Wkenl

Hoe je je leven om te gooien na depressie

Depressie kan echt veranderen de manier waarop je kijkt naar het leven. U kunt relaties, banen, richting, hobby, je gezondheid, dromen en doelen, en je zelfvertrouwen hebben verloren. Hier is hoe je ze terug kunt krijgen!

Stappen

Hoe je je leven om te gooien na depressie. Denk na over wat je prioriteiten zijn in het leven.
Hoe je je leven om te gooien na depressie. Denk na over wat je prioriteiten zijn in het leven.
 1. 1
  Denk na over wat je prioriteiten zijn in het leven. De diepe verlangens van je hart je vertellen hoe je leven gelukkig zal maken. Ooit had een moment dat je wilde nooit zou eindigen? Dat zijn de momenten die je moet richten op in je leven. Dit kunnen momenten met je partner, kinderen, vrienden, tijd besteed aan dingen waar je goed in bent of geniet. Het is meestal de meest eenvoudige dingen in het leven die de meeste voldoening.
 2. 2
  Denk na over wat je je goed voelt over jezelf? Trots op jezelf? Maak een lijst en doe een ding op het elke dag. Wanneer het wordt gedaan, mag je jezelf op de rug en feliciteer jezelf op een job well done. Bijvoorbeeld, de auto wassen, koken een goede maaltijd, het gazon maaien, te betalen een factuur, stuur iemand een kaartje, spelen met je kinderen, geld geven aan liefdadigheid, vrijwilliger, doe mee aan goede doelen, plant een boom, lopen naar de winkels, lopen een boodschap voor je bejaarde buurvrouw, bel een vriend die je kent is het hebben van een harde tijd, het huis schoon, doe wat onderzoek of iets nieuws te leren, verzorgen van een huisdier, groeien een tuin, de lijst gaat maar door. Als je kleine dingen te doen als dit je voelt je beter in staat de tijd en verhoogt je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Als je depressief bent is het moeilijk om op te staan ​​en iets te doen. Maar het maakt u zich beter voelt als je eenmaal hebt gedaan. En als je voorkomen dat deze dingen te doen, ze zich opstapelen en op en voor je het weet heb je een berg van taken door te komen en het de meest positieve van de mensen zou overweldigen, laat staan ​​mensen die lijden depressie
 3. 3
  Behandel medische problemen. Neem al uw voorgeschreven medicatie. Als het niet werkt, probeer dan een andere. Het duurt vaak een tijdje om de juiste te vinden voor je. Ik weet dat het moeilijk, maar je moet geduld hebben. Wanneer je begint zich beter te voelen, houd het nemen van uw medicatie toch.
 4. 4
  Krijgen ondersteuning, professioneel of anderszins. Als je niet van je therapeut, vindt een nieuwe.
 5. 5
  Maak een lijst van doelen te concentreren op. Ze kunnen zo groot of klein als je wilt. Feliciteer jezelf op elke kleine stap die je maakt naar voren.
 6. 6
  Doe iets, alleen maar omdat je wilt zijn fun / / het voelt goed. Zijn OK om zich goed te voelen. Maak een lijst van plezierige activiteiten en plannen ze in elke dag. Bijvoorbeeld, een film kijken, een boek lezen, eet een favoriete voedsel, gaan voor een wandeling, neem een ​​bubbelbad, ga dan naar een bibliotheek of museum, gaan window shoppen, kopen verse bloemen, krijgen een schoonheidsbehandeling of je haar gedaan, uit eten gaan. Doe dit dagelijks.
 7. 7
  Zorg goed voor je fysieke verschijning. Met depressie dat het eerste ding om uit te gaan van het venster kan worden, maar als je voor jezelf zorgen je beter voelt over jezelf. Wanneer je verblijf in je pyjama de hele dag haar onwaarschijnlijk dat je zult voelen als het verlaten van het huis en iets te doen. Maar als je een lange douche of bad te nemen, neem voorzichtig met je haar en make-up, het uitzoeken van kleding die je goed in voelt, etc. U zult dan voelen veel sterker en in staat om te gaan met de dag. Door het uitgeven van het geld aan jezelf om je nagels of haren gedaan te krijgen, bent u bewijzen aan jezelf en anderen dat je het waard bent en dat je een waardevol persoon.
 8. 8
  Terug te winnen oude vrienden. Stuur dan een e-mail, kaart of brief met de vraag hoe ze gaan. Nodig ze uit om af te spreken voor de lunch of een kopje koffie. Denk na over wat de oorzaak van je om de vriendschap in de eerste plaats te verliezen. Heeft je depressie ertoe leiden dat u te isoleren? Een negatieve invloed te zijn? Gericht te zijn op jezelf? Het is moeilijk om na te denken over deze dingen, maar de moeite waard om te beseffen wat je kunt doen om naar vrienden te houden in de toekomst. Als je ze weer te zien, vertel ze niet al je problemen. Focus op de positieve dingen die je doet in je leven, en vragen stellen over hen.
 9. 9
  Wil je een nieuwe baan binnenkort of later krijgen in de toekomst? Denk na over wat voor soort ding dat je zou kunnen verwerken, lonend en plezierig zou zijn. Wees geduldig, als je niet krijgt een baan meteen denken aan dingen die je kansen zou verbeteren. Wat vrijwilligerswerk, het doen van een korte cursus of een extra diploma kan wonderen doen voor je gevoel van eigenwaarde. Er is niets mis met het nemen van een carrière verandering. Als je oude baan niet voor u werken, probeer dan iets anders. Zijn alle ervaring.
 10. 10
  Nieuwe vrienden maken. Word lid van een kerk, club, sport team, community college, buurtcentrum klasse, liefdadigheid, etc. Door het doen van de dingen die je geïnteresseerd bent, zul je mensen ontmoeten met dezelfde interesses en soortgelijke persoonlijkheden. Kan de juiste groep of club niet vinden? Begin dan je eigen! Iets als een boekenclub is niet moeilijk om te beginnen met-alleen het woord te verspreiden, zet advertenties op lokaal bibliotheken, krijg iedereen een plaat, makkelijk mee te nemen. Of je kan een fitnessclub bijvoorbeeld wandelen groep in een park starten of te ontmoeten en te betalen voor een personal trainer en split de kosten onder de groep.
 11. 11
  Wanneer je een sociale uitnodiging ontvangt, probeer dan om ja te zeggen. Hoe vaker je zegt ja, het meer nodigt u ontvangt. Ook, voor elke keer dat een vriend nodigt u uit om iets te doen, ze uitnodigen om iets van de volgende week. Dit houdt de balans gelijk en u beiden zich gewaardeerd voelen.
 12. 12
  Te weten komen over diensten in uw omgeving die u kunnen helpen omgaan met depressie. Er zijn een aantal goede doelen die je kunt koppelen aan een persoon die zal gaan met u naar plaatsen je geïnteresseerd in het gaan, maar wil niet te gaan door jezelf.
 13. 13
  Oefenen! Ik weet zeker dat je het weet, maar oefening is wetenschappelijk bewezen net zo effectief als SSRI antidepressiva te zijn. Dit betekent niet dat slugging het uit in de sportschool. Gewoon beginnen met een wandeling van 10 minuten, en op te bouwen tot twintig. Doe dat zo vaak mogelijk zal wonderen doen voor je. Als u een hometrainer of loopband, verplichten tot het doen van slechts 5 minuten. Wanneer u klaar bent, dat je misschien het gevoel dat je wilt blijven gaan. Als je op zoek bent naar iets meer uitdaging, zal u de endorfines brengen dat "high" na een run-of gymles voelen. Zo moeilijk als het is om die sneakers op en bind de veters, nadat je hebt uitgewerkt je voelt tien keer beter over jezelf. Zeg tegen jezelf: "Ik zal beter wanneer zijn gedaan voelen". its true!
 14. 14
  Hulp te zoeken als een verslaving is die je leven-of het nu stoffen, voedsel, gokken, winkelen, zelfverwonding, geslacht, eetstoornissen, etc.. Je moet gespecialiseerde verslavingszorg begeleiding krijgen. Verslaving werkt door het toevoegen van schaamte, schuld en andere gevolgen voor je leven, dat alleen maakt depressie een stuk slechter. Het gevoel van uit de hand maakt het onmogelijk om te herstellen van een depressie. Zodra je enige controle over je verslaving te krijgen, zul je meer gevoel de controle over elk ander aspect van je leven. Positieve veranderingen zullen veel gemakkelijker komen. Wees geduldig, het kost tijd. Soms een zeer lange tijd. Maar het is zeker de moeite waard op het einde.
 15. 15
  Houd een plezierige gebeurtenissen tijdschrift met zowel foto's of schrijven. Het kan gewoon een paar zinnen over een ding dat goed was dat er die dag gebeurd. Of een foto van een ding dat je interessant of mooi gevonden. Het dwingt je om de goede dingen bericht in het leven
 16. 16
  Selecteer de juiste weergave materiaal. Als je depressief bent-niet naar het nieuws! De media hebben een manier van azen op onze emotionele kwetsbaarheid en hebben manieren om alles lijkt een ramp. Dit is gewoon niet nuttig voor mensen die al zijn neiging om stil te staan ​​bij de negatieve dingen van het leven, het voegt alleen maar olie op het vuur. Schakel het nieuws en een boek lezen. Flick rechtstreeks naar de afdeling sport van het papier.