Wkenl

Hoe je een enorme kont krijgen

Dankzij Beyonce, J. Lo en Kim Kardashian, enorme konten zijn niet langer een verplichting. Deze vrouwen blijken wat sommige etnische groepen en veel mannen al die tijd hebben geweten: een grote kont is sexy, vrouwelijk en een grote turn-on. Uw man zal verdrietig zijn wanneer u om hem te verlaten, maar hij zal genieten van het kijken je gaat.

Stappen

Hoe je een enorme kont krijgen. Doe been brengt om je uiterlijke bilspieren werken.
Hoe je een enorme kont krijgen. Doe been brengt om je uiterlijke bilspieren werken.

Deel een: oefening

 1. 1
  Doe cardio. Het krijgen van uw hart en longen gaan is de absolute snelste manier om vet te verbranden. Je willen niet alleen rommel in de kofferbak, je wilt afgezwakt, afgeronde goedheid. Probeer deze strategieën op verschillende machines in de sportschool of op de weg:
  • Op de weg: Loop zijwaarts. Je been te trekken uit de buurt van uw lichaam werkt je kont onder een andere hoek.
  • Loopband: Jog, zorg ervoor dat uw hiel de grond raakt voordat je teen. Als je loopt, het verhogen van uw helling.
  • Elliptische: Breng je heupen terug, zodat je kont steekt een beetje. Wanneer u stap naar beneden, duw je hiel naar beneden eerste.
  • Stairmaster: Leun iets naar voren en nemen grotere stappen alsof je probeert om 2 trappen te beklimmen op een moment. Ook laten gaan van de bar, zodat je kont spieren worden gedwongen om je stabiel te houden.
  • Bike: Ride een rechtop fiets en zich concentreren op naar beneden te duwen met kracht op de pedalen.
 2. 2
  Doe squats. Alle persoonlijke trainer of fitness buff zal u vertellen squats moet Glute oefening numero uno. U kunt deze doen met een barbell of met halters, afhankelijk van uw voorkeur.
  • Om squats doen met een barbell:
   • Begin met het plaatsen van uw barbell op een squat rack ongeveer 3 tot 5 "(7,5 cm tot 13 cm) onder je schouders. Til de halter uit van het rek en stap uit de weg (niet uw nek niet gebruiken). Positie van uw voeten ongeveer op schouderbreedte uit elkaar met je knieën en tenen naar buiten wijzen. Zorg ervoor dat uw knieën line-up horizontaal met uw tenen, zodat je ze niet soms gedwongen.
   • Knijp je bilspieren en verlaag je lichaam totdat je dijen parallel aan de vloer. Gebruik je bilspieren en duw jezelf terug in je oorspronkelijke positie. Do 8 herhalingen bij een zwaar gewicht of 2 sets van 8 bij een lichter gewicht.
  • Om squats doen met halters:
   • Houd 2 dumbbells in je handen en sta met je voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. Buig je knieën en zorg ervoor dat je knieën line-up horizontaal met uw tenen en strekken zich niet uit over je tenen. Je tenen en knieën moeten iets naar buiten hoek.
   • Knijp je bilspieren en laat je kont. Je knieën zal buigen, maar ze moeten nog steeds niet voorbij je tenen. Houd je rug zo hoog mogelijk. Hurken totdat je dijen parallel aan de vloer. Focus op het gebruik van uw bilspieren meer dan je je dijen gebruiken als je het verhogen van jezelf terug in een rechtopstaande positie. Doe 2 sets van 8 herhalingen.
 3. 3
  Doe deadlifts. Gewichten toe te voegen aan uw barbell, en let niet te veel gewicht toe te voegen tot je de vorm van deze oefening correct. Sta met je voeten onder een barbell op schouderbreedte uit elkaar, zodat de ballen van uw voeten direct onder de bar. Draai je tenen en knieën iets naar buiten voor de stabiliteit.
  • Hurken en pak de bar. Uw grip moet iets breder dan schouderbreedte uit elkaar.
  • Verlaag je heupen een beetje meer totdat je dijen parallel aan de vloer. Zorg ervoor dat je rug plat is en dat je rechtdoor op zoek naar een goede afstemming.
  • Til de halter van de grond. Sta op, beweeg je heupen en schouders boven in hetzelfde tempo en houd je rug plat.
  • Verlaag de halter langzaam terug naar de beginpositie. Gebruik je bilspieren en steek je kont als je jezelf verlagen, alsof je op het punt te gaan zitten in een stoel.
  • Do 8 herhalingen. Als je sterker, verhogen het gewicht.
 4. 4
  Doe voorkant lunges en. Ga rechtop staan ​​met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Houd halters in elke hand, met je armen ontspannen langs je lichaam.
  • Om een ​​front lunge doen, stap voorwaarts met je rechtervoet. Buig je rechterknie totdat je dij en kuit zijn in een hoek van 90 graden. Sta niet toe dat je rechter knie te breiden voorbij je tenen. Af te duwen van je voorste voet om jezelf terug in een staande positie. Zoals u opstaan, draai je bilspieren, je dijspieren en je kuitspieren om jezelf terug te brengen naar de startpositie in een langzame en gecontroleerde manier.
   • U kunt herhaal de lunges aan uw rechterkant of u kunt zich stap met je linkervoet en lunge, blijven alternatieve kanten. Doe 2 sets van 8, zodat je 8 lunges op de rechterkant en 8 lunges aan de linkerkant te voeren.
  • Een omgekeerde longe doen, plaats je linkerbeen een stap achter je. Verlaag je heupen totdat je linker kuit is parallel aan de vloer en je rechterknie is gebogen in een hoek van 90 graden. Af te duwen van je rechtervoet en hef jezelf. Houd uw rug afgestemd op uw heupen, en gebruik je bilspieren, quads, hamstrings en kuiten om jezelf omhoog te duwen. Breng je linkervoet terug naar de uitgangspositie. Verleng je rechtervoet naar achteren en herhaal de omgekeerde longe aan uw rechterhand. Doe 2 sets van 8 herhalingen, zodat je 8 herhalingen voor elke kant van je lichaam.
 5. 5
  Doe been brengt om je uiterlijke bilspieren werken. Begin met het krijgen van op je handen en knieën. Het beste is om deze te doen op een zachte ondergrond, zoals een yogamat.
  • Het houden van uw been gebogen in een hoek van 90 graden, til de buitenkant van je rechter knie naar het plafond tot aan de binnenkant van je rechter dij is parallel aan de vloer.
  • Hou deze positie gedurende 5 seconden en dan verlaag je knie terug naar zijn uitgangspositie. Doe hetzelfde met je linkerbeen.
  • Do 8 herhalingen aan elke kant en verhoog het aantal herhalingen of de hoeveelheid tijd die je houd je been in de lucht om het moeilijker te maken.
 6. 6
  Voeg smeergeld. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en je armen gestrekt naar buiten op schouderhoogte voor evenwicht. Heb je het gevoel alsof je vliegt, Jack?
  • Til je rechtervoet achter je zo hoog als je kunt, terwijl het handhaven van je evenwicht. U moet de squeeze in de rechterkant van je kont te voelen.
  • Houd de lift voor 5 seconden voordat het verlagen van je voet terug naar zijn uitgangspositie. Herhaal dezelfde oefening op uw linkerkant.
  • Verhoog de uitdaging als je gaat door je terugslag voor langere of door het doen van meer herhalingen.
 7. 7
  Rusten gedurende tenminste 1 dag tussen de trainingen. Je spieren hebben tijd nodig om te herstellen als je niet wilt dat ze krimpen, wat in strijd is je missie op het krijgen van een enorme kont.
  • Spieren hebben tijd nodig om te herstellen, letterlijk, de rips en tranen die zich voordoen met uitgebreide oefening. U denkt misschien dat gaat, eenmaal, andermaal krijgt u de snelste resultaten, maar je spieren zal uitbranden.

Deel twee: voeding

 1. 1
  Niet grot aan de 'eet meer eiwitten! "Mantra. Elke spier-tee-dragen van bezwete man aan de sportschool kan worden stampende repen, shakes en poeders, maar het onderzoek zegt dat het een mythe is. In feite, te veel kan leiden tot lichamelijk letsel.
  • De enige manier om spieren op te bouwen is door middel van oefening. Lichaam heeft een bescheiden hoeveelheid eiwit om goed te functioneren. Extra eiwitten geeft u geen extra kracht.
   • Voor vrouwen, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services zegt dat twee dagelijkse porties voor een totaal van 6 gram (170 g) is genoeg.
   • Tienerjongens en actieve mannen kunnen alles wat ze nodig hebben uit drie porties, of 7 ounces (198 g) te krijgen.
 2. 2
  Wijzig de koolhydraten die je eet. Knip geraffineerde, witte suikers. In plaats daarvan, ga met bruine rijst, linzen en bonen. Deze "resistente koolhydraten" kan snijden vet rond je buik, die zal je kont groter lijken.
  • Bewerkte, geraffineerde producten zijn over het algemeen een no-no voor iedereen die om hun lichaam te boetseren. Vasthouden aan volle granen, haver, bonen en noten kan u de koolhydraten die goed zijn voor je lichaam.
 3. 3
  Verhoog uw dagelijkse calorie-inname op basis van je lichaam het type. Als je de neiging om vet op te slaan rond je heupen en billen, upping uw calorieën, zodat u meer opvulling in dat gebied zal echt helpen om een ​​grotere kont te krijgen. Als je de neiging om vet elders op te slaan, zoals rond je buik, dan zul je alleen maar uiteindelijk zetten vet op de verkeerde plaats.
  • Als je vet op te slaan in je armen, buik en benen, snijden calorieën en het verliezen van gewicht zal helpen je kont groter lijken in vergelijking. Omdat het moeilijk is om gebieden te richten volledig, kan een calorie-beperkend dieet nodig zijn.

Deel drie: fashion trucs

 1. 1
  Kies de juiste broek. Kies bootcut of uitlopende jeans of draag bijgesneden mager capri met hakken. De juiste broek kan zijn wonderdoeners. Check ze uit alle hoeken en rond te lopen in hen voordat je ze uit de winkel.
  • Kiezen voor een strakke pasvorm. Iets te baggy zal uw formulier verbergen en maak je rondingen onmogelijk om te zien. Skinny jeans zal uiteraard doen de truc, maar alle gesneden met een ingerichte achterzijde kan wonderen verrichten, ook.
  • Overweeg pocket plaatsing en kleur. Kleine, hoge achterzakken en degenen met opvallende ontwerpen zijn zeer geschikt voor het geven van de illusie van een grotere achterste. Blijf weg van jeans met grote zakken of geen zakken helemaal.
  • Zowel hoge taille en een lage taille jeans zal werken in uw voordeel. Hoge taille jeans trekken op uw taille, het maken van je kont lijkt veel groter in vergelijking; lage taille jeans beginnen bij de breedste plaats op je heup, het oog trekken naar dat gebied.
 2. 2
  Dragen gewatteerde broek. Probeer Booty Booster shorts, die uitneembare butt pads hebben, of Naomi & Nicole's Firm Sheer Boy Shorts, die je kont beweren pad zonder wispelturige karakter.
  • Probeer gordels of spanx. Ze cinch in het vet rond je buik, duwen om de gebieden het zou moeten zijn en geven u een mooier gevormde, zandloper blik.
 3. 3
  Pronk met uw silhouet. Cinch in je taille of draag kleding die uw zandloper figuur contour. Iets dat trekt in bij uw kleinste punten is een veilige gok. Vermijd topjes of jurken die cinch in net onder je beha of dat cinch rond de heup.
  • Plaats een donker gekleurde gordel over elk shirt of jurk op uw natuurlijke taille bij de lijn van je lichaam langwerpig en trekken het oog naar uw kleinste deel.
 4. 4
  Slijtage bandage-stijl stretch rokken en hakken. Hakken zal je natuurlijk kantel je bekken naar voren, waardoor je benen langer lijken en je kont groter lijken. Ze flex ook uw kuiten, waardoor je benen kijken meer afgezwakt.
  • Als u zich ongemakkelijk in hakken bent, is het het beste om te beginnen met een kitten hiel. Niemand zal kijken naar je kont (ongeacht hoe geweldig het is) als je voortdurend op de rand van verstuiking je enkel.

Deel vier: behandelingen

 1. 1
  Hier krijg je een massage. Een echt intense lymfatische massage om je achterste, gecombineerd met een algen wrap om cellulitis en het vasthouden van water te doden, opnieuw vorm te geven zal je kont ziet er geweldig uit. Of u kunt vragen om Lipomassage, dat is een massage tool met rollen ontworpen om je kont kijken slanker te maken.
  • Opmerking: Dit zal niet direct invloed op de grootte van je kont. Het kan de huid gloeien en geven de tijdelijke illusie van toon, maar je achterste zal niet op magische groter 's nachts te krijgen. Als alleen, toch?
 2. 2
  Solliciteer kont verhogende crème. Crèmes zoals Glutimax en Flex Mini beweren dat zij aanzienlijk kunnen verhogen van uw kont grootte. Houd in gedachten, dit zijn slechts beweringen.
  • Nogmaals, het enige dat echt kan beïnvloeden kont grootte is lichaamsbeweging en gewichtsverlies / winst. Sommige mensen beweren dat de crèmes te werken, maar weten dat er geen wetenschap erachter.
 3. 3
  Evalueer uw chirurgische opties. Als je kont is hopeloos plat of benige, praat dan met een plastisch chirurg over behandelingen. Enkele voorbeelden zijn:
  • Het Bodyjet systeem: Een arts voert liposuctie van vet van de heupen, buik en dijen en daarna injecteert het vet in je kont terwijl je onder plaatselijke verdoving.
  • Silicone butt implantaten: Een arts zal siliconen implantaten onder je kont spieren. Weet alleen dat deze pijnlijk kan zijn, en de ingreep een infectie risico draagt.
   • Deze extreem, duur, permanente oplossingen. Denk lang en hard voordat je gaat over iets vreemd aan uw lichaam doet.

Tips

 • Accepteer dat, als je een tiener, je bent nog steeds groeiende, en je lichaam is niet gerijpt. Je lichaam, en specifiek je kont, heeft nog vele jaren van rijping te doen. Wees niet ontmoedigd met uw huidige vorm. Het is het meest belangrijk voor uw algehele gezondheid te behouden en trots op uw unieke lichaam te zijn.
 • Chirurgische procedures moet een laatste redmiddel zijn. Probeer om uw doel te bereiken door middel van dieet en fitness voordat je extreme maatregelen te nemen.

Waarschuwingen

 • Begrijpen dat het hebben van een "enorme" kont is geen oplossing voor al uw romantische relatie uitdagingen. Misschien wilt u een bepaalde blik hebben, maar er zijn vele facetten aan de totale jou. Ontwikkelen de hele u - lichaam en geest.