Wkenl

Hoe je de gelukkigste brengen u

Stiekem een ​​kijkje op zes onthullende bouwstenen om u te helpen een solide en gelukkig stichting opgericht. Krijgen deze zes dingen in beweging in je leven en je zal verrekening krachtige keten reactoren die u zal toestaan ​​om te genieten van meer geluk, liefde, vreugde en overvloed in je leven!

Stappen

Hoe je de gelukkigste brengen u. Wonen in het huidige moment.
Hoe je de gelukkigste brengen u. Wonen in het huidige moment.
 1. 1
  Geloof in jezelf. Weet wie je bent. Streef ernaar om jezelf te houden voor al uw unieke, bijzondere en onderscheidende kwaliteiten. Omarm je recht om gelukkig te zijn. Neem contact op met alle kleine, domme en wezenlijke dingen die je glimlach. Ze zijn uniek te maken. Je hebt je eigen gelukzaligheid steunsysteem diep in je.
 2. 2
  Worden geopend. Probeer nieuwe dingen. Ontdek meer mensen, plaatsen, ideeën en activiteiten die vreugde en je amuseren. Er is geen einde aan het aanbod van prachtig, mooi, aangenaam, verhelderend, rustige en opwindende ervaringen te wachten in de coulissen met je dansen. Speel met de mogelijkheden en openstaan ​​voor het vinden van nog veel meer geluk, dat is van u persoonlijk.
 3. 3
  Wees actief. Actief op zoek naar geluk en neem kleine acties om u te ondersteunen. Als je honger had, zou je op zoek gaan naar voedsel. Tot en tenzij je opstaat, beslissen wat u wilt uw geluk te vervullen en actie te ondernemen om het te brengen in je leven, zal je blij honger niet worden verzadigd.
 4. 4
  Wees met anderen. Mensen zijn krachtige magneten die kunnen helpen trekken je in de richting van uw visie voor geluk. Zoek mensen die je gezond liefdes delen. Deel klein geluk wonderen en zegeningen die pop-up om je heen dagelijks. Worden opgewonden wanneer vrienden en familieleden om je gelukkig te voelen. Vier het met hen! Het meer geluk je geeft, hoe meer je zal ontvangen. Zie de oneindige mogelijkheden van het zoeken, delen en verspreiden van geluk.
 5. 5
  Wees alert. Wikkel alle bovenstaande B's met een boog van aandacht. Kennen elkaar en elk gevoel, actie en reactie dat voelt goed en ondersteunt u. Wees bewust om meer toe te voegen in je leven. Het meer geluk je bereid bent om toe te voegen zijn, hoe meer het verbindingen en zinkt diep in je ziel.
 6. 6
  Wonen in het huidige moment. Wanneer u woont in het huidige moment, in plaats van zorgen te maken over de toekomst en die dingen die je niet kan controleren, kunt u zich richten op die ervaringen en persoonlijke relaties die brengen u het meeste plezier, hoe klein ook.

Tips

 • Denk aan iedereen het geluk als een rentedragende bankrekening: hoe meer je aandachtig aandeel, hoe groter de samengestelde waarde die u zal ontvangen. Investeren in het geluk van anderen en inwisselen onbetaalbaar rendement voor jezelf, als goed.
 • Denk aan uw geluk als een rentedragende bankrekening: hoe meer je aandachtig verzamelen en deponeren, hoe groter de samengestelde waarde. Investeer in eenvoudige genoegens en inwisselen onbetaalbaar rendement.

Waarschuwingen

 • Zorg dat je altijd jezelf zijn, ongeacht wat. Alleen maar omdat iemand anders gelukkig is betekent niet dat je zal blij zijn als je in plaats daarvan gedragen als hen. Proberen om iemand anders te zijn zal je leiden tot ongelukkig plaats, maar u kunt voorbeelden van andere mensen het leven te nemen en daarop voort te bouwen.