Wkenl

Hoe je gezond te houden en gelukkig zijn

Goede gezondheid en geluk zijn belangrijke doelen in. Wie zou niet willen weten hoe ze vreugdevol zijn en genieten van een goede gezondheid, ook?

Stappen

Hoe je gezond te houden en gelukkig zijn. Eet uitgebalanceerde maaltijden.
Hoe je gezond te houden en gelukkig zijn. Eet uitgebalanceerde maaltijden.
 1. 1
  Eet uitgebalanceerde maaltijden. Probeer de voedselpiramide te volgen. Eet veel vers fruit of groenten, sommige volle granen en vezels, een beetje zuivel, een beetje vlees, en heel weinig suiker en vet.
 2. 2
  Oefenen regelmatig. Om te oefenen kunt u, do, enz.,, toneelstuk DDR, of stevig wandelen rond uw buurt.
 3. 3
  Een regelmatige slaappatronen. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg aanraden om acht uur slaap per dag, maar het. Het beste is om ten minste zeven uur slaap per dag krijgen, omdat gebrek aan slaap kan schaden niet alleen uw lichamelijke gezondheid, maar je geestelijke gezondheid. Slaaptekort kan concentratieproblemen veroorzaken. Om een regelmatig slaappatroon te stellen, naar bed gaan op hetzelfde tijdstip elke nacht en wakker op hetzelfde tijdstip elke ochtend. Het kan in het begin moeilijk lijken, maar het zal makkelijker nadat je het hebt gedaan voor een tijdje te krijgen.
 4. 4
  Hebben een positieve houding. In plaats van zijn en denken kun je niet je doelen te bereiken, zijn positief en gedijen op uw uitdagingen.
 5. 5
  Houd jezelf bezig. Dit is goed omdat het voorkomt dat je van het hebben van slechte gewoonten, zoals en drugs. Het is ook belangrijk om bezig met positieve taken houden. is schadelijk, en het werk is goed voor de geest als het lichaam. Om jezelf bezig kan je werken rond het huis te bewaren,, schrijven in een dagboek, doe een sport, of breng tijd aan een hobby die u genieten.
 6. 6
  Wees sociaal en hebben vrienden. Veel plezier met hen, en praat met ze, maar zorg ervoor dat je weg te sturen van en laster. Zolang je jezelf vrij van negatieve praten, het zijn met mensen aan de ziel.
 7. 7
  Vergeet niet dat er niets is de moeite waard offeren gezondheid en geluk, zodat alles dat hen vernietigt vermijden. Doe niets schadelijk voor jezelf, zoals het doen van drugs, roken, of opknoping rond en worden beïnvloed door negatieve mensen niet doen.

Conclusie

 • Oefening minstens drie of vier dagen per week.
 • Ontvang je lichaam gewend aan gezond voedsel, en eet matig!
 • Slaap minstens zeven tot acht uur per nacht, en gaan elke dag naar bed en wakker op hetzelfde moment.
 • Wees positief.
 • Bezig te houden.
 • Sociaal zijn.
 • Maak je geen zorgen.
 • Blijf uit de buurt van roddel en laster!
 • Vermijd alles wat je gezondheid en geluk verstoort!