Wkenl

Hoe je jezelf emotioneel gevoelloos maken

Soms zou je denken dat emotioneel gevoelloos is de beste manier om te stoppen van emotioneel gekwetst. Dit zou kunnen geven van iemand die de stille behandeling of koude-schouder.

Stappen

Hoe je jezelf emotioneel gevoelloos maken. Vermijd sommige mensen, hoewel je misschien jezelf alleen en zelfs eenzaam te maken, als je nodig hebt om zich te concentreren, worden niet-afgeleid of beïnvloed door een kwetsende persoon, groep of situatie.
Hoe je jezelf emotioneel gevoelloos maken. Vermijd sommige mensen, hoewel je misschien jezelf alleen en zelfs eenzaam te maken, als je nodig hebt om zich te concentreren, worden niet-afgeleid of beïnvloed door een kwetsende persoon, groep of situatie.
 1. 1
  Vermijd sommige mensen, hoewel je misschien jezelf alleen en zelfs eenzaam te maken, als je nodig hebt om zich te concentreren, worden niet-afgeleid of beïnvloed door een kwetsende persoon, groep of situatie.
  • Emotioneel verdoofd betekent nogal asociaal, evenals recessief (intrekken). U kunt altijd alleen zijn, zelfs in een menigte.
 2. 2
  Gebruik redelijk voorzichtig: "psychologische onderdrukking" speelt een belangrijke rol in vele psychische stoornissen: zo vermijd falende of, misschien, weigeren om te gaan met de realiteit in je leven die niet altijd nuttig om degenen zelfactualisatie kan zijn of om persoonlijke, succesvolle vooruitgang in het erkennen van en omgaan met situaties in het leven redelijk om zeker te zijn om uw doelstellingen te helpen.
 3. 3
  Praat minder, als je moet of als je misschien de neiging om te veel te praten. Zeggen wat nodig is.
  • Als u wordt gevraagd een "Ja / Nee." vraag, gewoon knikken of schud je hoofd. Maar, als je een lange-antwoord vraag te beantwoorden, moet je gewoon vinden uw kortste antwoord. Mensen die emotioneel zelden zijn gevoelloos te veel praten.
 4. 4
  Vergelijk dit met bluffen in speelkaarten zoals poker, en niet weg te geven uw standpunt over kwesties, terwijl u werkt op een ernstige of controversiële kwestie.
 5. 5
  Vermijd het gebruik van gezichtsuitdrukkingen, dat de manier waarop je denkt of voelt overdrijven.
  • Houd altijd een leeg gezicht (de zogenaamde koele of dead-pan).
 6. 6
  Blink minder, zoals knipperende overmatig kan een valse positie, angst of twijfel te onthullen.
  • Knipperende minder lijkt een gebrek aan emotie te tonen.
 7. 7
  Handelen op logica in plaats van emotionele gevoelens of onlogisch, onnodige of ongegronde, misschien, ongefundeerde twijfels, woede of beschuldigingen.
  • Mensen die emotioneel het algemeen zijn gevoelloos zetten hun logisch redeneren dan emotionele gevoelens.
 8. 8
  Vermijd boeiende opgewonden in een dwangmatige, impulsief of obsessief praten of gedrag, maar je moet misschien de juiste persoon te praten en krijgen nog wat rustig, beslecht, indien mogelijk.
  • Dit zijn tekenen van voortijdige of onvolwassen, of eventueel, onnadenkende emotionele problemen, dat wil zeggen: waardoor het onderbewustzijn te over-heersen uw behoefte voor het houden logische zelfbeheersing.
 9. 9
  Laat vreugde en kracht om woede of angstige gevoelens die je leven zou kunnen regeren met vrede en re-vormen van uw probleem om een kans te vervangen.
 10. 10
  Geniet van eenzaamheid door te ontspannen, rust en voldoende slaap.
  • Feitelijk zijn voor wat levert het betere resultaten: niet vals en zo te voorkomen dat gevoelens van zinloosheid of gericht op anderen fouten of uw persoonlijke zwakheden en kwetsbaarheid.

Tips

 • Wees ook voorzichtig om te voorkomen dat lachen of huilen want dat is een belangrijk teken van emotie.
 • Blijf altijd kalm, koel, en verzamelde om je nieuw verworven emotioneel verdoofd staat gebruiken om uw leven voordeel.
 • Denk niet over de mensen die je normaal gesproken de zorg over de meeste (gezin kan een deel van zijn in sommige gevallen). Kunnen ze terug te brengen een hoop emoties blij, verdrietig, boosheid, angst etc. Net Isoleer jezelf en je moet wel goed.
 • Niet de zorg over oude, momenteel niet nauwkeurig de mening van mensen van jullie.
 • Kijk uit voor bepaalde soorten muziek die terug brengt oude herinneringen, die terug kan brengen oude gevoelens.
 • Als u weet van een vriend die een probleem omgaan met emotionele problemen, zoals angst en woede heeft - het zou een goed idee voor u om hen te introduceren op deze webpagina.

Waarschuwingen

 • De mensen die om je geven, zullen proberen om je met hen te praten. (Familie en vrienden). Geef ze een woord antwoorden of hoofdbewegingen. Ze geven uiteindelijk na het uitzoeken dat u niet zal praten. (Welke helpt met de verdovende veel).
 • Mensen kunnen onnodig bang voor je als je somber en broeierige lijken: ontspannen.
 • Mensen kunnen terugtrekking oordelen als zijnde als te serieus, vreemd - of zelfs gek: enigszins open voor mensen die zijn vriendelijk en aanspreekbaar.