Wkenl

Hoe je jezelf dwingen om te eten gezonde voeding en lichaamsbeweging als je het niet bevalt

Dit zal helpen iedereen gezonder te eten en meer te bewegen om een ​​gezonder leven te leiden.

Stappen

Hoe je jezelf dwingen om te eten gezonde voeding en lichaamsbeweging als je het niet bevalt. Begin met het elimineren van verslavend voedingsmiddelen uit je dieet een tegelijk.
Hoe je jezelf dwingen om te eten gezonde voeding en lichaamsbeweging als je het niet bevalt. Begin met het elimineren van verslavend voedingsmiddelen uit je dieet een tegelijk.
 1. 1
  Begin met het elimineren van verslavend voedingsmiddelen uit je dieet een tegelijk. Voorkomen dat bepaalde voedingsmiddelen zoals gebakken voedingsmiddelen, chocolade, andere snoepjes, koekjes, ijs, opnieuw leven met (ouders, huisgenoten, etc.) over je nieuwe eetgewoonten. Ze kunnen gezonder te gaan eten, of helpen bij het kiezen van goede vruchten, groenten, en andere goede gezonde voeding.
 2. 2
  Drinken gezondere dranken. Frisdrank is niet de beste voor de gezondheid. Gesuikerde dranken te bevorderen holten, kan gas veroorzaken, en kunnen sommige botverlies veroorzaken. Begin met het drinken van een paar koolzuurhoudende dranken... 3 blikjes per dag, 2, 1, dan uiteindelijk geen! Probeer koud water met een beetje citroen, limoen of probeer gearomatiseerde thee / groene thee. Probeer hete gearomatiseerde thee voor het ontbijt.
 3. 3
  Start het maken van wandelingen in het park of rond uw buurt. Wandelen is een geweldige manier om in vorm te komen!
 4. 4
  Doe mee met een sportteam, gymnastiek, dans, of fitnessclub.

Tips

 • Zelfs als je niet van sporten of gezond eten, nemen alle junk food het uit je koelkast, kasten, pantry, etc. Dit helpt veel.
 • Als je uit eten gaat, proberen om gezonde maaltijden te vinden. Zelfs bij fast-food restaurants, er is altijd wel een aantal gezonde opties, dus zelfs als je iets ongezond te kiezen, kon je een van hun salades. McDonald's heeft een lekkere Aziatische kipsalade! Check out calorie gidsen en online sites om echt gezond items te vinden bij uw favoriete restaurants. Sommige 'gezonde' voedingsmiddelen kunnen bedriegen.
 • Als groenten en fruit niet smakelijk als voedsel lijken, denk aan hen als medicijn. U kunt medicijnen slikken, zelfs als het niet lekker smaken.
 • Het is veel beter om te oefenen als het wordt geïntegreerd met uw dagelijks leven en je hoeft niet uit te gaan van uw manier om het te doen. Sloot de auto en het woon-werkverkeer door te wandelen of fietsen.
 • Om een ​​wandeling nog leuker te maken, luisteren naar uw MP3-speler, iPod, of favoriete cd. Of lopen met je vrienden!
 • Als je denkt dat je geen tijd om te oefenen hebben, denk opnieuw! Vervang sommige tv-tijd met een wandeling in het park of een partijtje basketbal met je vrienden.
 • Een trampoline in de achtertuin is geweldig voor het krijgen van oefening. Wees veilig en gebruik spotters.
 • Beloon jezelf! Het is niet slecht om dingen die niet goed zijn voor u elke keer in een tijdje hebben. De enige manier om de stok met een gezonde voeding is als u wordt beloond met een kleine troep!
 • Om fitnessapparaten leuker te maken, lees een tijdschrift of boek. Sta jezelf niet toe om het te lezen, tenzij je traint (het zal veranderen in een beloning).

Waarschuwingen

 • Als je een trampoline, krijgen een met het gaas hekwerk rond. Dan mensen springen minder snel af te vallen en gewond raken. Plus het is veiliger met het net wanneer u meer dan een persoon op daar, maar niet meer dan 3 jumpers tegelijk.
 • Wees niet te worden te geobsedeerd met uw dieet of lichaamsbeweging. Vergeet niet, er is meer in het leven dan je gewicht! Als je voelt dat je begint te veel te focussen op zowel uw eten of sporten gewoonten, praten met iemand. Voordat het verandert in een eetstoornis.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede houding.
 • De bereidheid om te veranderen.
 • Een beetje vrije tijd.