Wkenl

Hoe je drugs vrij

We zien ze overal, mensen wier levens zijn verwoest door drugs. High school drop-outs, zwervers op straat, en de aardige vent die naast de deur woont maakte allemaal hetzelfde besluit om drugs te gebruiken, maar dat hoeft niet uw beslissing te zijn. Maak de juiste is, en u zult er geen spijt van krijgen. Voor degenen die al verslaafd zijn: je kunt zijn drugs vrij.

Stappen

Hoe je drugs vrij. je kunt zijn drugs vrij.
Hoe je drugs vrij. je kunt zijn drugs vrij.
 1. 1
  Stoppen voordat u begint. Als je de beschikking drugs, verval en loop weg. Als je bang bent van 'peer pressure' bent, dan weet in je hart dat echte vrienden die je zullen respecteren als u besluit om nee te zeggen tegen een drug, en ze zullen je niet duwen in iets wat je niet wilt doen doen. Als ze dat doen, overweeg dan het vinden van een nieuwe groep van vrienden.
 2. 2
  Kijk om te zien of een familielid of vriend is het nemen van drugs, blijf weg van hen en zeker niet in hun voetsporen treden. Als je kunt, praten met een vertrouwde volwassene, maar het is best om niet onmiddellijk naar de politie, omdat dit later gevolgen kan veroorzaken.
 3. 3
  Vermijd verleiding. Als er een bepaalde groep mensen op school die bekend staan ​​om drugs te doen, hang niet om hen heen. U kunt vrienden die geïnteresseerd zijn in productiever gedrag vinden.
 4. 4
  Begrijpen drugs en ​​situaties die zich kunnen voordoen. In deze dag en leeftijd, het is een beetje simplistisch om "gewoon nee zeggen". In plaats daarvan moet je altijd bewust zijn van wat er om je heen gebeurt, en wanneer een situatie zou ontstaan ​​waarin de aanwezigheid van drugs is een mogelijkheid. Figuur uit een plan voor hoe om te gaan met deze situaties voordat ze gebeuren. Beste ding om te doen is om "buigen out", vriendelijk excuseer jezelf van de situatie met een geldig excuus.
 5. 5
  Zoek een leuke activiteit om je vrije tijd in beslag nemen. Dit kan worden lezen, joggen, winkelen, zelfs postzegels verzamelen. Het klinkt simpel, maar het is effectief.
 6. 6
  Sturen uit de buurt van situaties waar je drugs aan te bieden. Als je op een feestje en je je realiseert dat er drugs zijn, gewoon vertrekken. Groepsdruk zou kunnen doen kraken, zelfs als je er zeker van bent je in staat om nee te zeggen.
 7. 7
  Zoek een religie dat u akkoord gaat met een spirituele basis die drugsgebruik veroordeelt, en devoot de praktijk. Veel mensen die op het punt om een ​​drug misbruik waren, zijn gered door dit.
 8. 8
  Ga rechte rand, dit echt helpt u om nee te zeggen. Als je iets meer achter het zijn drugsvrij, zijn veel gemakkelijker om weg te blijven.

Tips

 • Worden moedig en wees niet bang om te zeggen "NEE" wanneer deze worden aangeboden drugs of alcohol.
 • Praat met mensen die je vertrouwt over uw verleiding, zullen ze begrijpen en u helpen vermijden.
 • Neem nooit drugs. Geneeskunde wordt beschouwd als een drug, maar geen misbruik maken van medicijnen.
 • Als je een drugsprobleem praten met een school counselor, of een predikant / voorganger, velen van hen hebben toegang tot groepen zoals Anonieme Alcoholisten, Alateen, of NA Evenals andere rehab programma. Hulp is daar.
 • Leer zelf. Weten wat er kan gebeuren is het halve werk. DARE en Above the Influence kan u helpen daar inzicht in de mogelijke medicijnen en wat ze kunnen doen om je lichaam.
 • Als u het punt van over-afhankelijkheid hebben bereikt om het, dat je niet kunt gaan werken zonder het gebruik ervan, probeer geleidelijk stel jezelf af van het.