Wkenl

Hoe je je ware potentieel te realiseren

Ieder mens, ongeacht ras, geslacht of spiritueel geloof, heeft het ongelooflijke vermogen om te bereiken veel verder dan wat ze denken dat hun grenzen zijn.

Stappen

Hoe je je ware potentieel te realiseren. Afleren wat je hebt geleerd - We hebben allemaal fantastische dromen te volbrengen wat veel volwassenen verondersteld te zijn onrealistisch.
Hoe je je ware potentieel te realiseren. Afleren wat je hebt geleerd - We hebben allemaal fantastische dromen te volbrengen wat veel volwassenen verondersteld te zijn onrealistisch.
 1. 1
  Afleren wat je hebt geleerd - We hebben allemaal fantastische dromen te volbrengen wat veel volwassenen verondersteld te zijn onrealistisch. Opgroeien, deze dromen niet meer mogelijk lijkt. Kant af gebetonneerd opvattingen over wat mogelijk was.
 2. 2
  Denk aan uw ideeën over uw talenten en capaciteiten - Deze overtuigingen werden voorgesteld aan u door de maatschappij. Identificeer overtuigingen die je carrière remmen. Stoppen waardoor deze overtuigingen aan u of uw mogelijkheden regeren. Plaats nieuwe overtuigingen en overtuigingen die niet grenzen aan je talenten weet te leggen. Gebruik de kracht van je onderbewustzijn, en beheersen in de tijd met zelf-suggestie, hypnose en constante positieve inbreng.
 3. 3
  Beseffen wat het is je hebt - Je hersenen is een zeer capabele machine, waarderen en gebruiken.
 4. 4
  Aim high! Dream Big! Denk niet-realistisch! - De mensen die het meest in hun leven bereikt hebben waren zij die grote plannen en ideeën en die konden ontdoen van de negativiteit van andere mensen hadden. Je moet gewoon niet meer schelen wat anderen denken en, naar Nike citeer, "Just do it".
 5. 5
  Focus op wat je kunt doen - Mensen falen omdat ze meteen hun aandacht vast aan de negatieve. Verander je denken en werken het onderdeel van uw plan je kunt, doe alles wat je kunt!
 6. 6
  Schild jezelf van negativiteit - Als je in een negatieve omgeving, eruit! Als je negatieve vrienden, drop ze. Wat er in je geest is meer waard dan al het goud in Fort Knox, dus bescherm het!
 7. 7
  Vergeet niet waar je vandaan komt - En je weet waar je naartoe wilt.
 8. 8
  Waardeer altijd alles - Zelfs als je het gevoel dat er iets negatief zou kunnen zijn, beseffen dat er geen juiste of verkeerde manier om iets te doen. Wees dankbaar voor je fouten, en laat ze gaan als kansen om te leren.
 9. 9
  Genieten van het moment. Leef het moment. Vergeet de toekomst of het verleden.
 10. 10
  Voortdurend geef jezelf positieve berichten en ondersteuning - Luister naar zelfhulp audio, boeken lezen en houd bedrijf dat is positief. Hang op positieve quotes en berichten overal, in uw kantoor, bij u thuis, in uw auto.
 11. 11
  Stoppen nooit -

Tips

 • Verbeter jezelf stap voor stap en stel realistische doelen, kun je niet verwachten in de Thomas Edison te zetten in een twee weken, maar in ieder geval weet dat je een beter mens geworden.
 • Never Give Up!

Waarschuwingen

 • Krijgen nooit te neer als je niet kunt voltooien alle hier genoemde stappen, in plaats daarvan richten op andere aspecten van uw leven kunt verbeteren, en leven in het moment. Het leven is continue verbetering, en ook wonen.