Wkenl

Hoe je je vrouw / vriendin naar sport kijken

Ben je moe van alleen zittend op de bank kijken naar sport? Wil je je vrouw of vriendin om je mee? Op zijn minst, wil je haar om te stoppen met haar ogen rolt en het verbergen van de afstandsbediening wanneer een spel wordt geleverd op? Hoewel dit artikel is geschreven om de gemeenschappelijke dilemma van de mensen houden van sport en vrouwen die niet-zo-enthousiast, zullen al deze tips werken voor een atletiek-liefhebbende vrouw die probeert om haar man in het spel, te pakken. Dus hier is hoe om te sporten tijd om te zetten in quality time.

Stappen

Hoe je je vrouw / vriendin naar sport kijken. Kies een plek waar u en uw vrouw / vriendin comfortabel zal zijn.
Hoe je je vrouw / vriendin naar sport kijken. Kies een plek waar u en uw vrouw / vriendin comfortabel zal zijn.
 1. 1
  Kies een plek waar u en uw vrouw / vriendin comfortabel zal zijn. Proberen om zeer luide arena's of bars waar mensen zijn luid en irritant te voorkomen. Als je niet in de sport, kan het vervelend om rond mensen die fanatiek over een bepaald team. Wanneer u begint het kijken naar sport met haar, probeer het te doen thuis, met een paar mensen die ze al voelt zich comfortabel met (niet uw vrienden, die altijd morst bier op de bank). Je wilt dat ze zich ontspannen, en associëren sporten met down time, geen tijd om schoon te maken nadat u en uw vrienden, of tijd om te kijken naar de kinderen, terwijl je het spel te kijken, of de tijd op te zetten, met de aanhoudende gehuil en gejuich.
 2. 2
  Kies een sport waar je vrouw / vriendin een aangenaam uitzicht zal hebben. Je bent niet de enige die geniet van eye candy. Sporten die vertoning goed gespierd torso of benen zouden een goede inleidende keuze. Doe niet alsof je niet weet welke sport het meest aantrekkelijke atleten hebben. Als je haar kunt krijgen in een sport die je niet bijzonder gek, is het misschien een opstapje naar uw favoriete sport. Als ze gaat een interesse in iets nemen ze normaal zou niet, je moet bereid zijn om als goed.
  Goede voorbeelden van sporten die pronken met de mannelijke lichaamsbouw kunnen zijn voetbal, gymnastiek, basketbal en zwemmen / duiken. Vermijd sporten waarbij het doel is om de schade (boksen, mixed martial arts) of sporten waarbij de spelers krijgen vaak in vuistgevechten veroorzaken, als deze zijn de stereotypen die ervoor zorgen dat veel mensen te denken dat atleten zijn niet de moeite waard te kijken.
  Uiteindelijk kan je haar overtuigen om te kijken of ga naar bepaalde spellen toen haar "favoriete" atleet gaat worden in het.
 3. 3
  Kies een sport waar techniek en vaardigheid worden benadrukt dan brute kracht. Europees voetbal kan goed zijn voor je, maar de meeste meisjes zullen waarschijnlijk krijgen meer opgewonden over een goed uitgevoerde rekstok vrijlating bewegen in een gymnastiek concurrentie, of een drievoudige Lutz in schaatsen. Gymnastiek, Grieks worstelen, schaatsen (geen ijshockey... sorry!), Fietsen, tennis, logging / houthakker wedstrijden, basketbal, duiken, zwemmen en dergelijke zou kunnen zijn goede startplaatsen. Kies een sport waarin ze gemakkelijk kunnen worden onder de indruk zonder vertrouwd zijn met de spelregels of scoresysteem.
 4. 4
  Vult haar in. Met welke sport je ook kijken bij haar, leggen de strategie of techniek aan de hand. Veel mensen weten niet sporthorloge, omdat ze niet begrijpen hoe het spel werkt, dus terwijl je juichen omdat uw team nam gewoon een enorme stap op weg naar het winnen, uw significante andere zou nog steeds worden verward, proberen te achterhalen wat er net gebeurd. Het is niet leuk om te voelen van de lus. Als ze genoeg geïnteresseerd om vragen te stellen, antwoorden ze allemaal. Niet poetsen haar af. Maak een investering, hier. Wees geduldig en gebruik een vriendelijke toon van de stem, zelfs als ze blijft te vergeten welk team is waar. Ze is niet proberen om u te ergeren, ze proberen te begrijpen wat er gaande is.
 5. 5
  Sporten met haar. Vraag haar om een ​​beetje voetbal, voetbal of basketbal met je spelen. Dit is een andere mogelijkheid om haar te leren over het spel. Nadat ze ziet hoe moeilijk een sport kan zijn, zou ze waarderen de atleten meer. Laat je niet echt competitief, en neem niet je vrienden. En wees niet bazig. Maken dit een leuke tijd voor haar. Crack sommige grappen. Vertel haar dat je (invoegen karwei hier) wanneer scoort ze een doel of maakt een mand.
 6. 6
  Geef haar wat team kledij. Koop haar flatterende kledij met het logo van uw favoriete team. Kopen wat zij is geïnteresseerd Als ze graag sokken, krijg haar wat team booties. Zelfs als ze niet een materieel meisje, zal het attent gebaar zeer waarschijnlijk worden gewaardeerd, vooral als het een verrassing. Moedig haar om te dragen wat je haar gekocht en douche haar met complimenten: "Mijn vrouw kijkt HOT in groen, doet ze niet?" of "Je ziet er ongelooflijk aantrekkelijk in die trui."
 7. 7
  Kies een sport waarin vrouwen kunnen uitblinken. Dingen zoals fietsen en basketbal hebben alle vrouwelijke teams dat je vrouw / vriendin kon wortel voor en volgt in het klassement. Dit kan een manier om haar te laten kennismaken met de sport en haar te kijken met u zijn.
 8. 8
  Herinner haar dat dit de kwaliteit samen. De meeste van de tijd, als je sport te kijken, ben je waarschijnlijk met je vrienden en maatjes. Herinner uw vriendin of vrouw dat dit een geweldige manier om meer tijd samen door te brengen, dat is de sleutel tot het hebben van een gezonde relatie. En eerlijk te zijn - zeg haar dat als ze maakt een oprechte poging om te genieten van het kijken naar sport, heb je een oprechte poging om iets wat ze graag doet waarderen maken. Dit brengt ons bij de volgende stap...
 9. 9
  Barter. Als ze niet van sport houdt, want het is jouw excuus voor je gewicht niet te trekken rond het huis (schoonmaken, het verzorgen van de kinderen) of omdat ze heeft geen tijd om de dingen die ze graag doen, dan is geen van deze stappen zal werken. Help haar de afwas of voeden de kinderen voordat het spel, zodat u kunt zowel ontspannen en kijken naar sport samen. Of, laat haar gebruik je spel de tijd om haar eigen ding te doen. Tenminste ze zal dan zien speeltijd als een positief ding! Een ander idee is om "handel" quality time. Als ze kijkt dit spel met je, heb je een bepaalde film met haar kijken. Eerlijk is eerlijk!
 10. 10
  Overdrijf het niet. Je houdt van sport en zijn waarschijnlijk enthousiast om deze passie te delen met haar, maar begrijp dat haar niveau van enthousiasme kan nooit helemaal overeen met de jouwe. Erkennen dat haar poging om zijn geïnteresseerd en kijken naar een wedstrijd met u wil niet zeggen dat ze wil elke wedstrijd te kijken in het seizoen. Begin langzaam. Hoewel dit moeilijk kan zijn voor u, zal ze waarschijnlijk eerder bereid zijn om sport te kijken als het niet iets wat je probeert om haar te doen elke dag.

Tips

 • Als je haar eerste krijgen in sport, op uw beste gedrag. Zodra ze in, dan kunt u uw gebruikelijke enthousiasme te tonen. Als ze begint te verliezen interesse, echter, volgt u de stappen weer boven.
 • Zoek uit of ze ooit heeft gespeeld sport vóór. Als dat zo is, maken dat de eerste sport die je samen kijken (ervan uitgaande dat ze graag spelen dat sport).
 • Terwijl u kijken naar sport, zou je worden verdiept, maar het echt zal helpen als je haar te laten zien wat genegenheid. Haar hand vasthouden, strelen haar haar, leg je arm om haar heen, geef haar een massage, niets om haar te laten zien dat u haar uitgaven dit keer met jou.
 • Zoeken en relais verhalen die laten zien atleten te zijn gewone mensen, zoals grappige verhalen van kleedkamer streken, het liefdadigheidswerk ze gedaan hebben, of over hun gezinsleven. Lokale kranten zijn goede bronnen voor het persoonlijke leven van de atleten op de lokale teams, maar zorg ervoor dat de verhalen en artikelen zijn positief.

Waarschuwingen

 • Onthouden van het kwijlen over de cheerleaders. En krijgen niet chagrijnig als ze begint te kwijlen over een aantal van de atleten.