Wkenl

Hoe je de verschillende shots te spelen in cricket

Dit artikel is een how-to van de verschillende soorten schoten in cricket. Dit zijn slechts de basis schoten, er zijn meer complexe schoten om te leren als je eenmaal zijn gevorderd van deze degenen.

Stappen

Hoe je de verschillende shots te spelen in cricket. Voorkomen dat de bal van het raken van het wicket (die zou resulteren in de batsman zijn uit).
Hoe je de verschillende shots te spelen in cricket. Voorkomen dat de bal van het raken van het wicket (die zou resulteren in de batsman zijn uit).

Er zijn veel schoten in cricket, zoals:

 1. 1
  • Cover-aandrijving: Dit wordt geraakt aan de buitenspelval niet met kracht, maar met pure topkwaliteit, dus dit schot vergt veel oefening.
  • Rechte aandrijving: Dit schot is ook een beetje zoals de Cover rijden, maar het wordt geraakt direct terug naar de bowler. Het kan geraakt hetzij in de lucht of op de grond.
  • Been oogopslag: Dit schot is geraakt aan het been kant met een aantal middelgrote macht, maar het grootste deel van de macht moet komen van de pols, want we moeten onze pols verdraaien tijdens het spelen van dit schot.
  • Pull shot: Dit vereist de beweging van de heupen en veel macht en dit kan de bal sturen ver in de lucht naar het been kant met een horizontale vleermuis.
  • Snijd schot: Dit schot raakt de bal aan de weg kant met een horizontale vleermuis.
  • Defense: Dit is niet een schot is slechts een aanraking omdat we niet echt gebruik dit schot voor het raken van het is gewoon voor een verblijf in de plooi. Je moet goed kijken naar de bal en vervolgens blokkeren van het raken van de wickets.
  • Forward Defense: dit schot gespeeld moet worden door het nemen van een grote stap voorwaarts, moet de slagman de bal te blokkeren met een voorwaartse defensieve schot.
  • Achteruit Defense: Dit schot moet worden gespeeld door bewegen terug op je rug been en wachten op de bal en dan duwen de bal op de grond.
  • Hook Shot: Dit schot is vergelijkbaar met de trekkracht schoot het echter wanneer de bal is ongeveer hoofdhoogte. Het is een horizontaal schot richting het been kant.

Batting vaardigheden

Gezien de doelstellingen van het slaan, moet een goede batsman goede hand-oog coördinatie, reflexen, kracht, loopsnelheid, gezond oordeel, en natuurlijk kennis van cricket regels en een goed begrip van cricket strategie en tactiek te bezitten. Dit zijn de basisvaardigheden voor het slaan:

 1. 1
  Voorkomen dat de bal van het raken van het wicket (die zou resulteren in de batsman zijn uit).
 2. 2
  Vermijd geraakt in de benen door de bal voor de wicket (wat kan leiden tot de batsman wordt uitgevoerd door been vóór wicket).
 3. 3
  Vermijd het geven van vangsten aan elke veldspelers op het veld (die zou resulteren in de batsman wordt betrapt).
 4. 4
  Vermijd de rand van de bal naar de wicket-keeper (die zou resulteren in de batsman achter gepakt te worden)
 5. 5
  Niet geraakt door de bal op een manier die schade kunnen veroorzaken.
 6. 6
  Sla de bal met de knuppel met nauwkeurige plaatsing, timing en kracht om de veldspelers op het veld te voorkomen.
 7. 7
  Beoordelen wanneer het veilig is om een run te nemen, en neem de run.
 8. 8
  Wanneer u sloeg de bal proberen en raakte het in het midden van de vleermuis. Dit zal de meeste macht te geven want het is het dikste deel van de cricket bat.

Blokkeren

Een blok schot is meestal een zuiver defensieve schot om de bat tussenbeide voor de wicket om de bal te voorkomen raken van de wickets. Het kan ook worden gebruikt om de bal te houden in de buurt van het wicket of om de bal te verplaatsen naar een gat in close-in fieldman, zodat de wicket-keeper, bowler en fieldsmen de bal kan afhandelen en proberen een run-out voordat de batsman kan run een snelle single. Dit schot heeft geen kracht achter het, meestal gespeeld met een "zachte" bottom-handgreep en alleen maar de bal richting het wicket voorkomt. Een afgespeeld op de voorvoet blok staat bekend als een voorwaarts defensieve en een gespeeld op de achterste voet blok een zogenaamde achterwaartse defensieve

Schakelen hit

Een schakelaar hit wordt neergeschoten door Kevin Pietersen ontdekt in 2008, en slechts een keer gebruikt, door Pietersen zelf. In dit schot, een batsman verandert zijn handigheid en houding om een ​​standpunt in het spiegelbeeld van zijn traditionele handigheid te nemen, terwijl de bowler wordt uitgevoerd in aan kom. Als afhandelen team de plaatsing van veldspelers niet kunt veranderen, terwijl de bowler is in zijn aanloop, de veldpartij is in feite het verkeerde been met de veldspelers uit positie. Dit schot 'legaliteit werd bevestigd door het Internationaal Strafhof in 2008.The shot is riskant, omdat een batsman is minder bedreven in de andere handigheid en heeft meer kans om een ​​fout te maken in de uitvoering van zijn schot.

Tips

 • Gebruik een goede vleermuis als je hebt en als je een beginner bent gewoon oefenen met een tennisbal dan na gebruik van een cricket bal.
 • Oefenen dagelijks kan zeer nuttig zijn als u zult verbeteren.
 • De manier waarop je de vleermuis te houden is ook belangrijk, als je rechtshandig bent batsman gebruik uw linkerhand om de vleermuis te houden gebruik stevig vast dan je rechterhand voor het veranderen van richting.
 • Kijk Sachin Tendulkar of Mahela Jayawardena spelen. Ze kunnen elk schot te spelen in het boek. U kunt veel leren door naar ze te kijken.

Waarschuwingen

 • Deze tips zijn nuttig voor beginners, maar dit betekent niet dat je begint te spelen erg leuk.
 • Niet meer dan stress jezelf.
 • Voel je niet slecht als je niet goed speelt gewoon de praktijk.
 • Niet veel geld uitgeven voor een vleermuis als je een beginner bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Bat
 • Bal
 • Ruim genoeg plek om te spelen.
 • Hekje