Wkenl

Hoe je een beetje gezonder te krijgen tijdens een verblijf net zo lui

De meesten van ons willen zo gezond mogelijk te blijven. En veel van ons zouden waarschijnlijk graag om dit te doen zonder te veel te doen over het helemaal! Is het mogelijk om een ​​beetje gezonder te krijgen tijdens een verblijf net zo lui als je altijd geweest als het gaat om de gezondheid?

Met de eenvoudige trucjes die in dit artikel, is het misschien gewoon mogelijk zijn voor u om zo gezond mogelijk te blijven, terwijl niet al te veel zorgen te maken over uw gebruikelijke luie gewoontes. Soms is de weg van de minste weerstand is de beste weg!

Stappen

Hoe je een beetje gezonder te krijgen tijdens een verblijf net zo lui. Raakte de snooze-knop.
Hoe je een beetje gezonder te krijgen tijdens een verblijf net zo lui. Raakte de snooze-knop.
 1. 1
  Raakte de snooze-knop. Het nemen van voldoende slaap verhoogt je, vermindert het risico op hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten en diabetes. Voldoende slaap helpt ook om te houden van uw gewicht, En voldoende slaap verbetert uw dagelijkse stemming, zorg ervoor dat je de zorg voor uw geestelijke gezondheid als goed.
  • Zorg ervoor dat u een fatsoenlijk bedrag van slapen elke nacht, althans tussen 6-8 uur waard. Als je ervaart slaapproblemen, lees Hoe beter slapen voor meer informatie.
 2. 2
  Doe vroege uw onvermijdelijke boodschappen en klusjes. Het verhogen van je stofwisseling vroeg op de dag betekent dat het verhoogd zal blijven, zelfs als je in rust.
  • Sinds oefening daadwerkelijk verhoogt je energie niveau, zou je meer kans om te blijven bewegen. Je zou zelfs in de verleiding om het schoonmaken van uw rommelige kamer.
  • Doe squats of lunges tijdens het tandenpoetsen. Twee keer per dag poetsen is een goed excuus om te oefenen. Gebruik de minuten weg te smelten de donder dijen door squats en lunges, terwijl de tanden schoner door het moment.
 3. 3
  Achteruit lopen. Het ziet er misschien dom, maar als je achteruit lopen voor een deel van uw dag, zul je branden tot 190 procent meer calorieën dan lopen vooruit op dezelfde afstand. Dit is omdat het is een stuk moeilijker dan het lopen naar voren en vraagt ​​meer concentratie.
 4. 4
  Voorkomen dat een mens vacuüm tijdens de maaltijd. Vergeet wat je verteld over de afwerking van alles op je bord, kieskeurig en eten goed plaats. Laat de vette, inefficiënte calorierijke voedsel en richten zich op het eten van de gezonde dingen met top voeding voor elke calorie plaats.
  • Niet verhongeren jezelf. Munch een appel, eet een salade, of een kom caloriearme soep voor het hoofdgerecht. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat je een voller gevoel, zodat u waarschijnlijk minder algehele calorieën te eten.
  • Snack gedurende de dag. Het hebben van snacks toeren uw stofwisseling, en maakt je minder kans om teveel te eten wanneer je gaat zitten om een ​​volledige maaltijd.
  • Eet een beetje van elk voedsel uit elke voedselgroep en veel van de groep van groenten en fruit.
 5. 5
  Hangen met vrienden. Maken van sociale connecties helpt om niveaus van de hersenen te behouden. Dit verbetert je humeur en kan eventueel zelfs af te wenden depressie. En wie anders dan vrienden zal je dwingen om de dokter nu en dan bezoeken?!
  • Als je geen vrienden hebt, maak wat vrienden online. In dit te doen, hoeft u niet om uw huis te verlaten en uw huid bloot te stellen aan schadelijke stralen van de zon.
  • Als je dat doet hoofd buiten met vrienden, in gedachten houden dat het recente onderzoek naar die meer vitamine D rechtvaardigt niet staande in de zon in het midden van de dag zich te verbranden; blijven gebruiken.
 6. 6
  Weer op die bank. Schakel een komedie in plaats van drama - je verbrandt tot 20 procent meer calorieën terwijl u TV kijkt! Geen ambitie nodig!

Tips

 • Het eten van gekruid voedsel kan helpen gewicht te verliezen door het verhogen van uw stofwisseling. Een eetlepel gehakte chilipepers toe te voegen aan uw maaltijd zal tijdelijk je stofwisseling te verhogen met maar liefst 23 procent.
 • Eet kleinere porties, kopen kleinere borden als je nodig hebt om. Een kleiner bord helpt je om minder te eten, en het eten van kleinere porties helpt u niet de "ik at te veel gevoel".
 • Als er maar een beetje eten vertrokken na het eten van een bereide maaltijd, zet het in een verpakking of gooi het eruit, niet het gevoel dat je nodig hebt om het te eten. Een minder reis voor een andere plaat voegt in de calorieën die je niet nemen inch
 • Het duurt 20 minuten om "vol gevoel" dus neem de tijd eten. Als je sjaal naar beneden 2 platen in 10 minuten kunt u misselijk, neem je tijd en eet langzaam. Dit zal u helpen om een ​​vol gevoel tegen de tijd dat je klaar bent.

Waarschuwingen

 • Raadpleeg altijd uw arts voor medisch advies en informatie. Er is slechts in zoverre een gegeneraliseerde artikel kan bereiken!

Dingen die je nodig hebt

 • Gezonde voeding
 • Minor oefening plan
 • Fatsoenlijk bed