Wkenl

Hoe je dringende medische informatie te behouden

Een noodsituatie kan gebeuren op elk moment. De belangrijkste doodsoorzaak voor mensen onder de leeftijd van 44 jaar in Europa is nood trauma. Daarnaast is in het Europa alleen al wordt geschat dat 98.000 mensen sterven jaarlijks aan vermijdbare medische fouten. Geef jezelf een sterk verbeterde kans op het vermijden van het worden een statistiek door het opstellen van informatie op voorhand dat u onmiddellijk uw medische behoeften verklaart voor first responders aanwezig om u, informatie die belangrijk kan zijn tijdens de "gouden uur" (de kleine kans om te draaien de kans op overlijden door middel van snelle medische behandeling). Dit artikel biedt een snelle en eenvoudige handleiding voor het houden van een beknopte maar vitale set van informatie, zowel op uw persoon, evenals in een zeer duidelijke en toegankelijke plaats, die kunnen helpen first responders uw leven redden in de situatie waarin u niet in staat om te spreken zijn voor jezelf.

Opgemerkt moet worden dat, hoewel dit artikel is geschreven voor degenen die woonachtig zijn in de Europa, de elementen van de lijst moet u helpen om een ​​goede lijst samen te stellen, ongeacht waar u woont wereldwijd.

Stappen

Hoe je dringende medische informatie te behouden. Bereid een snelle medische gegevens lijst op de manier die het meest maximaliseren van uw kansen op het krijgen van een goede behandeling.
Hoe je dringende medische informatie te behouden. Bereid een snelle medische gegevens lijst op de manier die het meest maximaliseren van uw kansen op het krijgen van een goede behandeling.
 1. 1
  Bereid een snelle medische gegevens lijst op de manier die het meest maximaliseren van uw kansen op het krijgen van een goede behandeling. Bevatten de essentie van dringende medische informatie die nodig is door medisch personeel. Zet de informatie op een plaats die gemakkelijk wordt ontdekt toen er hulp komt, zoals een pocket kaart. Daarin moet u de lijst:
  • Alle medicijnen inclusief OTC-preparaten. Dit is zeer belangrijk. Sommige medicijnen kunnen drastisch veranderen de loop van uw behandeling. Zorg ervoor dat dit gedeelte is volledig en nauwkeurig! Bevatten namen en doseringen.
  • Medische aandoeningen, zoals diabetes, hartaandoeningen, enz.
  • Informatie Doctor's en contactpersonen voor noodgevallen. Als ze contact moeten ze gemakkelijk toegang hebben tot specifieke informatie.
  • Voorafgaand geschiedenis gezondheid redenen voor het niet gebruiken van bepaalde methoden om u te helpen.
  • Naam, leeftijd, en geslacht. Dit klinkt misschien gek, maar in het geval van een ernstig trauma of brandwonden, kan dit niet onmiddellijk duidelijk.
  • Hoe je een behandeling boven de andere te kiezen. Dit omvat transplantaties, pacemakers, interne implantaten, zwangerschap, toevallen, nierfalen, enz.
  • Medicatie allergieën. Als u allergisch bent voor penicilline bent, enz.
  • Verleden chirurgische geschiedenis. Afhankelijk van de aard en termijn van de operatie, kan het belangrijk zijn voor de hulpdiensten artsen kennen.
  • Omvatten uw immunisatie geschiedenis.
  • Allergieën, gevoeligheden, dieet beperkingen Dit is ook erg belangrijk, vooral als deze allergieën zijn geen drugs. Nogmaals, zorg ervoor dat dit gedeelte is volledig en nauwkeurig!
 2. 2
  Identificeer uw primaire zorg arts, of PCP. Onder de naam van de arts, adres en alle telefoon / faxnummers die u hebt voor hem / haar. Uw arts zal verwachten dat ze zullen worden gecontacteerd in zo'n geval, maar hen te laten weten dat u dit samen is altijd een goed idee.
 3. 3
  Waar ze terecht moeten vragen rijzen over uw wensen. Familieleden, arts, enz. moeten worden gecontacteerd als u een transfusie, bediening, enz. noodgevallen contact (s) nodig. Uw echtgenoot, broer, zus, ouder, kind, iemand die u vertrouwt genoeg om als eerste te weten over uw conditie, want dit zal waarschijnlijk de eerste persoon die de ER contacten. Natuurlijk, moet u laat de persoon weten dat ze op deze lijst, en indien mogelijk, geef ze een kopie van deze informatie. Specifiek gesteld als deze persoon wordt genoemd in een Duurzame Volmacht of Advanced richtlijnen.
  • Geavanceerde richtlijnen Dit is net zo belangrijk voor uw dierbaren als het is voor u. Dit is een moeilijke kwestie voor de meeste mensen om te gaan met wanneer ze alle tijd die ze nodig hebben om erover na te denken. Het kan allemaal, maar onmogelijk om helder te denken tijdens medische noodgevallen. Als uw wensen duidelijk aan uw familie zijn gemaakt en bewaard in het schrijven, het zal het gemakkelijker maken voor uw gezin en uw artsen maken. Zij zullen hebben uw wensen goed gedocumenteerd en kunnen dus meer betrouwbaar te houden aan hen, en zij zullen weten wat uw wensen van tevoren en zal niet moeten beslissen voor u in zo'n moeilijke tijd.
 4. 4
  Houd de lijst informatie kort, maar zo gedetailleerd mogelijk. Hoewel er geen tijd om te lezen je hele levensverhaal, worden de details belangrijk zijn.
 5. 5
  Houd de informatie op uw persoon te allen tijde. Immers, deze informatie is van weinig nut als artsen, paramedici, en EMT geen directe toegang tot het niet in het geval van een noodsituatie. Hier zijn een aantal manieren om het te houden dicht bij u:
 6. 6
  Een eenvoudige manier is het afdrukken van een pagina uit op uw computer thuis met alle nodige informatie en ofwel:
  • Houd een print-out van de informatie in uw portefeuille / portemonnee. Maak het credit card of visitekaartje formaat, of vouw het in te passen.
  • Zet het bestand op een kleine sprong schijf of andere gegevensdrager die op uw persoon wordt bewaard. Dit kan praktischer voor ouderen of chronisch zieken, wier medische geschiedenissen / informatie erop te uitgebreid om een ​​eenvoudig vel papier fit te zijn. In het laatste geval, alleen weet echter dat fancy elektronica zijn niet altijd te gaan om behulpzaam te zijn bij het in de hitte van het moment, of wanneer afstand wordt behandeld, en het hebben van papieren back-up is zeer verstandig.
  • Waar uw informatie is, moet ze duidelijk worden geëtiketteerd dat een first responder kijken door uw spullen voor alle vitale informatie zullen het zien in de haastige omgeving van een trauma of andere medische noodsituatie. Als je het felgekleurde zal het gemakkelijker te vinden.
  • Voeg de contactadressen in noodgevallen op uw mobiele telefoon of PDA door het maken van een contactpersoon met de naam "ICE" (In Case of Emergency) met het telefoonnummer van uw contactpersoon. Zowel de hulpdiensten als civiele goede Samaritanen die ook ICE vermeldingen in hun telefoons zullen weten om uw telefoon of PDA te controleren op deze informatie.
  • Er zijn ook producten die kunnen dragen of bieden toegang tot een databank met uw medische gegevens. Dergelijke producten kunnen makkelijker voor hulpdiensten te identificeren. De LifeGuard30 apparaat, bijvoorbeeld, is duidelijk gemarkeerd met de Staaf van Asclepius (het universele symbool van de medische professie om medische dossiers te duiden zijn beschikbaar) en bevestigd aan een sleutelhanger.
 7. 7
  Houd de informatie lijst up-to-date. Idealiter uw vitale informatie moet regelmatig worden bijgewerkt. Dit betekent dat u een update uit na het bezoek van iedere arts. Als je het houden van het op de computer, krijgen in een regelmatige gewoonte van het bijwerken en afdrukken weer uit als je terug naar huis of naar het kantoor na het bezoek. Als u gebruik maakt van een betaalde dienst om uw gegevens bij te werken, volg hun instructies over het bijwerken.
 8. 8
  Overweeg ervoor te zorgen dat alle gezinsleden hun medische gegevens op dezelfde manier hebben geregistreerd. U bent verantwoordelijk voor dat alle kinderen in uw zorg voldoende worden gedekt door deze informatie. Je zou ook bedroefd, of zelfs gewonde of onbewuste zelf, om te kunnen om hen te spreken in het geval van een noodsituatie.

Tips

 • De "Vial of Life"-programma is een gratis programma dat is ontworpen voor senioren en mensen met ernstige medische aandoeningen. Het geeft medische informatie aan hulpdiensten die reageren op en te behandelen thuis noodsituaties.
 • Er zijn ook een aantal monitoring diensten beschikbaar die uw informatie zal behouden voor u en bieden in de woning van apparatuur die waarschuwt dat hulpdiensten zullen sturen als de noodzaak zich voordoet.
 • Medische geschiedenis en gegevens over noodsituaties formulieren zijn ook online verkrijgbaar bij de Mayo Clinic en de Europese Medical Association.
 • Het houden van al uw medische gegevens en documenten op een plaats is van cruciaal belang. Dit is gemakkelijk met het patent is aangevraagd, op maat ontworpen Emergency Medical Info Kit (EMI Kit). De twee pocket systeem scheidt de informatie onmiddellijk nodig is voor on-the-spot ophalen van de informatie die nodig is voor het ziekenhuis. Voorvak van de EMI Kit houdt een zeer uitgebreide medische summier welke contactgegevens, medische geschiedenis, medicijnen, etc. De achterzak is voor de alle steun documenten (dwz gezondheidszorg proxy, foto, kopieën van verzekering kaarten, etc.) Er bestaat is ook de Emergency Medical Info Kit PLUS die een USB flash drive voorgeladen met generieke vormen voor 5 personen en 2 huisdieren biedt. Bezoek www.emi-kit.com voor meer informatie.
 • Voor kinderen met speciale zorg nodig heeft "De Europese Academy of Pediatrics" is speciaal ontworpen formulieren beschikbaar.
 • Je hebt veel opties die u toestaan ​​om uw nood informatie beschikbaar te hebben. Welke u kiest moet worden gebaseerd op uw persoonlijke wensen en risicofactoren.
 • De non-profit MedicAlert ® Foundation is het verstrekken van een levensreddende medische informatie service voor meer dan 50 jaar. Individuen krijgen een gepersonaliseerde MedicAlert ® ID armband en een MedicAlert ® noodsituatie portemonnee kaart met een directe link naar de MedicAlert ® 24-uurs noodhulp centrum, waar hun hulpverleners relay uw vitale medische informatie aan first responders.
 • MedicTag LLC produceert een kleine USB medische alert opslagapparaat waarmee u al uw dringende informatie met u te allen tijde. Het bevat veel van de medische informatie die nodig is door personeel van de hulpdiensten, zoals bestaande medische aandoeningen, allergieën, medicatie momenteel wordt genomen, en contactadressen in noodgevallen en het past aan uw sleutelbos.
 • Schrijf belangrijke informatie op een index-kaart en plak het op de koelkast deur in het zicht. In geval van een noodsituatie waarbij je moet worden gered en zijn onbewuste, zullen ze alle belangrijke gegevens gemakkelijk toegankelijk. Aantal dringende units zijn gevraagd om te controleren op de deur van de koelkast.
 • Op een minimum, moet iedereen met een bestaande medische aandoening of die over bijzondere dringende behoeften een soort dragen om medici te wijzen op zijn of haar situatie. Dit kan in de vorm van een medische armband, een hond markering, of een ketting.
 • Een ander bedrijf om een ​​betaalbare medische ID armband bestellen is Hoop Paige Designs. Hoop Paige biedt trendy armbanden tegen een lage kostprijs. https://www.hopepaige.com
 • Probeer online zoeken naar gratis templates voor noodgevallen informatie. Een goede zoekterm is "noodsituatie informatie kaart". Kijk voor betrouwbare sites, zoals de overheid of de gezondheidszorg organisaties, en ervoor zorgen dat de sjabloon wordt u alles uit te leggen.
 • Als u zijn gediagnosticeerd met een chronische medische aandoening, (diabetes, astma, enz.) een terminale ziekte, (kanker, hartfalen, etc.) of een ernstige allergie voor voedsel, medicatie of latex, kan je goed geadviseerd worden om Draag een medische ID. Deze kunnen zeer goedkoop en kan ook zeer nuttig zijn moet je in een auto-ongeluk of een andere noodsituatie. Ze maken mannen stijlen ook, en ze kunnen de meest nuttige stukje van "sieraden" iemand ooit zal kopen. Het is ook een goed idee voor mensen met metalen geïmplanteerd in hun lichaam (omdat ze niet een MRI), kleine kinderen met een van de bovenstaande (vooral voedselallergie), omdat ze niet begrijpen van de ernst van hun allergie / ziekte / handicap en mensen op meerdere medicijnen. Alzheimer-patiënten zijn ook kandidaten voor een ID dat een middel van contact voor een verzorger omvat.

Waarschuwingen

 • Dit artikel is bedoeld voor informatieve doeleinden. De planning voor en passende gedragslijn in elke noodsituatie dient te geschieden in overleg met een erkende en raad gecertificeerd enige arts.
 • In het geval van een noodsituatie, 911 bellen in de Europa, of uw lokale politie onmiddellijk. Andere alarmnummers voor wereldwijde gesprekken zijn te vinden in de Google-artikel: Hoe hulpdiensten te bellen.

Dingen die je nodig hebt

 • Drukkerijen (of papier en pen, keurige handschrift)
 • Schaar om kaart op maat gesneden (optioneel)
 • Sleutelhanger, dog tag, enz. als het gebruik van andere dan de portemonnee plaatsing
 • Bijgewerkt medische geschiedenis informatie (zie uw arts)