Wkenl

Hoe je elke dag iets nieuws te leren

Wenst u dat als je vrienden vragen "Wat heb je vandaag geleerd? ' je zei iets anders dan 'niets'? Dit artikel presenteert ideeën voor u te gebruiken om ervoor te zorgen dat je elke dag iets nieuws te leren.

Stappen

Hoe je elke dag iets nieuws te leren. Gebruik het internet.
Hoe je elke dag iets nieuws te leren. Gebruik het internet.
 1. 1
  Gebruik het internet. Met behulp van een zoekmachine (bijvoorbeeld Google, Yahoo en MSN) en type in iets wat je altijd al hebt willen weten. Het kan van alles uit de geschiedenis van een spel om het proces gebruikt om uw favoriete snack verpakt zijn.
 2. 2
  Pak een boek, zoals een woordenboek of encyclopedie. Openen naar een willekeurige pagina en lees het eerste woord of artikel dat je ziet.
 3. 3
  Praat met iemand die u kent: een leraar, een vriend, een oom, of zelfs je ouders. Vraag hen om u te vertellen over iets wat ze ervaren of zagen toen ze opgroeiden.
 4. 4
  Praten met een vreemde. Als je een bezoek aan hun woonplaats als toerist, kunnen zij u de interessante plekken (die niet mogen worden opgenomen in uw gids!).
 5. 5
  Let tijdens uw lessen / colleges / trainingen. U zult zeker iets leren.
 6. 6
  Kijk educatieve televisie. National Geographic Channel, Animal Planet, History Channel, Modern Marvels, uw favoriete nieuwszender, enz. Veel informatie wordt gepresenteerd via de televisie. Er zijn veel mogelijkheden om pick-up een feit of meer informatie over een incident had je alleen vage kennis van bij het bekijken van educatieve televisie.
 7. 7
  Lezen. Het maakt niet uit wat. De krant, de ingrediëntenlijst op de doos ontbijtgranen, billboards en straatnaamborden op weg naar de bushalte (of terwijl je op de bus), tijdschriften als National Geographic, Wired, enz... Gewoon lezen en te leren. Het lezen van het hoofdartikel in de krant helpt te begrijpen wat er gaande is in de wereld. Tijdschriften bevatten meestal allerlei verhalen en informatie over verschillende onderwerpen. En wie niet wil weten wat er in hun voedsel, of waar de beste verkopen zijn?
 8. 8
  Gebruik google. Probeer de Willekeurige functie.
  Als u hebt gemaakt een gebruikerspagina onder de {{WHTipOfTheDay}} en {{OnThisDay}} sjabloon.
  Het schrijven en lezen van artikelen over hier, helpt u sneller lezen en te leren iets new.After al, dit is het grootste samenwerkingsverband van de wereld hoe de handleiding!
  • De {{WHTipOfTheDay}} sjabloon geeft u een stukje informatie over hoe Google werkt.
  • De {{OnThisDay}} sjabloon is een link naar Wikipedia.

Tips

 • Ook geven de tijd aan jezelf te denken en te leren wie je bent is een geweldige manier om iets nieuws te leren!
 • Noteer alle feiten te leren, zodat je ze niet vergeet. Typ ze in een blog of een tekstverwerker document of schrijf ze in een tijdschrift of notebook. ingestelde tijd voor het nieuwe Spaanse woord te gebruiken en een aantal fundamentele dialoog. Realiseren van de kwaliteit van uw wereld is het vermogen om onderscheid te maken. Dus merken en kennis te nemen van hen.
 • Als je denkt dat het leren is saai, probeer dan het lezen van Ripley's Belive of niet, of misschien raar maar waar. Die boeken hebben wacky, onderhoudend, en gemakkelijk te feiten te herinneren.

Waarschuwingen

 • Nooit vanuit dat je bent te oud om te leren.

Dingen die je nodig hebt

 • Een bron van informatie
 • Potloden, pennen, markeerstiften, etc
 • Notebook Papier