Wkenl

Hoe je grappig zijn zonder grappen

Hier is hoe om humor te vinden in de niet-zo-funny stuff. Het duurde niet lang, zult u mensen lachen veel op uw presentatie, zonder moppen vertellen. Hieronder zijn een aantal manieren om mensen aan het lachen. Willen dansen zonder muziek.

Stappen

Hoe je grappig zijn zonder grappen. Stel de scène om te lachen.
Hoe je grappig zijn zonder grappen. Stel de scène om te lachen.
 1. 1
  Stel de scène om te lachen. Als u wilt verlichten uw programma, wilt u misschien laten het publiek weten dit, zelfs voordat je zegt een woord. Projecteren sommige luchthartige visuals als het publiek is het invoeren van de kamer. Spelen een aantal opzwepende muziek als ze in. Of, voeg wat humor aan uw presentatie titel of beschrijving van het programma. Je bio, bijvoorbeeld, kan een lijst van prestaties hebben, speels gevolgd door "Zijn moeder is erg trots op."
 2. 2
  Gezichtsuitdrukking is een groot deel. In een grappige situatie waar iedereen lachen, proberen hard om blanco te kijken, alsof je niet weet wat er gebeurt. Je krijgt lacht, en alle ogen zijn op jou. Wees niet bang. Sommige mensen houden van staren naar andere mensen onverwacht-die scheuren up lacht.
 3. 3
  Grappen over jezelf. Nogmaals, zelfs voordat je je mond open, je kunt het publiek laten zien dat je jezelf niet al te serieus nemen door het toevoegen van een aantal speelse dingen over u in uw inleiding. Bijvoorbeeld, hebben de inbrenger vertelt het publiek dat u de auteur van zeven boeken die meer dan 3 exemplaren hebben verkocht. Dan is de persoon corrigeert hun fout en zegt: "Oeps, dat is 300.000 exemplaren." Of ga wild, zet het andersom.
 4. 4
  Krijg sommige lach met een prop. Er is gezegd dat het leren is uitgebreid met visuele hulpmiddelen. Als dit waar is, dan is speakers nodig hebben om hun gesprekken met iets visueel te verduidelijken wat ze zeggen te verbeteren. Een prop is een geweldige manier om dit te doen, omdat het niet alleen maakt uw boodschap onvergetelijk, maar het kan ook een lach. Gebruik ballonnen om te illustreren hoe mensen kunnen laten gaan van hun stress of een opblaasbare wereldbol om te illustreren hoe we dragen vaak de wereld rond op onze schouders. Maken allemaal een punt en krijgen allemaal een lach.
 5. 5
  Vertel uw humoristische verhalen. Open je humor ogen en oren en kijk en luister naar de grappige dingen die gebeuren om je heen. Families zijn een bijzonder goede bron voor het vinden van humoristische verhalen. Een zo'n verhaal gaat over 93-jarige moeder van de auteur. Elke keer als ze gaat naar de dokter, huurt ze een busje service aan haar heen en terug. Een late namiddag, heeft zij niet opdagen om haar naar huis te nemen. Omdat de dokter moest naar het kantoor te sluiten voor de dag, hij stelde voor dat zij wachten op het busje in de pizzeria naast de deur. Na het wachten een lange tijd zonder het busje aankomen, ging ze naar de balie en vroeg: "Leveren jullie ook?" Toen de man achter de balie zei: "Natuurlijk, we doen. We zijn een pizza place." Ze zei: "Geweldig. Dan zou ik graag een pepperoni pizza en ik zou willen gaan met haar."
 6. 6
  Lenen sommige geestige woorden. Terwijl u wacht op uw eigen humor-verwante verhalen te verschijnen, wil je misschien wat grappige korte citaten lenen van beroemde mensen te verlichten van uw gesprekken. Offerte boeken, de televisie, kranten en tijdschriften zoals Reader's Digest zijn grote middelen voor het lokaliseren van grote citaten. Bijvoorbeeld, als u regelmatig spreken hospice groepen, commentaren Woody Allen's over de dood en het sterven geschikt zijn (bv. "Er zijn ergere dingen in het leven dan de dood. Hebt u ooit een avond met een verzekeringsagent? ') Citaten en een- liners uit films en tv-programma's werken vaak, maar zorg ervoor dat ze niet te dramatisch of bekende. Studeren sitcom personages als Chandler Bing uit Friends krijgt u in de mentaliteit van een van nature grappig persoon.
 7. 7
  Verzamelen publiek anekdotes. Soms publiek zeggen de grappigste dingen. Als ze dat doen, schrijf het op. Het zou een grote lach in uw volgende presentatie.
 8. 8
  Denk aan de bottom line. Voor niet-humoristen, kunnen sommige van de hier gepresenteerde ideeën lijken te frivool voor uw onderwerp. Toch bent u nog steeds aangemoedigd om een ​​manier van upping de entertainment-waarde van uw gesprekken omdat het misschien ook toenemen wat je kunt opladen zoeken. Zoals Steve Allen merkte eens op, "Mensen zullen meer betalen om vermaakt te worden dan opgeleid".
 9. 9
  Fake verhalen. Meestal echte comedians gebruik maken van valse verhalen naar een goedkope lachen te maken. Zoiets als Brian Regan maakt gebruik van de "Stupid op school" grap. Ook al is het een nep verhaal, maakte hij het op en het publiek nog uitgelachen het.
 10. 10
  Maak het relevant. Een laatste woord over het gebruik van humor in uw presentaties - zorg ervoor dat het relevant is. Vermakelijk een publiek omwille van het krijgen van een lach zou ideaal zijn voor een stand-up comedian of een after-dinner humorist, maar het is waarschijnlijk niet goed voor de meeste sprekers. Als je humor niet een punt een doel te maken of hebben, gebruik het dan niet.
 11. 11
  Niet lachen om je eigen grap. Zo grappig de grap zou kunnen zijn, nooit lachen om je eigen grap. Het zal uw publiek vervelen.

Tips

 • Niet altijd proberen om grappen kraken, soms kan het gewoon mensen denken dat je vervelend bent.
 • Sarcasme heeft een tijd en plaats. Zoek het juiste moment om het te gooien inch maken plezier van vrienden en jezelf is een goede manier om te gaan.
 • Uitdrukkingen toe altijd naar wat je zegt; Being energetische of spannend kan maken, zelfs de stalest grappen lijken grappig.
 • Anderen niet te beledigen in een poging om grappig te zijn.
 • Wees origineel.
 • Maak grappige video's als je moet.

Waarschuwingen

 • Je hoeft niet te vloekwoorden gebruiken om grappig te zijn.
 • Ras en religie grappen zijn meestal buiten de lijnen - weet je publiek! Dus je zou naar huis gaan met een blauw oog de volgende keer dat u een racistische grap.
 • Wees voorzichtig terwijl spot met jezelf. Niet vernietigen uw geloofwaardigheid, of anders niemand zal de rest van je presentatie serieus te nemen.
 • Het is OK om een ​​citaat van een tv-programma / film af en toe maar niet te vaak te nemen! Anders zullen mensen denken dat je niet kunt denken aan iets grappig om jezelf te zeggen. En als je het lenen van iemand anders te weten, zeggen dat je het hebt geleend. Als je doet alsof het een van je eigen en de persoon die je het zegt om erkent het citaat als iemand anders, zal je niet komen van die situatie heel goed!
 • Overdrijven, maar niet over doen. Overdrijven wat je zegt, niet hoe je het zegt.
 • Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van topische of politieke humor. Als je niet weet wat je doet, is er geen snellere manier om volledig te vervreemden uw publiek. Als niemand krijgt het, zeg iets als: "Geloof me, dat is echt grappig zou zijn geweest als we waren Frans."
 • Kleed je niet grappig voor een presentatie. Dat is een trefzekere manier voor mensen om niet te nemen wat je serieus zeggen. Je moet in staat zijn om mensen te laten lachen en nog steeds uw boodschap over. Als je kijkt als een clown wordt u gezien als een clown.
 • Herhaal dan niet zelf te vaak. Dit zal lijken dat was het enige wat je kunt grappige zeggen en je kunt zelfs vervelend lijken. Als je te vaak te herhalen, zal het lijken alsof je het van iemand, en een deel van de komedie is dat het je eigen ideeën maken van andere mensen aan het lachen.