 7. 7
  Probeer gericht op vreedzame gedachten en vermijd denken van de stressvolle gedachten
 8. 8
  Ontspan.
 9. 9
  Zoek een positieve zin. Spreek het dan. Bijvoorbeeld: "Mijn positieve zin is...":
  • Ik ga vooruit met liefde, vrede, geluk en kracht (kracht, energie). Wees een overwinnaar in je leven. God (of een andere entiteit) zegene u. (Dit is een voorbeeld van een mogelijke positieve zin).
 10. 10
  Linger. Tot slot is het goed om te blijven hangen in de ontspanningsruimte voor bepaalde tijd. In deze laatste fase, ontspanning ontvouwt zijn helende (harmoniserende) effecten.

Tips

 • De essentie van spiritualiteit is het opbouwen van innerlijke kracht, vrede, liefde en geluk. Je innerlijke energie kan worden gewekt door positieve visualisaties in verband met mantra's (positieve uitspraken, gebeden).
 • Innerlijke rust ontstaat als je je geest te laten rusten. Voor dit doel, gebruik eerst de mantra "Om Shanti. Om de vrede." Focus alleen op vreedzame gedachten

Waarschuwingen

 • Op het spirituele pad, je bent pas succesvol als je altijd handelen in nauwe verbinding met je persoonlijke waarheid en met een goed gevoel voor jezelf. Oefen de computer meditatie dan ook, zodat het past voor u persoonlijk en is goed voor je.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer en zitting