Wkenl

Hoe je computer yoga doen

Hoe worden je spieren nu voelt? Neem een ​​kleine pauze. Doe computer yoga. Het is heel eenvoudig, en u zult worden versoepeld in slechts een paar minuten. Computer yoga helpt om de spanning gevoeld in je lichaam op te lossen. Het zal kalmeren je geest door middel van meditatie en zelf-vragen. Computer yoga is de beambte en writer's antwoord op positief blijft door de dag, idealiter, het beoefenen van yoga computer dagelijks zal u helpen om in uw dagelijkse routine positief blijven.

Stappen

Hoe je computer yoga doen. Beweeg je schouders, zodat alle spanningen op te lossen.
Hoe je computer yoga doen. Beweeg je schouders, zodat alle spanningen op te lossen.
 1. 1
  Beweeg je hoofd en denk dat de mantra "OM" in je hoofd. Draai je hoofd naar links en rechts. Vooruit en achteruit.
 2. 2
  Beweeg je schouders, zodat alle spanningen op te lossen. Vind de manier die het beste werkt voor jou. Ga vooruit en beweeg een andere richting in. Beweeg met uw ellebogen en denken "Om, Om, Om..." En een andere richting in. Denken "Om".
 3. 3
  Beweeg je naar rechts en links. Het hoofd ook. Denken "Om, Om, Om..." in uw wervelkolom.
 4. 4
  Beweeg je voeten op de grond. Zeggen: "Om" in je buik, in je benen, in je voeten en in de aarde. Concentreer je op de hele aarde en denken de mantra "Earth".
 5. 5
  Masseer uw lichaam van top tot teen. Houd je handen samen boven je hoofd, wrijf de handpalmen, de hemel boven je visualiseren en zegt de mantra "Hemel". Voel het licht dat naar beneden komt. Masseer het licht in je gezicht, je ogen, je oren, je hele lichaam en denken "Light, Light..." Vul jezelf met licht. Beweeg je voeten, vul het licht in de aarde en denken, "Light...".
 6. 6
  Beweeg je hand en licht stuurt naar uw dierbaren en voor alle mensen. Zeggen: "Ik stuur licht om... Mogen alle mensen gelukkig zijn. Moge de hele wereld gelukkig zijn."
 7. 7
  Wrijf je handpalmen tegen elkaar. Denk aan de verlichte meesters en zeggen: "Om, al verlichte meesters, please help me op mijn manier." Nu kunt u een vraag stellen. Denk na over je leven. Wat zijn je doelen? Wat is uw manier? Hoor het antwoord in jezelf. Voel je het antwoord binnen. Wat is het antwoord?
 8. 8
  Leg je handen op je benen of je buik. Maak je geest te kalmeren en denk dat de mantra "Om" in je hoofd, je borstkas, je buik, je benen, voeten, op de aarde en in de hele kosmos. "Om Om Om Shanti Om Vrede Om Vrede Om Shanti Om de vrede..."
 9. 9
  Stop je denken voor een minuut. Gewoon zitten. Denk niet.
  • Wat heb je te nemen in je leven? Neem het.
  • Wat is je positieve zin nu? Wat helpt je om positief te blijven door je dag en je leven? Bijvoorbeeld: "Mijn positieve zin is: Ik ben optimistisch ik mijn weg volgen met optimisme.".
 10. 10
  Veel plezier..!

Tips

 • Hij vroeg een yogi, als hij wist een yoga-pad voor hem en zijn vrouw. De yogi adviseerde Camaripa om zijn beroep te maken om zijn spirituele pad. Camaripa gevraagd hoe hij het moet doen. De yogi antwoordde dat hij eerst moest de doelen te herdefiniëren in zijn leven. Camaripa kon niet leven als een vrij Yogi. Maar hij kon elke ruimte te gebruiken in zijn baan om zijn innerlijk geluk te ontwikkelen. Naar buiten toe, dient hij op te leven als voorheen. Maar van binnen, hij en zijn vrouw moet leven als yogi's.
 • Een geestelijk mens werkt voor zijn innerlijk geluk en de liefde in de wereld. Hij zorgt goed voor zijn lichaam en zijn gezondheid. Maar zijn geest is vooral bezig met het geluk van zijn medemensen. Via deze methode, het ego oplost en de yogi groeit naar het licht.
 • Camaripa en zijn vrouw aan yoga uit deze tijd op, van 's morgens tot' s avonds. Zij begonnen de dag met een gebed tot de verlichte meesters. Zij vonden een positieve visie voor de dag. Ze eindigde de dag met een meditatie. Gedurende de dag namen ze zo veel kleine pauzes, dat hun geest bleef positief. Ze voegde er zoveel spirituele praktijken in hun dagelijks leven dat hun spanningen groeiden minder en minder.
 • Een normaal mens werkt voor zijn ego. Hij werkt voor zijn plezier, zijn carrière, voor wereldse rijkdom en erkenning. Op deze manier versterkt hij zijn ego en toegestaan ​​in meer en meer spanning als gevolg van de algemene stress te leven. Hij verbruikt zijn innerlijke energie in de loop van het leven.
 • Zij leefden als karma-yogi's voor het doel van een gelukkige wereld. Ze werkte voor de vrede en de liefde in de wereld. Na twaalf jaar, hun verlichting energie wakker en vulde ze met licht. Ze woonden in God en het licht werkte via hen. Nu hadden ze zoveel macht dat hun werk bijna werd gedaan door zelf. Hun lichaam werkten, hun geest zat te denken en de ziel rustte in gelukzaligheid. Ze woonden in de eenheid van meditatie en actie. Work is blij, als het gebeurt van god (eenheid), vrede en liefde.
 • Een inspirerend verhaal: Camaripa was schoenmaker. Hij en zijn vrouw moest werken van 's morgens tot' s avonds om genoeg geld te verdienen om te leven. Na vele jaren van dagelijkse inspanning Camaripa moe van zijn leven als werknemer. Hij verlangde naar een rustige, ontspannen en gelukkig leven.

Waarschuwingen

 • Niet te veel werk. Niet te veel rusten. Vind uw persoonlijke balans om gezond en gelukkig te blijven. Doe wat spirituele oefeningen elke dag. Doe Computer Yoga elke dag en de dag zal de jouwe.