Wkenl

Hoe je iemand die je denkt te helpen is zichzelf snijden

Sprekend naar iemand die kan worden snijden moet afhangen van je relatie met die persoon. Hun reactie zal variëren op basis van de mate van vertrouwen zij hebben in iemand. Nadat je hebt vastgesteld dat dan verder.

Stappen

Hoe je iemand die je denkt te helpen is zichzelf snijden. Benaderen ze op een zeer respectvolle manier.
Hoe je iemand die je denkt te helpen is zichzelf snijden. Benaderen ze op een zeer respectvolle manier.
 1. 1
  Benaderen ze op een zeer respectvolle manier. Elke straight forward opmerkingen of vragen op de verkeerde manier kan verlegenheid en verstoren de persoon. Doe het een op een. Ook, ze niet ronduit te beschuldigen van het snijden. De meeste kotters proberen hun gedrag te verbergen en dit kan resulteren in hen steeds meer defensieve.
 2. 2
  Leggen op een zorgzame manier die je snijdt opgemerkt en je bent rond als ze ooit iemand om mee te praten of zelfs gewoon rondhangen met de geest af te houden andere dingen nodig.
 3. 3
  Niet iets delen met vrienden of een enkel persoon, tenzij ze suggereren zelfbeschadiging of waar je zou gaan naar een studiebegeleider of andere leraar te doden.

Tips

 • Een persoon met emotionele problemen kan eigenlijk alleen worden geholpen door zichzelf. Neem nooit de verantwoordelijkheid van andermans problemen als ze te ver buiten bereik. U mag de ene neemt het persoonlijke als er iets ergs zou gebeuren in de toekomst. Laat je niet boos op jezelf als je niet kan "maken ze beter" - alleen zij kunnen dat doen op de lange termijn.
 • Kijk niet naar hen als je ze kan zien. Alle iedereen moet weten is dat het kan worden in een omgeving zonder het gevoel te ongemakkelijk. Je kan dat verschil maken door gewoon een "sociaal maatje". Niet eens per se een vriend die je rondhangen met. Ze kunnen in ieder geval kijken uit naar een klas waar ze iemand om mee te praten om misschien nemen hun gedachten af ​​van andere dingen die ze kunnen denken van.
 • Als je echt iets dat is merkbaar schadelijk of erger kunnen zien, moet je praten met een begeleider en staat dat je bang bent dat iemand is die een gevaar voor zichzelf.
 • Iemand die niet geholpen willen worden op het moment zal defensief zijn en zij zullen niet veranderen in deze fase van hun problemen.
 • Als de persoon niet willen helpen, niet blijven bestaan. Misschien kun je gewoon praten over alledaagse dingen op school, maar niet op de kwestie van de snij-situatie.

Waarschuwingen

 • Alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft niet een probleem als dit te nemen op jezelf en verwachten om volledig te veranderen van de ander manieren.
 • Je zou verbaasd zijn hoeveel een persoon kan helpen gewoon door te laten zien zorg. Niet alleen over het snijden, maar een maatje om mee te praten.
 • Het kan jaren van professionele hulp om het probleem echt op te lossen.
 • Snijden is zo'n moeilijk onderwerp te benaderen. Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen te snijden. Sommige mensen is het een schreeuw om hulp. Anderen doen het gewoon om mee te nemen een soort van emotionele trauma's of zelfs een straf ze denken dat ze verdienen. Sommige mensen doen het omdat ze het graag doen. Ze denken dat het een vorm van kunst.
 • Prijs jezelf dat je een zorg voor andermans pijn en willen helpen. Er zijn niet veel als je daar deze dagen.
 • Zoveel vele redenen, en ze allemaal echt nodig om te worden benaderd met een soort van professionele hulp, om uit te vinden van de juiste manier om de situatie te behandelen.
 • Vergeet niet het is een ziekte en een uitdaging niemand mag meer dan alleen te nemen. Als er ooit enige waarschuwingen van zelfdoding, moet je iemand te laten weten.