Wkenl

Hoe je het doel van je leven te vinden

Miljoenen mensen hebben de vraag gesteld: "Waarom ben ik hier?" Hier zijn een aantal manieren om uw doel en passie in het leven en een aantal aanwijzingen over hoe het antwoord op deze eeuwenoude vraag te leven vinden.

Stappen

Hoe je het doel van je leven te vinden. Maak een lijst van de dingen die je doet voor de lol, of dat je echt genieten.
Hoe je het doel van je leven te vinden. Maak een lijst van de dingen die je doet voor de lol, of dat je echt genieten.
 1. 1
  Maak een lijst van de dingen die je doet voor de lol, of dat je echt genieten. Nemen in de lijst van de onderdelen van je werk die je echt wilt, de dingen die je vrijwilliger voor, sport, kunst, lezen, etc. Stel je bent een miljardair met geen zorgen over geld, hoe zou u kiezen om uw tijd door te brengen? Zet die dingen aan de lijst, zelfs als je ze niet nu doen. Deze lijst is van je passies, de dingen die je graag doet, of gewoon zou doen voor het plezier dat ze brengen je. Gelukkig zijn in het leven voel je je alsof je thuis op deze planeet!
 2. 2
  Noteer de namen van mensen die je bewondert, en waarom je ze bewonderen. Bijvoorbeeld, zou u bewonderen Patch Adams voor de keuze om uit te stappen van de traditionele rol van de geneeskunde en het creëren van nieuwe manieren van genezing en verbinden met zijn patiënten terwijl ook het hebben van plezier. Je zou de band Green Day bewonderen voor wonen hardop en op doel, het creëren van de muziek die ze van houden en spreken hun gedachten. Je zou kunnen bewonderen Oprah Winfrey voor kiezen om haar de waarheid te onthullen, in een tijd waarin verbergen is de norm. Naam zoveel als je maar kunt bedenken. Als je klaar bent, kijk naar de lijst en weet dat wat je waarderen over anderen, is ook in jou. U zich aangetrokken tot deze kwaliteiten, omdat zij tot u spreken, en zij tot u spreken, want ze zijn een deel van je pad. Als dit was uw lijst, Stepping out of the box, het vertellen van de waarheid, en het leven hardop zou zijn actie stappen die u in de richting van uw doel zou nemen. Adopteer deze bewondering's van anderen als een manier voor u te zien zijn in de wereld. Dit zijn uw acties.
 3. 3
  Maak een lijst van de dingen die je natuurlijk doen zonder erover na te denken. (Misschien wilt u anderen vragen om feedback, want het is gebruikelijk voor hen om talenten zien in ons dat we onszelf niet zien) Dergelijke natuurlijke talenten kan zijn: een oog voor detail, een groot gevoel voor humor, een verzorgende kant, de het vermogen om aandachtig te concentreren, of speels. (Denk ook aan, de dingen die je hebt gedaan dat je hebt gekregen in de problemen - vaak als je ze omdraaien en kijken naar de positieve aspecten ervan, zult u een juweel van een natuurlijk talent dat je eerder niet gewaardeerd vinden ) Dit zijn jouw genie. Genius komt gemakkelijk en grondig, zonder te veel energie verbruiken. Sommige mensen zijn genieën in wiskunde of muziek, maar er zijn tal van andere soorten van het genie ook. Er zijn genie moeders, genie leraren, genie luisteraars, en genialiteit onafhankelijke denkers. We zijn bedoeld om onze genie te gebruiken in dienst van ons levensdoel.
 4. 4
  Kijk naar je passies, acties, en genialiteit lijsten, en besteden 10 minuten elke ochtend doet iets uit een van de lijsten. Tekenen, zingen, dansen, vertellen de waarheid over iets wat je hebt te verbergen, het organiseren van een lade, bedankt iemand die je hebt stilte waarderen, neem een ​​risico en bel dat meisje of jongen.
 5. 5
  Merk op hoe je je voelt. Per definitie, als je je levensdoel leeft, dan voel je je opgewonden, enthousiast, gelukkig, en levend. Als je niet voelt deze dingen, ga terug naar uw lijsten, en kijk of er iets is wat je vergeten bent degene die je hebt vermeden te schrijven, of doen omdat het zo eng.
 6. 6
  Voel je angst en doe het toch! Het is normaal en natuurlijk om te voelen bang als het stappen in je levensdoel. Fritz Perls zei: "Angst is eigenlijk gewoon opwinding zonder adem." Dus, blijf ademen, en neem de volgende stap. Of het de moeite doet, ben je waarschijnlijk gaan om een ​​beetje bang te doen voelen. Denk maar aan de angst als de energie die je nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Tips

 • Als je het verhogen van de hoeveelheid tijd doorgebracht vervullen van het doel van uw leven, zult u merken dat het gemakkelijk om beslissingen te nemen in het leven als je de vraag "Is deze gelegenheid passen bij mijn passies, acties, en genie?" Na verloop van tijd zul je meer en meer van je dagen doorbrengen wonen doel van je leven, en je zult gelukkiger en gezonder dan ooit tevoren voelen.
 • Kijken naar manieren om uw Passions, acties, en Genius meer en meer in je leven te nemen. Als je dat doet, zal je levensdoel begint te ontvouwen. Kunt u uw aandacht te vragen voor detail in uw baan? Hoe zit het met de besteding van uw lunchpauze een artikel te schrijven ander onderwijst hoe iets wat je graag doen?
 • We kijken vaak naar ons doel als een manier om alles te beantwoorden nu of iets dat alleen kan worden voldaan weg in de toekomst. Terwijl iemands levensdoel kan uiteindelijk worden ver in de toekomst vervuld, manieren vinden om NU te beginnen: is het een side-project, is het een van de vele aspecten van uw huidige baan, kan uw doel worden uitgedrukt in de manier waarop je omgaat met de huidige relaties.
 • Houd in gedachten dat vaak, vinden we ons doel langs de weg. Het wordt vaak gezegd na iemands leven heeft beëindigd, dat ze een doel had, op basis van de gebeurtenissen en de keuzes van iemands leven.