Wkenl

Hoe je emotioneel onafhankelijk te zijn

Een van de meest essentiële kwaliteit van het leiderschap is emotionele onafhankelijkheid. Een leider moet beslissingen die niet emotioneel dubbelzinnig nemen. Sommige praktijken kunnen helpen emotionele onafhankelijkheid te bereiken.

Stappen

Hoe je emotioneel onafhankelijk te zijn. Huilen alleen in eenzaamheid.
Hoe je emotioneel onafhankelijk te zijn. Huilen alleen in eenzaamheid.
 1. 1
  Wees rechtvaardig. Wanneer u een beslissing te nemen of recht doen tussen mensen, net zelfs in het gezicht van sterke tegenstrijdige emoties. In de omgang met andere mensen, twee grote belemmeringen voor de rechter zijn en haat. Behandel uw vrienden, familie en vreemden hetzelfde als recht wordt gedaan.
 2. 2
  Huilen alleen in eenzaamheid. Niet huilen in het bijzijn van andere mensen elke keer dat je huilen. Echter, huilen in eenzaamheid en analyseren van jezelf af waarom huil je. Huil je uit je fout of een ander's fout?
 3. 3
  Deel je met enige verstandige mensen. Je moet geheimen te delen met mensen die je echt gelooft kan je helpen het op te lossen en niet om mensen die alleen geïnteresseerd zijn in het kennen van je geheimen.
 4. 4
  Neem suggesties over het algemeen. Neem algemene suggesties van getalenteerde mensen om je heen. Vraag hen het probleem in algemene vorm en proberen om hun mening weten.
 5. 5
  Laat je niet beïnvloed door andere levensstijl. Lifestyle-status geen twee personen 'kan precies hetzelfde zijn, dus niet te bewonderen ander. Wees blij in je eigen manier van leven. Het kan gebeuren dat ze kunnen bewonderen uw levensstijl.
 6. 6
  Voel de pijn van anderen. Als je iemand in de problemen, dan is in ieder geval het gevoel zijn / haar pijn in je hart, en wees dankbaar dat je niet in die toestand.
 7. 7
  Stoppen met luisteren naar emotionele teksten. Liever goede hobby. Emotionele teksten kan je gedachten ruïneren meer dan het geven van je comfort, dus vermijd het luisteren naar emotionele teksten. Plaats kunt u een aantal motiverende song of doe wat goed hobby's die zal je gelukkig voelt.
 8. 8
  Verwacht niets van anderen. Stoppen met hulp en steun van anderen verwacht. Lopen niet altijd aan je vrienden voor emotionele steun. U zult zwakkere draaien als je altijd verwachten van mensen ondersteuning in uw problemen.
 9. 9
  Houd je zelf bezig in goede werk. Houd jezelf bezig het doen van goede werken. Altijd proberen om mensen die in de problemen te helpen, en vind jezelf gelukkig in elkaars geluk.
 10. 10
  Lees dit artikel wanneer u maar emotioneel bedrogen.

Tips

 • Denk aan je fouten uit het verleden als een leerervaring en maken ze je inspiratie om sterk te zijn en niet dezelfde fouten opnieuw begaan.