Wkenl

Hoe je goed snel te krijgen

Dus, je bent thuis zitten ziek met niets te doen en willen ook snel te krijgen. Hier zijn een aantal fenomenale tips om je weer op je voeten.

Stappen

Hoe je goed snel te krijgen. Neem uw ​​geneesmiddel.
Hoe je goed snel te krijgen. Neem uw ​​geneesmiddel.
 1. 1
  Rest is cruciaal. In bed blijven en rust veel. Opstaan ​​elke keer in een tijdje om uw spieren te strekken, zodat je niet te stijf te krijgen. Probeer een paar dutjes in elke dag te krijgen. Slapen helpt om je beter te voelen, en hoe meer slaap je krijgt, hoe sneller u zult herstellen. Als je niet in slaap kan vallen gewoon in bed liggen en leg uw ogen.
 2. 2
  Neem uw ​​geneesmiddel. Als je een recept van de dokter, gebruik het. Heb een dosis, zelfs al is het misschien slecht smaken niet overslaan. Ga niet over de limiet niet. Alleen te gebruiken voor de hoeveelheid tijd die je verondersteld wordt om het te gebruiken. Als de arts het heeft voorgeschreven, kan het een enorm verschil voor u maken.
 3. 3
  Krijgen veel vitamine C. Sinaasappels, appels, kiwi's, en alle andere high-citrusvruchten zijn geweldig voor het krijgen van goed snel. Ook groenten en fruit in het algemeen zijn geweldig om te eten terwijl je ziek bent, als de voedingsstoffen in hen zal helpen krijg je weer op je voeten sneller dan bewerkte voedingsmiddelen die zijn gevuld met suiker.
 4. 4
  Stap uit in de zon. Als het een mooie, zonnige dag, neem een ​​stoel en zitten op de oprit voor een tijdje met een boek of een tijdschrift. Geniet van de zon. Zonlicht zorgt voor het lichaam om vitamine D te produceren die goed is voor je botten. Trouwens, de warmte van het zonlicht is een troost, en een beetje frisse lucht kan geen kwaad! Nou als het koud is en er geen zon schijnt, zal het niet een heel goed idee om naar buiten te gaan.
 5. 5
  Neem regelmatig een douche / bad. Dit zal helpen te wassen alle bacteriën op je huid, houdt je schoon, en de stoom van het warme water zal helpen duidelijk je neus / keel passages als ze een beetje benauwd van uw ziekte. En als je een douche neemt het helpt om ziektekiemen uit je lichaam
 6. 6
  Geef je lichaam de tijd om te herstellen. Wacht tot je helemaal beter voordat u start gaat / schoolwerk of inspannende dingen te doen weer. Als je begint weer hard te werken zonder het geven van uw lichaam de tijd nodig om volledig te herstellen, kon je gewoon nog meer ziek.

Tips

 • Voor een zere keel, drinken limonade, appelsap, of honing en citroen thee om je keel te ontspannen.
 • Hydrate jezelf. Veel water drinken.
 • Niet over doen neem je tijd.
 • Als je overgeven alles wat je eet, de beste ding om te eten is smakeloos eten.
 • Als je een verkoudheid of een zere keel, houd je hoofd boven een kom dampende water. Leg een handdoek over je hoofd en kom. Ademen.
 • Sms je vrienden is een goede manier om mensen te praten zonder het verspreiden ziektekiemen en krijgen ook hen ziek. Het zal ook helpen om niet te vervelen terwijl je thuis blijven de hele dag.
 • Als je een zere / krassend keel, probeer dan het drinken van warm zout water.

Waarschuwingen

 • Krijgen toestemming van de ouders als je wilt geen medicijnen nemen.
 • Raadpleeg uw arts als u voortdurend ziek.
 • Volg de instructies op de achterkant van de geneeskunde flessen en pakjes.