Wkenl

Hoe je je leven uit te zoeken

Veel mensen gaan door het leven zonder rekening hun toekomstige plannen en vinden zichzelf wakker op een dag te denken "dit is hoe ik wil mijn leven?"

Stappen

Hoe je je leven uit te zoeken. Evalueer je leven op dit moment.
Hoe je je leven uit te zoeken. Evalueer je leven op dit moment.
 1. 1
  Evalueer je leven op dit moment. Stel jezelf een paar eenvoudige vragen als, ben ik gelukkig? Welke carrière wil ik echt na te streven? Hoe zal ik bereiken deze dingen?
 2. 2
  Noteer een plan dat je zal proberen te houden aan wat er ook gebeurt.
 3. 3
  Als u wilt gaan naar de universiteit en studie, onderzoek cursussen die u geïnteresseerd bent in en universiteiten gevestigd op plaatsen waar je wilt wonen, niet kies gewoon iets dat je denkt dat je moet doen.
 4. 4
  Begrijpen dat als je niet tevreden bent, waar je werkt en hebben meer geld, het is aan u om er te komen in je vrije tijd en op zoek naar iets dat interesseert meer en de lat hoog, je weet nooit wat er kan gebeuren.
 5. 5
  Denk aan de dingen die je ongelukkig maken in het leven en probeer ze positiever te maken of gewoon verhuizen ze uit je leven.
 6. 6
  Als u rookt en drinkt of drugs doen, zorg ervoor dat je de baas bent. Afhankelijk te zijn van drugs of alcohol kan verknoeien je hoofd en zal niet helpen denken duidelijk.
 7. 7
  Niet alleen knip de dingen die je graag doet, gematigdheid is de sleutel hier.
 8. 8
  Wees niet terughoudend om anderen om hulp te vragen. Ouders, familieleden en goede vrienden zullen er altijd zijn om u te helpen beslissingen te nemen en ze te doorzien als het je zal helpen op de lange termijn.
 9. 9
  Er is altijd iemand die van je houdt, of dat nu vrienden of familie, en je kunt ook anderen liefhebben. Resultaat iemand die je van ze houdt niet alleen een verrijking van hun leven, maar ook de jouwe. Dit kan een verrassend goede motivator.
 10. 10
  Denk positief, creatief te zijn en nooit op te geven op het leven, en uiteindelijk al je harde werk zal lonen!
 11. 11
  Volgens wetenschappers een rommelig huis of werkruimte kunnen leiden tot een rommelig leven proberen opruimen rond uw huis vaker.

Tips

 • Maak een plan en houd je daaraan. Als u wilt een voetballer, muzikant of uw eigen bedrijf, zal het veel tijd en geduld nodig, maar je zal er uiteindelijk komen.
 • Als u geen internetverbinding hebt, kunt u naar een lokale bibliotheek en gebruiken hun internet gratis, en de meeste cafes bieden deze dagen Internet zo goed, dus geen excuses!

Waarschuwingen

 • Dit zijn slechts kleine woorden van advies, ze zijn niet gegarandeerd om je leven uit te zoeken, want het is natuurlijk allemaal neer op je.