Wkenl

Hoe je inline skate

Inline skaten is een jonge sport, maar een die zeer snel heeft ontwikkeld sinds haar oorsprong. Het omvat nu inline schaatsen, inline hockey, inline helling en verticale schaatsen, inline straat skaten, inline slalom schaatsen, inline dansen en inline kunstschaatsen. Met al deze keuzes, kan een beginner worden vergeven voor afvragen waar te beginnen! Dit artikel biedt een aantal opties voor de beginnende inline skater.

Stappen

Hoe je inline skate. Verkrijg de juiste versnelling.
Hoe je inline skate. Verkrijg de juiste versnelling.
 1. 1
  Verkrijg de juiste versnelling. Voordat u begint met schaatsen, je moet goed worden aangekleed om zowel de veiligheid en geluid pasvorm. Naast de inline skates (besproken in de volgende stap), de dingen te krijgen zijn onder andere:
  • . Dit zal uw hoofd te beschermen tegen vallen. Voeg wat reflecterende tape en het zal ook chauffeurs te waarschuwen voor uw aanwezigheid als het slecht zicht. Krijg een helm met een veiligheidsnorm stempel op het.
  • Polsbeschermers. Standaard bewakers zullen het bovenste gedeelte van je hand bedekken en met enkele polsbeschermers je kunt ook een "slip blok" dat de palm van uw hand bedekt. Het doel hiervan is om u neer te zetten je handen als je valt op de grond.
  • Elleboogbeschermers. Montage in de omgeving van je elleboog, deze beschermen de kwetsbare elleboog regio door valpartijen.
  • Kniebeschermers. Ervoor te zorgen dat deze passen precies rond de en kan snel worden vastgemaakt om bewegingen te voorkomen terwijl je schaatsen.
  • Kleding. Uw kleding moet comfortabel en bestrijken een veel van uw lichaam om uw huid te beschermen tegen valpartijen. Omdat skeeleren houden je warm, draag kleding die goed ademen en kies kleding die gemakkelijk te verplaatsen zijn en niet te zwaar.
  • Draag deze beschermende kleding zowel als beginner en daarbuiten. Beschermende kleding is belangrijk om breuken en andere problemen te voorkomen door vallen op een harde ondergrond. Probeer niet te hard en gaan zonder hen, je ernstig letsel riskeren.
 2. 2
  Get gemonteerd. De inline skates u kiest moet goed bij je passen, met de belangrijkste overweging zijn om niet te kopen een die te groot zijn voor u. Bij de keuze van inline skates, ga voor kwaliteit boven spotprijzen. Inline skates zijn er in verschillende types: multi-gebruik voor recreatie fitness en hockey; snelheid schaatsen, straat en stunt skates en gespecialiseerde cross-training schaatsen. Liever schaatsen multi-gebruik wanneer je net begint en ze voldoende zijn voor alles wat je op zoek bent naar te doen zou moeten zijn. Proberen op verschillende paren om te zien welke het beste voelt.
  • Sta op in de skate. Je hielen moet stevig passen en niet te glijden in de boot en je moet in staat te wiebelen je tenen.
  • Controleer of de binnenbekleding is dik en heeft extra padding rond de teen.
  • Zorg ervoor dat je draagt ​​bij het passen van laarzen. De wrijving tussen u en uw schaatsen kan een pijnlijke rode markering op uw enkels veroorzaken.
  • Kijk voor wijzigingen beschikbaar voor het schaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals het wijzigen van de middelste wielen enz.
  • Kijken naar de garantie van de fabrikant om ervoor te zorgen het dekt de schaatsen voor een fatsoenlijke tijd.
 3. 3
  Beslissen waar te beginnen met het leren te schaatsen. Bij de aanschaf van de skates, vraag de winkel waar ze raden een beginner schaatser start oefenen. Vraag hen waar het niet goed is om te schaatsen, zoals sommige gebieden zijn buiten de grenzen van de wet ter bescherming van voetgangers en mensen die het uitvoeren van andere activiteiten. Sommige van de beste keuzes voor een beginner inline skater zijn:
  • Speciale skateparken, arena's, gebieden gereserveerd voor inline skaten. Deze aangewezen ruimten zijn groot, omdat je weet dat ze speciaal gemaakt voor inline skaten en je hoeft niet iedereen geïrriteerd over uw gebruik van de ruimte.
  • Kijken naar de niet-aangewezen mogelijkheden in uw lokale parken. Paden en speelplaatsen geschikt zouden kunnen zijn voor inline skaten, maar zorg ervoor dat het niet verboden is en dat u niet in de weg van andere gebruikers van het park.
  • Kijk voor ongebruikte parkeerterreinen. Parkeergarages niet gebruikt in de avonduren of in het weekend misschien een goede keuze mits ze veilig en vrij geopend voor gebruik.
  • Waar u ook kiest om te oefenen, zorg ervoor dat het veilig en legaal.
 4. 4
  Te waarschuwen. Het is uw verantwoordelijkheid als een schaatser waarschuwing voor anderen om je heen, niet andersom. Laat andere gebruikers van voetpaden, parken en dergelijke die uw schaatsen niet hun plezier bedreigen niet. Dingen om in gedachten te houden zijn:
  • Houd altijd een oog voor voetgangers,, jonge kinderen, mensen die niet hebben gemerkt dat uw aanwezigheid, fietsers en eventuele veranderingen om je heen.
  • Wees altijd alert op waar je naartoe gaat. Raak uw oog niet opstijgen uw pad.
  • Niet te snel of ras skaten, tenzij je weet dat het veilig is om dat te doen en je daartoe in staat bent.
  • Wijken voor voetgangers en weggebruikers. Voetgangers ca gemakkelijk worden gekwetst door je, terwijl je komt af na beste met enige woordenwisseling met een voertuig.
 5. 5
  Kies een droge dag te beginnen met het leren inline skaten. Schaatsen glijden op natte grond, zelfs voor ervaren skaters, dus begin op perfect droge grond op een droge dag. Als het begint te regenen of als er ijs over op de stoep, stoppen met schaatsen.
 6. 6
  Doe het rustig aan te beginnen. Inline skaten vergt veel energie en uithoudingsvermogen en zelfs als je echt fit, het is een nieuwe manier van oefenen, dus niet duw jezelf te veel in het begin. Neem de tijd om de opbouw van uw vaardigheden, met name evenwicht en uithoudingsvermogen.
  • Warmen alvorens te beginnen met het verbeteren van uw flexibiliteit.
 7. 7
  Leer de beginner schaatsen positie. Staan in de buurt van een muur of een andere ondersteuning voor deze oefening. De eerste positie die je nodig hebt om vast te stellen is het "ready position". Dit wordt bereikt door met je voeten ongeveer 6 tot 10 inch of 15 tot 25 centimeter uit elkaar, met je knieën gebogen en naar voren geschoven. Leun iets naar voren vanuit je middel en leg je armen voor je. Kijk recht vooruit. Praktijk balancing in deze positie in eerste instantie om een gevoel voor de positie en de te schaatsen.
  • Als je het gevoel genoeg, gewoon afzetten van de muur of te ondersteunen die u gebruikt als verzekering, terwijl het leren van deze houding en sta jezelf toe om zachtjes glijden zonder dat je je voeten. Laat iemand klaar om je te stoppen als je niet het gevoel dat je jezelf nog kan stoppen.
 8. 8
  Start met een paar stappen. In eerste instantie zou je willen proberen te wennen aan het gevoel van uw schaatsen door te lopen een beetje rond op het gras. Keer dan terug naar een glad oppervlak en neemt de gereed positie. Nu, wijzen je tenen naar buiten en neem een ​​paar kleine stappen. Je zult waarschijnlijk merken je voeten verder uit elkaar bewegen als je probeert om je evenwicht te bewaren, dit is te verwachten, dus gewoon gaan met haar totdat het voelt meer normaal en kunt u de voeten weer dichter bij elkaar te brengen.
 9. 9
  Houd je knieën gebogen en leren iets naar voren. Deze houding zal helpen om te voorkomen omvallen als je leert. Balans kan worden herwonnen door het brengen van uw handen in uw knieën wanneer u zich onevenwichtig.
 10. 10
  Blijf proberen, met aandacht voor evenwicht en ervoor te zorgen dat uw gewicht op de bal van je voeten. Elke keer dat u een stap, verplaatsen het gewicht naar voren stap en evenwicht te brengen over de voet die in contact is met de grond. Dit zal echt alleen zin als je blijven oefenen en voelen hoe het gewicht verschuift als je beweegt.
  • Als je oefent, probeer dan een beetje sneller elke keer dat u uw gevoel voor evenwicht met beweging te stimuleren. Ga niet te snel gaan nog hoor!
 11. 11
  Oefenen basistechnieken. In dit stadium is het echt nuttig om een ​​die is al bekend met inline skaten om u te helpen. Er zijn verschillende basistechnieken die je moet beheersen om je inline skaten succes te maken.
  • A-frame: Dit is een positie vergelijkbaar met de klaar positie, maar je moet de benen verder uit elkaar te plaatsen. Spreid ze over zouden breedte; verder en je zult waarschijnlijk naar beneden vallen. Houd het naar voren gericht en de enkels recht. Deze positie plaatst u op de binnenrand van de schaatsen. Praktijk verplaatsen van gereed positie om deze positie als je beweegt mee en je zult een fundamenteel gevoel van wat het is om inline skate krijgen.
  • Duwen en. Als u probeerde eerder glijden uit de gereed positie, zult u al weet een beetje hoe dit voelt. Deze tijd, plaats een voet in een hoek van 45 graden en glijden de andere voet naar voren over de grond. Breng de voet, dat maakte niet verplaatsen naar de andere voet en houden zweefvliegen.
  • Oefenen schaatsen op een voet alleen. Glijden op de linker voet, dan op de rechter voet, in bochten, en hebben de niet-glijdende voet van de grond.
  • Leren om het evenwicht op elk been als je glijden. Overdracht van het gewicht van je achterste voet naar je voorste voet als je de push en glide beweging doen. Doe dit heel langzaam te beginnen, tot het begint te voelen normaal.
 12. 12
  Leren om te stoppen. Uw vertrouwen zal springen als je weet dat je kunt stoppen als dat nodig is. Er zijn verschillende technieken te stoppen en je nodig hebt om elk van hen te leren om te zorgen dat u altijd een manier om te stoppen. Om te beginnen, je gewoon stoppen met het gebruik van een object, zoals een of een muur. Plaats je handen tegen het object en vallen tegen. Natuurlijk, niet te snel gaan wanneer je dit doet en nog steeds alert voor de mogelijkheid om te vallen.
  • Met behulp van het remblok. De meeste inline skates zijn uitgerust met remblokken aan de achterkant. Controleer voor deze bij de aankoop van hen en als je gewend degenen gekocht, controleer dan of ze in goede staat zoals ze nodig hebben om zo nu en dan worden vervangen. Om deze rem te gebruiken, zet het met de rem erop vooruit ongeveer 4 centimeter of 10 centimeter en druk uitoefenen op de rem met je hiel. Een voet dient te worden in de voorkant van de andere en til de tenen van de voorste voet tijdens het achteruit leunen, te helpen bij de hiel rem wrijven op de grond om u te vertragen. Oefen dit op een zeer lage snelheid om mee te beginnen!
  • De V-stop of sneeuwschuiver. Als je langzaam gaat, deze methode is een andere keuze voor u open. Draai je enkels in of uit om een ​​V-vorm. De wielen handelen als remmen en vertragen.
  • De T-stop. Dit wordt het best overgelaten totdat je een meer gevorderde skater omdat fouten in dit kan ertoe leiden dat u uit de hand. Bovendien is deze halte heeft de neiging om slijten de wielen en moet daarom niet worden ingeroepen te vaak.
 13. 13
  Blijven leren. Zodra u vertrouwd bent met balans bent, glijden langs en stoppen, kunt u beginnen om meer geavanceerde elementen van inline skaten, zoals het maken van bochten te leren en dan klaar voor opritten, racen, slijpen en zelfs concurreren.

Tips

 • Als de aankoop van gebruikte schaatsen, check ze in goede staat eerste.
 • Voeren rond water in het geval je uitgedroogd, plus, kunt u uw bezuinigingen schoon goed genoeg om terug naar huis.
 • Als je valt, buig je knieën, stak je armen en vallen naar voren, en als je het goed doet moet je direct vallen op je kniebeschermers en elleboogbeschermers en in staat om terug op te staan ​​en probeer het opnieuw.
 • Neem water als het warm weer is. En te overwegen het dragen van zonnebrandcrème, een hoed en goede kleding deksel.
 • Inline skaten wordt ook door sommige mensen aangeduid als skaten omdat Rollerblade Inc was het eerste bedrijf dat inline skates terug te produceren in de jaren 1970.

Dingen die je nodig hebt

 • Inline skates
 • Veiligheid vistuig
 • Water