Wkenl

Hoe je klaar om naar bed te krijgen


Ben je vaak bleef veel te laat en eindigen de volgende ochtend uitgeput? Nou, volgt u deze eenvoudige stappen en u zult klaar voor bed en slapen in een mum van tijd.

Stappen

Hoe je klaar om naar bed te krijgen. Ongeveer een uur of zo voordat je naar bed gaat, zorg ervoor dat alles klaar is voor de volgende dag, zodat u niet hoeft te gaan versluiering voor verloren voorwerpen.
Hoe je klaar om naar bed te krijgen. Ongeveer een uur of zo voordat je naar bed gaat, zorg ervoor dat alles klaar is voor de volgende dag, zodat u niet hoeft te gaan versluiering voor verloren voorwerpen.
 1. 1
  Ongeveer een uur of zo voordat je naar bed gaat, zorg ervoor dat alles klaar is voor de volgende dag, zodat u niet hoeft te gaan versluiering voor verloren voorwerpen. Het beste is om een ​​planner te zorgen dat u bij te houden van alle mogelijke opdrachten of items nodig voor school hebben. Stel jezelf vragen zoals:
  • Is uw tas helemaal ingepakt en klaar?
  • Zijn uw school opdrachten / projecten afgerond?
  • Heb je je wekker om je wakker op de juiste tijd in te stellen?
   • Zorg ervoor dat het alarm is ingesteld voor 06:00 en niet 06:00 want dit is een veel voorkomende fout!
  • Heb je ingepakt je lunch?
  • Zijn uw kleren op weg naar de volgende dag?
 2. 2
  Als u contactlenzen draagt, neem ze dan meteen, terwijl herinneren om alle stappen te volgen - inclusief het wassen van je handen goed voordat u de contactlenzen. Het verlaten van contactlenzen te lang kan leiden tot ooginfecties.
  • Als u van plan bent om een douche te nemen, verwijder uw contactlenzen vóór het stappen in de douche. Warm water en zelfs warm water kan ertoe leiden dat de lenzen te houden aan uw ogen, waardoor de contacten moeilijk om achteraf te verwijderen.
 3. 3
  Ongeveer een half uur tot een uur voor het slapen gaan, neem een mooie, lange douche om je lichaam te ontspannen en geeft je een fris gevoel. Dit zal ook voel je je een beetje slaperig en klaar om hop in bed. Vergeet echter niet om lauw water te gebruiken - niet warm of koud water.
  • Probeer uw douche te nemen 's nachts in plaats van in de ochtend.
 4. 4
  Poets je tanden na uw douche te nemen. Zorg ervoor dat de binnenkant van uw tanden, de buitenkant van uw tanden, de bovenste tanden en de onderste tanden te krijgen totdat je mond voelt fris. Dit moet ongeveer een minuut duren. Borstel je tong ook, dan volgen door flossen en het gebruik van mondwater. Uw mond spoelen en hebben een kleine slok water.
  • Vermijd het drinken van te veel vloeistoffen voor het slapen gaan of u kunt vinden dat je zult moeten gaan tijdens de nacht.
  • Na het gebruik van mondwater alleen als het bepaalde soort mondwater maakt het mogelijk uw mond spoelen. Sommige mondspoelingen vereisen dat je niet nemen in geen vloeistoffen of vaste stoffen voor een bepaalde hoeveelheid tijd om de mondwater te laten werken.
  • Je zou ook deze stap uitvoeren voordat u uw douche te nemen, zodat u niet hoeft te later zorgen over te maken. Zorg ervoor dat je floss en als je tijd hebt.
 5. 5
  Was je gezicht, met behulp van een gezicht reinigingsmiddel en wassen van je nek ook. Zorg ervoor dat uw haar is gebonden terug, zodat het niet in de weg zit - een rommelige knot of een toevallige paardenstaart zal doen. Zorg ervoor dat uw cleanser bevat geen zeep en - indien mogelijk - geen alcohol of chemische producten.
  • Als je te moe om je gezicht schoon te maken, kan je gebruik maken van schoonmaakdoekjes, maar dit wordt niet aanbevolen voor ze zullen niet volledig het vuil van uw poriën of helpen genezen je puistjes. Afhankelijk van je huidtype, kan de doekjes veroorzaken een enorme breakout op je gezicht! Daarom is het sterk aanbevolen dat u altijd uw gezicht wassen elke nacht, ongeacht wat, zelfs als je te moe en willen flop in bed.
 6. 6
  Vervolgens, na het spoelen van de cleanser af met lauw water, breng dan een toner die past bij uw huidtype. Toner is belangrijk voor het sluit en vernauwt de poriën en geeft je gezicht een fris, vochtig gevoel. Echter, pas op voor het toepassen van te veel toner.
 7. 7
  Nadat de toner is toegepast, gebruiken vochtinbrengende crème op je gezicht. Zorg ervoor dat u voorzichtig genoeg zijn in te wrijven om ervoor te zorgen dat je gezicht is volledig gehydrateerd terwijl ze voorzichtig met over-hydraterende of onder-hydraterende.
 8. 8
  Je kan ook een gezichtsmasker breng twee tot drie keer per week, laat het op voor tien minuten, en gebruik een nacht gezichtscrème om uw teint te verbeteren. Echter, zorg ervoor dat de producten die u gebruikt zijn volledig natuurlijk en hebben geen agressieve chemicaliën of ingrediënten die zal pijn doen uw huidtype.
 9. 9
  Föhnen je haar indien nodig. Het wordt echter aanbevolen dat u voorkomen dat het gebruik van warmte op je haar, indien mogelijk, omdat het föhnen je haar te vaak kan leiden tot het droog, dof en futloos geworden. Het kan ook leiden tot gespleten haarpunten voor warmte is je haar ergste vijand! Probeer om uw douche verzetten naar een eerder tijdstip in orde voor je haar om genoeg tijd op natuurlijke wijze drogen hebben. Op deze manier kunt u de föhn te vermijden en ook bespaart elektriciteit en tijd.
 10. 10
  Nadat je hebt afgewassen, glijden in je pyjama. Je pyjama kan elk type je wilt, maar zorg ervoor dat ze goed zijn voor het seizoen. Het belangrijkste idee is om comfortabel te zijn, omdat je probeert om in slaap te vallen zonder problemen. Je wilt niet te koud of te warm te zijn tijdens de nacht!
  • Als het winter, draag een lange broek, lange mouwen, enz.
  • Als het zomer is, dragen korte broeken, topjes, T-shirts, enz.
 11. 11
  Verwijder eventuele klitten uit het haar met een borstel of een kam geschikt is voor jouw haartype. Dit zal ervoor zorgen dat de knopen en klitten niet erger in de ochtend zal zijn omdat je woelen en onbewust draaien de hele nacht. Ook gaat slapen met zachte, knopen haar heeft een mooi gevoel.
  • Als u wilt, kunt u uw haar stijl voor de ochtend (ex: krul je haar of strijk het glad), maar houd in gedachten dat de stijl zou worden geruïneerd tijdens de nacht, wanneer je slaapt erin. Om te voorkomen knoeien it up, is het best dat je dragen van een badmuts naar bed of je kan tot morgen wachten voordat stylen.
 12. 12
  Pas eventuele medicinale crèmes en / of enige pillen die je verplicht bent te nemen. Deze stap is erg belangrijk als je nodig hebt om medicinale crèmes en / of pillen te gebruiken voor je zou niet willen vergeten.
 13. 13
  Zorg ervoor dat uw bed wordt bereid in de bepaalde volgorde dat je het leuk vindt (ex: kussens op een bepaalde kant) en dat uw matras is comfortabel. U wilt niet te kruipen in een rommelig, ongemakkelijk bed omdat het moeilijker om in slaap te vallen zal zijn.
 14. 14
  Open de ramen op een kier als het te warm. Voeg meer covers als het te koud. Probeer niet om de verwarming of de airco, tenzij indien nodig aan te passen om geld te besparen en het verminderen van de elektrische wissels.
 15. 15
  Voordat je in bed kruipen, gebruik van het toilet. Deze stap is belangrijk want het is beter om te gaan voordat je slaapt dan te moeten opstaan ​​in het holst van de nacht om te gaan. Ook zal het de mogelijkheid om u per ongeluk in bed plast elimineren. Ga naar de badkamer, zelfs als je het gevoel alsof je niet hoeft te gaan voor je weet maar nooit. Echter, forceer jezelf niet te gaan als je al hebt geprobeerd gaat en niet kan.
 16. 16
  Schakel alle nachtlampjes die je hebt. Schakel dan alle lichten te verduisteren uw kamer. Houden echter een zeer zwak licht naast je bed, zodat u kunt nog steeds lezen en doen wat activiteiten in je bed voor het slapen gaan.
 17. 17
  Kruipen in je bed en trek de dekens over je, maar ga niet nog te slapen. Met behulp van het schemerige licht links op naast je bed, een tijdschrift lezen of een boek, maar kijk niet naar enige vorm van het scherm (ex: televisie, telefoon of computer) want het kan invloed hebben op uw slaap. Studies tonen aan dat bij het kijken naar een scherm, is het verleidelijk om te blijven spelen op het of kijken. Dat zal het moeilijker voor u om in slaap te vallen te maken.
  • Schakel alle elektrische apparaten als u vindt dat de verleiding is te groot om af te slaan. Ook als u een televisie in uw kamer, de stekker. Op die manier, als je vergeet en probeer aan te zetten, het feit dat het niet werkt zal je eraan herinneren dat je niet verondersteld worden te kijken naar schermen.
 18. 18
  Indien gewenst, laat rustgevende muziek op de radio bij een gemiddeld tot laag volume. Zorg ervoor dat u toegang tot de radio vanuit uw bed hebben zonder op te staan ​​of te verplaatsen. Hetzelfde geldt voor alle lichten dat u achterlaten op. Op die manier, als je betrap je jezelf dommelen, hoef je niet om jezelf wakker te worden uit je slaperige toestand het licht of de radio uit te zetten.
 19. 19
  Zodra je begint te voelen moe, ingesteld door het boek of tijdschrift. Denk aan wat je wilt dromen, maar niet je gedachten te actief te maken door middel van deze.
 20. 20
  Schakel het licht en radio. Soms, mensen vergeten om ze uit te schakelen. Niet alleen heeft dit verstoort je slaap, maar het leidt ook tot energieverspilling.
 21. 21
  In slaap vallen!
 22. 22
  Zoete dromen. Geniet van je slaap tot de wekker je wakker maakt.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw pyjama's zijn niet te strak en zijn de juiste pyjama voor het weer.
 • Doe lippenbalsem dus je zou moeten mooie gladde lippen in de morning.Also als je wilt slapen met oordopjes te blokkeren geen lawaai.
 • Hebben een klein glas water naast je. Echter, zorg ervoor dat het niet te groot maar als je nodig hebt om de badkamer te gebruiken.
 • Sluit de ramen en gordijnen / jaloezieën in de nacht! Je wilt niet dat er iets afluistert wanneer slaap youre!
 • Houd een kladblok naast je bed om dingen die je bedenken of moeten onthouden en kan niet lijken te halen uit je gedachten op te schrijven.
 • Als u wenst te bidden, dan is het waarschijnlijk een goed idee.
 • Volledig te ontspannen elke spier en voorstellen hoe zwaar je lichaam voelt (net zoals het zou voelen na zeer fysiek inspannende activiteit).
 • Proberen om cafeïne te minimaliseren voordat u van plan om te gaan slapen.
 • Niet goed uit te werken voor het slapen gaan, laat twee tot drie uur in tussen.

Waarschuwingen

 • Als je dingen met veel concentratie, zoals een Rubic Cube doen, kan het veel moeilijker om in slaap te vallen.