Wkenl

Hoe je je reflexen te verbeteren

Reflexen zijn zenuwsignaal-geïnduceerde gespierde reacties op externe stimuli. Bijvoorbeeld, als je een honkbal vliegen naar je hoofd te spotten, je hersenen een signaal sturen naar uw hand om de bal te blokkeren voordat het je kan raken. Het hebben van goede reflexen helpt prestaties in de sport, beweging en dagelijkse fysieke activiteiten, zoals het oversteken van de straat of rijden. Sommige mensen worden geboren met snelle reflexen, en anderen moeten oefenen om een ​​snellere reactietijd op stimuli bereiken. Hier zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om de reflexen te verbeteren.

Stappen

Hoe je je reflexen te verbeteren. Oefen een rubberen stuiterbal of vangen "reactie bal.".
Hoe je je reflexen te verbeteren. Oefen een rubberen stuiterbal of vangen "reactie bal.".

Deel een: lichamelijke oefeningen

 1. 1
  Lopen in het bos. Aangezien het vereist geen speciale apparatuur of oefening partners, hardlopen in de bossen kan de gemakkelijkste manier om te beginnen met het verbeteren van uw reflexen zijn. Gewoon vinden de dichtstbijzijnde natuurpad - bij voorkeur een smalle een met gevarieerd terrein, in plaats van een breed pad - en beginnen te lopen. De ongelijke voet en onvoorspelbare wortels en rotsen je ontwijken zullen een verscheidenheid aan stimuli waarop uw lichaam zal moeten snel reageren creëren. Hoe vaker je het pad geraakt, hoe sneller je reflexen zullen krijgen.
  • Begin met het draaien op een lage snelheid. Als je voelt dat je reflexen te verbeteren in de tijd, duw jezelf om sneller te lopen. Hoe sneller je loopt, hoe sneller je reflexen zal moeten worden om u van struikelen.
  • Meng dingen door te kiezen voor een andere route waar mogelijk. Als je te wennen aan een bepaalde route, zullen je hersenen onthouden obstakels, en je zal niet verbeteren van uw reflexen.
  • Rijden op de zelfde route terug als je niet wonen dicht bij vele wandelpaden.
  • Wanneer je voelt dat deze oefening is te voorspelbaar geworden, probeer met de hand of enkel gewichten. Het extra gewicht zal gooien van je gevoel voor timing, het testen van uw reflexen op een nieuwe manier.
 2. 2
  Oefen een rubberen stuiterbal of vangen "reactie bal." Reaction ballen zijn zes-zijdige rubberen ballen die stuiteren op onvoorspelbare hoeken. Ze kunnen worden gekocht bij de meeste sportzaken. Neem een ​​van deze, of een eenvoudige kwart-machine bouncybal, en gooi het tegen een buiten muur. Focus op de bal te vangen als het stuitert terug in uw richting. Zodra uw reflex tijd verbetert, gooi de bal harder, uitdagende jezelf te springen en duiken om het te vangen.
 3. 3
  Speel trefbal met een partner. Voor deze oefening moet je een grote rubber of schuim bal en een vriend. Ga voor een muur, hetzij in een sportschool of buiten in de voorkant van een gebouw. Laat je partner pitchen de bal bij u op een afstand van een tiental meter afstand, terwijl je de praktijk ontwijken het. Als je beter in het ontwijken van de bal, vraag je partner om het sneller en vanaf een kortere afstand te gooien.
  • Om deze oefening moeilijker te maken, werven een tweede werper naar de andere bal gooi snel nadat je de eerste hebben ontweken.
  • Vraag de werpers aan onvoorspelbaarheid verhogen door faken worpen, werpen vanuit verschillende hoeken, en ga zo maar door.
  • Spelen trefbal als een teamsport is ook een geweldige manier om reflexen te verbeteren. Oefen afhandelen van ballen en schoppen die zijn hellende aan u.
 4. 4
  Play-aansluitingen. Voor de dagen dat je meer low key voelt, pak een set boeren. Van deze klassieke kinderen spel wordt geleverd met een kleine bal en twaalf metalen stukken. Begin met het zachtjes stuiteren van de bal en het oppakken van zoveel aansluitingen mogelijk. Als je beter in het spel, daag jezelf door stuiteren van de bal met een grotere snelheid. U kan zich ook verspreiden de aansluitingen verder uit elkaar om het spel moeilijkheidsgraad te verhogen.

Deel twee: geestelijke oefeningen

 1. 1
  Verbeter uw perifere visie. Het hebben van een snelle reactietijd is afhankelijk van het zijn zich terdege bewust van wat er komen gaat. U kunt versterkt uw vermogen om obstakels en vliegende objecten waarnemen door meer aandacht aan uw perifere visie tijdens dagelijkse activiteiten.
  • Kijk uit het raam dat een goed uitzicht heeft en focus je visie op een voorwerp in de verte. Blijven kijken naar dit object terwijl je langzaam laat jezelf zich meer bewust van de objecten die het omringen aan weerszijden. Doe deze oefening een keer per dag, het verruimen van je gezichtsveld een beetje meer elke keer. Geleidelijk aan, zult u in de gewoonte van te merken meer objecten in uw perifere visie te krijgen.
  • Tijdens een wandeling of rijden in een auto, maak er een punt van te merken voorwerpen die opduiken in uw perifere visie. Oefen het benoemen van de kleur van de mensen haar en het merk en model van passerende auto's zo snel als je kunt.
  • Check de video hieronder voor martial arts technieken gebruikt om perifere visie te verbeteren.
 2. 2
  Videogames spelen. Het spelen van videogames en vereist een goede hand-oog coördinatie. Je moet in staat zijn om van denken naar doen zonder pauze of u zult snel verliest het spel. Studies tonen aan dat het spelen van videogames voor een paar minuten per dag kan helpen reflexen te verbeteren. First person shooters en role-playing games vereisen vaak de meest coördinatie, maar elke video game zal het lukken.
 3. 3
  Probeer hypnose. Sommige mensen hebben ontdekt dat een hypnose techniek genaamd neuro-linguïstisch programmeren helpt bij het verhogen van hun bewustzijn van een bepaald object, waardoor ze het gevoel dat de tijd vertraagd en ze hebben meer dan genoeg tijd om te reageren. Beeld van een sport film die een strateeg kijkt naar een voetbalwedstrijd boog naar hem in slow motion laat zien. Het voetbal is eigenlijk niet meer langzaam, natuurlijk, maar volgens haar beoefenaars, kan neuro-linguïstisch programmeren maken het lijkt op die manier.

Deel drie: zelfzorg

 1. 1
  Eet voedzaam. Houden van uw lichaam en de hersenen in optimale vorm is noodzakelijk als je wilt snelle reflexen. Voedingsmiddelen met een hoog in geraffineerde suikers en transvetten kan je traag voelen. Zorg ervoor dat u voldoende eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten.
  • Hele voedingsmiddelen zoals noten, vis, bessen, greens, en knoflook toename cognitieve functie.
  • Zorg ervoor dat u veel water te drinken ook, want uitdroging kan ook leiden tot lusteloosheid en verminderde reflex tijden.
 2. 2
  Overwegen supplementen. Bepaalde voedingssupplementen wordt gezegd dat ze leiden tot een betere reflexen. Ginseng, Gingko, vitamine B12, vitamine C en Omega 3 zijn allemaal genoemd als voedingssupplementen die waard betere cognitieve functie en reactietijden zijn.
 3. 3
  Zorg voor genoeg slaap. Het moet vanzelfsprekend zijn dat je lichaam vertraagt ​​als je slaperig bent. Je reflexen zal snelste zijn als je goed uitgerust na zeven of acht uur slapen.

Tips

 • Vergeet niet dat hoe meer je oefent een bepaalde beweging, de meer reflexieve die beweging zal worden. Als je beter wilt worden op een honkbal vangen, de beste manier om dat te doen is om te oefenen, over en over, totdat je de bal kan vangen zonder na te denken.
 • Als uw huid blauwe plekken gemakkelijk, heb je trefbal partner gooi de bal dicht bij je lichaam in plaats van direct op je af. U kunt nog steeds ontwijken er van af en de praktijk levendmakende uw reactietijd.
 • Zorg ervoor dat u de juiste schoenen voor het raken van het pad voor een run. U kunt kopen speciale trail running schoenen, maar in normale weersomstandigheden, zal een goed paar loopschoenen wel goed.

Waarschuwingen

 • Misschien wilt u het dragen van beschermende brillen, zoals sport brillen, overwegen wanneer het uitvoeren van bal-gooien oefeningen.
 • Neem contact op met uw arts voordat u nieuwe voedingssupplementen, zoals sommige mag niet worden ingenomen door mensen met bepaalde medische aandoeningen.

Dingen die je nodig hebt

 • Hardlopen of trail loopschoenen
 • Een rubberen stuiterbal of "reactie" bal
 • Een grote rubber of schuimrubber bal
 • Een computer of video game console