Wkenl

Hoe je energiek en fun loving

Mensen vol energie hebben drie dingen gemeen: ze diep eren en respecteren zichzelf; ze zichzelf volledig te accepteren voor wie ze zijn en zichzelf niet al te serieus nemen. Ze uitdagingen zie ook als kansen om creatief te zijn. Ze schakelen hun negatieve gedachten zo snel als ze zenders op hun tv's met hun afstandsbedieningen schakelen. Want ze zien het leven als een spel om te spelen en te genieten, stralen ze een goede gezondheid. Ze zijn leuk om rond en en de mensen voor wie ze zijn te accepteren.

Stappen

Hoe je energiek en fun loving. Eer jezelf en realiseer je bent een uniek persoon met je eigen lot te vervullen.
Hoe je energiek en fun loving. Eer jezelf en realiseer je bent een uniek persoon met je eigen lot te vervullen.
 1. 1
  Eer jezelf en realiseer je bent een uniek persoon met je eigen lot te vervullen. Geloof in jezelf, geef nooit in twijfel, actie overwint twijfels. Fake totdat u maken. Handelen zoals je wilt zijn, ook al heb je niet het gevoel in het moment. Luister niet naar de negatieve tapes in je hoofd, je doelen te visualiseren en te werk gaan. Trainen en beheren van uw geest
 2. 2
  Respecteer jezelf. Respecteer jezelf voor je uniciteit en begrijpen dat iedereen op zijn eigen levensreis. Je bent wie je bent, je bent de beste in jezelf, en je bent een uniek persoon, vol mogelijkheden! Accepteren en respect voor jezelf, en alle gebreken, en je zult zien dat het leven een stuk minder belastend.
 3. 3
  Vergeet over wat anderen van je denken. De meest gewaardeerde mening moet alleen de jouwe. Als je leeft in angst voor wat anderen zullen zeggen of denken van u, het zal je tegenhouden van het realiseren van uw volledige potentieel en het zijn de beste wat je kan zijn. Iedereen is anders, niet doen wat iedereen doet, alleen maar omdat je bang bent om op te vallen bent. Laat geen mensen halen op elk onzekerheden; beseffen dat wat ze zeggen en denken echt niet uit.
 4. 4
  Accepteer zowel uw donkere schaduwen en het felle licht dat schijnt voort uit je liefdevolle kwaliteiten, dus accepteer de totaliteit van wie je bent. Dit betekent het erkennen van je "goede" en "slechte" eigenschappen, je fouten en je talenten, je fouten en je prestaties. Geniet na te denken over je verleden en de lessen die je geleerd hebt, evenals meer te leren over jezelf en het nemen van alles wat je kan van je ervaringen, goed en slecht.
 5. 5
  Let op je eigen oordeel en zelfkritiek. Geloof in jezelf. Uw reis in het leven is voorzien van schroefdraad met vrienden, familie en eindeloze gebeurtenissen, maar het is ook een eenzame ding voor u - u moet uw moeilijkste criticus te zijn, maar op hetzelfde moment, je eigen grootste fan. Laat nooit jezelf grote geleid, maar nooit scheuren jezelf naar beneden. Accepteren en van jezelf houdt en als er iets over je niet goed voelt, niet klop jezelf, werk op.
 6. 6
  Neem niets persoonlijk. Maakt niet uit wat mensen doen of zeggen, hoe dit uitpakt, leren om het te accepteren, verder gaan, en terug te kijken en lachen. Wees niet te gevoelig of te bezorgd over de manier waarop dingen zijn, krijgen het meeste uit deze ervaringen, ook al zijn ze niet helemaal prettig.
 7. 7
  Vergeef jezelf en anderen wanneer schroef ups gebeuren, dit verlicht je hart en voegt enorm veel energie om je leven. Vergeet niet dat iedereen fouten, inclusief uzelf maakt, en leren niet om deze woede te laten of overstuur u voorbij het punt van vergeving.
 8. 8
  Creatief denken bij uitdagingen aandienen, waar ze zullen doen tot de dag dat u deze aarde vliegtuig vertrekken.
 9. 9
  Wees dankbaar voor alle gaven die je hebt en zorg voor je lichaam, geest en ziel, als geen ander weet hoe hij meer dan jij, zelfs als ze lijken.
 10. 10
  Wonen in het huidige moment: het verleden is dood (zoals een geannuleerde cheque) en de toekomst is een promesse, kan het wel of niet aankomen. Je voelt je zo veel meer plezier als je daadwerkelijk kunt gebruik maken van de mogelijkheden die je hebt verdiend.
 11. 11
  Neem energiewerk zoals qigong, yoga en EFT. Het helpt om energie en om je leven te brengen.

Tips

 • Ga gewoon met de stroom mee en probeer niet te maken over dingen.
 • Leven zo veel mogelijk in het heden, vergeten en vergeven je verleden en niet te veel fantaseren over de toekomst. Het stellen van doelen en het hebben van dromen is reëel, maar follow-up met visualisatie, juist denken en handelen.
 • Het leven is te kort om ongelukkig!
 • Zie jezelf als een liefhebbende kind in een vriendelijke universum. Vergeet niet, je krijgt om te kiezen hoe je de wereld ziet, niemand dwingt je om op een bepaalde manier denken.
 • Het is allemaal een state of mind dus voordat u begint, vergeet alles van de dingen die je verdrietig en somber kunnen maken.
 • Niets is onmogelijk als je vastbesloten bent!
 • Maak je doet wat je doet omdat je het leuk vindt, niet omdat iemand je vertelt.
 • Het leven zal ons soms neerhalen, maar we kunnen kiezen om al dan niet terug op te staan.

Waarschuwingen

 • Niet kniezen rond slaan jezelf over het verleden, ongeacht fouten of spijt je hebt gevoeld je daar vertrokken, had dat niet belangrijk voor je zijn dat je het te houden tegen jezelf, en hoe je de schuld / spijt kan besparen door het verbeteren van het in de toekomst.
 • Wees voorzichtig van anderen, vooral die het dichtst bij u, vertellen hoe je je leven leidt. U kiest zelf hoe u uw geluk en vrijheid, die je hele wezen geeft energie en maakt je leuk om rond te streven.
 • Kijk hoe je praat tegen jezelf. Dagelijks heb je tussen de 50.000 tot 70.000 gedachten. Wanneer uw gedachten zijn vrolijk, hoopvol, tevreden, inspirerend, dankbaar en vreugdevol, stralen je energie en je bent natuurlijk en moeiteloos een leuke liefdevolle, energieke persoon mensen graag dicht bij zijn.
 • Niet wensen als je kon alleen terug in de tijd en vast een probleem, want in de eerste plaats Je kunt niet - het verleden is dood, het is uitgestorven en wat zou het punt zijn als we allemaal terug gaan in de tijd en gewoon fix it? Welke les als mens ervaren we om echt te leren hoe te voorkomen en op te slaan ons van dat probleem.
 • Als je spijt niet zoiets als afscheid afscheid of misschien dat een of andere manier kon je je vriend of vader uit te sterven hebt opgeslagen doen, vergeef jezelf, want door de zorg zoveel heb je al zelf bewezen genoeg om te weten dat je liefde deed die persoon, dier, of zelfs insecten. Dit toont aan dat als deze persoon of huisdier in leven was geweest, en ze zagen hoeveel je van hen hield, zouden ze willen dat je om het te roepen, maar niet depressief over het niet langer dan u zou mogen.
 • De toekomst is als een baby. Als je wilde dat het goed en gelukkig te zijn, zou je niet roken, geen drugs, gokken, of in gevaar brengen het als dat. Verzorg het goed.